8

Анонимен

преди 4 години

Ей, за 16 часа не оправихте заглавието

7

Анонимен

преди 4 години

"6 знака, сте" Излагаш се!!!

6

21

преди 4 години

Мъжете са достатъчно противни и гнусни, за да ме манипулират. Още повече мъжете във този форум.

5

Бъдеще неусвоимо

преди 4 години

Истината е че един човек може да те откаже понякога от връзки за цял живот след преживявания с него.Хората до 40 години в България,Европа а и другаде масово са сами заради феминизмът на жените.Някои ги отказват от връзки и за цял живот.

4

Истина

преди 4 години

Продължение...приятелят и проявява обсесивност към нея от любов,но тя мълчи за нейните манипулации и лъжи и това,че се прави на жертва за да получи специално отношение и снизходителност към капризи,лоши думи към него,скандали за нищо,защото е болна уж.Общува с бивш интимен приятел-"мъжът" и ревнува от бившият,както и от други хора.Причина-прочети нагоре пак.Общуване с резки и ненужни обиди,гняв,подигравки-после оплакване,че "мъжът" и не иска да общува с нея.Кой е истински не е важно :)

3

Истина

преди 4 години

Важното е кой от двамата лъже и манипулира първи и повече или единствен.Другата страна е жертвата.За всичко си има причина,държи ли се едната страна лошо,странно,манипулативно то и отсреща ще получи дистанциране,лоши думи или действия или друг отговор.Реален пример давам-приятелка лъже "мъжът" си,че е прекарала инсулт и си влачи единият крак.Продължава с цигарите,пие бира и желае да излезе с приятелки за да пият заедно-приятелят и не я "пуска",защото се страхува за животът и.

2

До 2

преди 4 години

Същите приказки ги говори и жената, която иска да манипулира някой мъж.Изтъркани номера, стари като света, но все се намират такива, които им се хващат.

1

Анонимен

преди 4 години

Михаелче, много манипулативна статия си написала!Все от гледната точка на манипулативния интерес на жените. И не само манипулативен, но и егоистичен женски интерес! Я вземи да напишеш нещо от гледната точка на мъжете или по-точно от тяхната егоистична гледна точка. Ще видиш колко различно ще се получи. И не само различно но и по правилно, което в случая е по-важно!