225

NOW

преди 4 години

Най хубавото е, че VW разбива на пух и прах тезите и лъжите за липсата на квалифицирана работна ръка в България. Щом сме стигнали до тук в това състезание то VW има добро мнение за българските трудещи и изобщо не се притеснява от липса на работници. Така, че справедливостта тържествува. Надявам се че в бъдеще медиите да не повтарят гнусните лъжи на работодателския съюз.

224

Смешник

преди 4 години

Тиква Подпиши че ще купим 500к нови коли и то на завишени цени че ние така правим ако нещо е 5лв в държавната поръчка ги пишем 10лв . Да кажим им че ще копуваме пасати на по 100к евраци базов модел имам предвид.

223

Анонимен

преди 4 години

" И вместо да развиваме лека промишленост и селско стопанство"Я кажи една развита държава с лека промишленост и селско стопанство с над 30% от БВП. А с 20%? Аз мога да ти изброя няколко държави, където БВП-то е съставено от повече от 50% селско стопанство и лека промишленост. Всичките са в Африка, и всичките са на последно място по развитие в статистиките. Защо се обаждате без да имате капка познания по макроикономика? Къде има благоденствие без тежка промишленост????

222

РВ

преди 4 години

До 1Майтапиш се, нали?

221

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да попитате и видния диванен аналитик Росен Плевняка, че и той да "допринесе" с нещо към темата?

220

Абсурд

преди 4 години

Тиков нещастна ,имаш невероятния шанс да на правиш нещо добро за БГ

219

Празни приказки

преди 4 години

Ще си дадем и дупето ако трябва. Тиквун не разбра ли, че няма какво повече да предложи от турците? Защо не покани щатите да правят ф16, за да ни излезе по евтино? През 2-3 дена ни занимавате с глупости и хвърляте прах в очите на хората! Да хваща Росенчо и Цецко под ръчичка и да се маха! Даже едно партиино хоро да направят и с танцова стъпка да емигрират! Сигурен съм, че Радев ще им услужи със Спартан

218

Анонимен

преди 4 години

ББ дава големи обещания, защото няма да е още дълго на власт.Главният въпрос е, кой ще е следващият нещастен ръководител, който да му сърба надробеното?

217

Анонимен

преди 4 години

То е ясни, че ще сме лоялни, защото ако скръцнат със зъби ит Берлин, няколко милиарда ще семизоарят от мечтите на управляващите, които и да са те ...Това е кухо обещание ...

216

Анонимен

преди 4 години

До 225 - пич, нима все още смяташ, че ГЕРБ не са червени и то тъмно червени ур'одливи гамени ? Щом не си разбрал това мога спокойно да заявя, че си много, много слаб в главата !

215

Анонимен

преди 4 години

Испания спира вносът от Индия на "Омепразол" /лекарство против киселини и болки в коремът/ и го изземва от аптеките от тази седмица, поради установени нехигиенични условия и неспазване на стойностите на продуктите при производството му ! А в България, Индия навлиза яко в телевизията българска със сериали поднасящи про'стотия и пещернячество ! Вероятно и индийски лекарства пълнят аптеките ви ? Този измамник от снимката вероятно не го интересува здравето на българинът и пъчи тумбак с лоши пътища !

214

VW

преди 4 години

Не е лесен избора. От едната страна имаме мафиот превзел държавата си, а от другата страна ислямски диктатор.

213

НЕ!

преди 4 години

Обещал им е да правят каквото си щат в БГ а ние ще си траем като покорни роби, аз поне така го разбирам това заглавие

212

Анонимен

преди 4 години

Турция предлага на VW данъчни облекчения, както и да се включи със 100 милиона евро инвестиция, а слабоумния мафиот предлага празни приказки.

211

СПРИ СЕ, БЕ И МЛЪКНИ

преди 4 години

КРИЕ СЕ КАТО КАНАЛЕН ПЛЪХ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ В БЪЛГАРИЯ /ПРАСЕТА, НАП, ГЕШ ТАПО И ПР./ И ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО С VW. ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ ЖУРНА ЛЯ ОТ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ПРАВЯТ НОВИНА, КОЯТО ОЩЕ УТРЕ ЩЕ ОТЕЧЕ В КАНАЛА, ОТ КОЙТО ИЗТЕЧЕ.

210

Тъй, де!

преди 4 години

Обещал им е охранителна фирма ИПОН да пази завода, така както пази от години Лукойл!

209

Хахаха

преди 4 години

Червените *** пикаят газ от злоба.Де да беше завод на Лада..Щяха да си счупят пръстите от плюсове. Сволачи....

208

Аман от Борисов

преди 4 години

Щетите нанесени на БЪлгария лично от Бойко Борисов и подставените около него се исчисляват скромно на земетресение от 10.9 по Rihter...

207

158

преди 4 години

Така е. Чуждите фирми не плащат на Герб. Само българските. Обаче трябва и други неща да се обещаят на инвеститор от такъв ранг. Ама.. откъде акъл?

206

Обещанко

преди 4 години

И на нас ни обеща филия с мас,но изкла прасетата.