5

Wind

преди 4 години

Руските *** от сърбия, пак взеха да се размирисват! :D Еххх хубаво е да живееш в алтернативна реалност, където ти си най-важната държава на балканите. От 20 години истината им бие шамари да се опомнят, но по всичко личи, че ще трябват още. Нищо де, може би след още 20 ще се опомнят. Ще стискаме палци за което!

4

A

преди 4 години

Дори и да не е лъжа, какво? Боко купи изтребители на жена , когато технологията е сравнително нова, ще ги получим (ако ги получим въобще, защото след Бахрейн има още) на 31. декември 2020, т. е. някъде ким 2021 г., когато технологията вече тотално е остаряла. За лихвите, които САЩ за 2 г. ще спечелят - няма да говорим. Това нагъзване с тези милиарди, защо ли е и с какво е по-добро?

3

Анонимен

преди 4 години

Сърбите разбират, че вече не са важни за Северна Македония и пускат лъжи.100-годишни сръбски лъжи падат.

2

Аз

преди 4 години

До АнонименСега е нищо! Сърбите все още не смеят да скачат много - че да не се спънат по пътя към ЕС. Но - гледайте какво ще стане веднъж влязат ли в ЕС! Гръцките номера са детска игра в сравнение със сръбските, които ще видим! Макетата имат шанс само ако влязат преди сърбите! Както и останалите бивши югорепублики!

1

Анонимен

преди 4 години

Много добре правят ако е така.Всичко, което бърка вгз на сърбите, е полезно.