16

Анонимен

преди 4 години

Приятел се завърна от гурбет в Англия. Впечатленията му - чудесно уредена...комуникации,транспорт, бизнес,доходи!Но.. Показа ми кадри от пазари и улици и - нито един бял човек,само фереджета,бурки,хиджаби.Ето това ще ги провали и ще загубят държавата си каквато е била и е все още,беше песимистичния му финал.

15

Велика Корсика

преди 4 години

Не вярвам,че критията за великост е колко народи си поробил, и колко хора си избил, и как си избил НЕВЪОРЪЖЕНИ хора по време на индийското въстание.Велика е например държавата република Корсика-съществувала като независима десетина години, и дала първата конституция-в съвременния смисъл на думата. Първата конституция не е френската, а Корсиканската, от времето , когато Корсика беше Велика независима република. Тази Конституция даде право на глас на жените за първи път-говорим за 18-ти век!

14

odpo

преди 4 години

Великобритания си копае сама гроба! Секне ли евтината работна ръка от източна Европа и системата за "сезонна работна ръка" стане тромава и почти невъзможна, секнат ли субсидиите, на митниците станат ли тапи и стоките станат "кът" ще станем свидетели на разпада на един вековен съюз. Сценария на Югославия се пише и главен продуцент е САЩ... Ох колко жалко е да работиш против собствената си страна и народ! (Напомня ми на Българската политика...)

13

Манчестър Юнайтед

преди 4 години

До ДО 6Абе продай си и своя в ръцете на руски олигарси бе мислител сядаш пред телевизора и се разлагаш от удоволствие не игра, а изкуство Погледни си и футбола в чии ръце е и що падате Виж си кoчината после оплювай Русия и Англия Черно тото му редели ако щат пембено тото да редят НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА СТАДИОНИТЕ СА ПЪЛНИ ТРИБУНИТЕ ЛИКУВАТ.

12

Анонимен

преди 4 години

Шотландия и Ирландия трябва да вдигнат стена към наглосаксите, да ни пазят от всякви индуси, ракита и коренното африканско население

11

Велико Сан Марино

преди 4 години

Има доста повече аргументи да наречем Сан Марино велика държава, отколкото Британия.Проучете славната история на Сан Марино, и как тази държава въпреки трудностите съществува и днес. И е една от най-старите републики, дори и по времето, когато навсякъде е властвал абсолютизъм. Велика държава е и люксембург, Лихтенщайн, Швейцария, камбоджа-прочетете за Анкор Бат-бил е милионен град-метрополия, още преди хилядолетие. Какво им е великото на британците-това,че са избивали хора в Индия ли?

10

Анонимен

преди 4 години

И малка Британия да стане важното е,че нямада бъде под сорско-немско-френски терор.

9

Анонимен

преди 4 години

Според философията, глупостта по света е константа. Просто е дошло време за англичаните,за да не останат назад и те да се възползват максимално от своята глупост,вместо да я споделят с другите!

8

Великокомплексария

преди 4 години

Държавата и сега трябва да бъде наричана само Британия. Всяка държава може да претендира да е Велика. да не би Франция да се е самонарекла Великофранция, да не би да имаме Великоиспания, ВеликоСАЩ, Великопортугалия, Великошвеция, Великобългария. Това е страхотна комплесарщина да си добавиш към държавата ,че била велика. Държоавата се нарича, или само Британия, или Обединеното кралство. Французите ни до днес не използват израза "Велико"британия, наричат ги обединеното кралство.

7

ДО 6

преди 4 години

Пишеш глупости на търкалета - Футбола в Англия е в Ръцете на Руски Олигарси - купуват най-талантливите играчи и си редят черното тото . За басмата - скоро ще има бежанци в ЕС и Русия от англичани . До 10 години .

6

Мaнчестър Юнайтед

преди 4 години

Бай *** и ЕС ще получат от дрогаря Борис Брекзит и то без сделка. Британия е велика, не защото е на Острова, а защото се управлява от велики хора дето не цепят басма дори на ЕС. Старата блудница е на колене пред Борис Джонсън. Английският футбол е велик, а БГ пада дори от Косово и Катар и прасетата са мъртви.

5

ГЕОГРАФИЯ

преди 4 години

Интересен Факт - Англия е с територия колкото България - Малка Държава .

4

Анонимен

преди 4 години

Британия и малка да е, Велика ще е!

3

Анонимен

преди 4 години

Скоро, скоро...

2

Анонимен

преди 4 години

Британия не се нуждае от Ирландия или Шотландия и дори бРитанците имат сметка да ги изгонят, който искада търгува с малка Британия ще плаща виза и мито дори шотландците. Ще се окажал ли Шотандия и Ирландия глупави да изпуснат златната кокошка. ЕС вече я изпусна Юнкер и либералите трябва да бъдат съдени за провал на ЕС И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

1

ВРЕМЕ Е

преди 4 години

Сега ще имаме Нови Държави и на Острова . Няма лошо - В Европа за 30 години се Нароиха Нови Държави - вече не мога да ги сметна - вчера се обяви още една нова Държава между Гърция и Албания .