76

Shark

преди 4 години

Ще си остане само Британия, каквато е била винаги.

75

Анонимен

преди 4 години

Да продължават така, докато паунда не стигне индийската рупия...

74

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ВИСШИСТ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ, ЗА ДАУГОВОРИ НЯКАКВА ИГРА ЗНАЧИ Е В БЕДА.УЧЕН ДА ТЕ ЗАЩИТИ ОТ "СЕЛСКИТЕ ЧЕРТИ"И "ГРАДСКИТЕ МЕЧТИ" ЗНАЧИ,ЧЕ ГРЕШИ,ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА ЕПЛАНЕТНАТА МЕЧТА.

73

До 74

преди 4 години

Аз разпореждам на хора които разпореждат на такива плебеи като теб които карат бусовете хехе :))

72

Dedo

преди 4 години

До 69Хахахаха, икономиката им отивала в 9та глуха щото някакъв пръдльо дето кара бус на летището не бил хепи.......

71

Анонимен

преди 4 години

"Велика Британия" или "Малка Британия"?Със сигурност е Наглобритания.

70

Анонимен

преди 4 години

Айде да не плачем на чужд гроп, а да се съсредоточим върху нашия

69

Анонимен

преди 4 години

И да стане "малка Британия", пак ще си живеят по-добре от нас, ми се струва.

68

CAMBODIA POWER

преди 4 години

Някой иска ли късокраката ми жълта женица? Днес е на промоция, взимаш я и получаваш двете и сестри и 5 братовчедки като бонус - абсолютно безплатно и без никакви ангажименти. Змии и гущери се ядат до едно време и всичко има граници маммка му! :))

67

До Арменец

преди 4 години

Това което говориш грам не се връзва поради следното: Сорос e Американец и като такъв не може да има лоби в ЕС след като ЕС се конкурира с него. Сорос по скоро може да има лоби на острова след като Американците ги държат като куче на каиш. Британската икономика отива в 9та глуха в момента заради Брексит. Как го знам ли? Работя в няй-голямата транспортна фирма която обслужва Лондон Хийтроу и бизнеса им се сви с 2/3 от както гласуваха за брексит - сега пеят друга песен, Джонсън е шут като Тръмп.

66

Анонимен

преди 4 години

"бсп пак ще падне на изборите"-- ами да падне. Аз няма да гласувамза партия, чиято лидерка е изпратила децата си в америка.

65

Арменец

преди 4 години

57ми прав си 100 процент! Губят им се поне 10 билиона паунда които потъват в Брюксел без грам файда за тех.Това е една от основните причини да искат да се махнат. Хем плащат, хем не се съобразяват решенията на евромасоните с техните искания и интереси.Излизането им е ще е добра стъпка . Евромасоните избрани с последните избори за управляващи на ЕС с помоща на лобито подвластно на сорош няма да могат така силно да се месят в техните работи вече.

64

Арменец

преди 4 години

Едно е сигурно че днешна Бритън пак ще стане Грейт Бритън.Б. Джонсън следва стъпките на желязната лейди Тачър.

63

Adolf Eichmann

преди 4 години

Едно нещо което винаги съм се питал за нашата история е начина по който бяхме "освободени" от Русия. Да, 500 робство приключиха, да Руснаците имаха ключово участие в това, но има и друго което много хора не знаят, но е истина. Англичаните които освободиха Гърция са искали да освободят и нас за да имат по голямо влияние в района, но Русия казва не, България е наша. Къде ли щяхме да бъдем ако вместо братушките ни бяха освободили Британците? И това дали щеше да се отрази на нашето участие в 2те СВ?

62

Анонимен

преди 4 години

58ми, първо започни да плащаш в евробюджета поне толкова колко взимаш после разправяй колко велик европеец си!

61

Анонимен

преди 4 години

59, може поне да си плащаш заплатите на връзкарските си евродепутати или да плащаш в евробюджета поне толкова колкото взимаш, а не само да се правиш на велик. Още ли се чудиш защо напускат?

60

Adolf Eichmann

преди 4 години

Нормално е Фердинант да откаже да напада Турция през 1915. След 2 балкански войни, последното което ни трябва е пореден проблем с някои от комшиите. Ние да не сме некви кучета дето слушат господаря си който ги насъсква срещу който трябва. Бритишите никога не са имали никакво влияние върху нас и това може би ги дразни адски много. Освен това ядоха здрав пердах при Дойран цели 3 пъти, но мисля на тях им харесва да им го слагат отзад, те са си малко алтернативна хомо-нацийка хехе

59

Анонимен

преди 4 години

Ако загрубеят икономически нещата дано не започне гражданска война, въпреки че световната селяния е най-много представена.

58

До Смешник

преди 4 години

Бритишите са крали много по време на империята - вярно е, но друг е въпроса колко им е останало. Не забравяй, че по голямата част от това имане замина отвъд океана след като най-богатите еввреи се преместиха в новия свят и извадиха парите си от кралството. 2ра Световна Война съсипа британската икономика както и на другите европейски пари и следователно Англия също беше клиент на плана Маршал и още дължат пари на янките от тогава, така че тия парици от империята я ги има, я ги пиши бегали :))

57

до 52

преди 4 години

До АнонименОсвен това при десанта на Дарданелите загива чичото на Чърчил, което е допълнителна причина да ни мрази.