14

Анонимен

преди 4 години

Правилната дума е КЛАНЕ,не колене.

13

Анонимен

преди 4 години

ААА май се събужда народа....От тичане за парчето хляб ,защото у нас властта така натика народа в дупката,така го накара да работи по 12 часа на ден за да преживява ,докато им пълни на тях огромните ненаистни гърла и сега когато искат да им избият животинките за които те се грижат и благодарение на домашните си животни преживяват сега народа така го заболя че се надигна.....Ха дано най-после този народ се събуди и прозре истината за некадърността и лакомията на комунистите от Герб !

12

Анонимен

преди 4 години

В България се произвежда само 40% от консумираното свинско, другото е внос от ЕС.В Китай и Виетнам елиминираха свинския и птичия грип като уннищожиха 22 млн животни., но никой не се противи защото това е грижа за самото животновъдство.У нас се прави изкуствена истерия защото народа е простичък и мисли само с ден напред.Свинефермите трябваше да са по-далновидни.

11

хихи ху йй

преди 4 години

Ега ти политиката.Взимаме заеми да им купуваме фърчила и прасета и да даваме пари на бедните американци..И това ако не е слагачество и предателство към собствения си народ-здраве му кажи.Какво да очакваш от увредени мозъци..

10

Хахахааааа.

преди 4 години

АМИ ОСТАВЕТЕ СИ ПРАСЕТАТА, БЕ.....!АКО.. НЕ ИЗПУКАТ ДО КОЛЕДА, ЩЕ ЯДЕТЕ МЕСО ОТ ВНОС!ГЛАДНИ, НЕМА ДА ОСТАНЕТЕ!!!!!!!!ВСЕ СТЕ НА КЯР.. ХАХАХААААА

9

Анонимен

преди 4 години

А познайте какво пише в някои сайтове-Очаква се внос на 120000тона месо от сащ от военните им запаси .Месото е закупено на много ниска цена от българска фирма и пътува към България.Затова шефът лично е издал заповед за избиване на прасетата,за да се изпразнят американските складове от застояло месо и да спечелят някои близки до Него фирми.Ако това се окаже вярно,не знам как го търпи Началника...

8

изненадан

преди 4 години

Ама как така се удължава, " ч умата" ще чака ли?!

7

пес

преди 4 години

Прасетата да подадат молби за кучешко гражданство и за закрила, и никой няма да ги пипне!

6

БОЕЦ

преди 4 години

НЕ САМО НА ВСЕНАРОДЕН БУНТ А И ИЗТРЕБВАНЕ НА ЧУМАТА В НС ИДВА РЕД НА КОКОШКИТЕ СПИ НАРОДЕ

5

Спас

преди 4 години

Крайната цел не е унищожаването на прасетата, а на Българите! Прасетата са само поредното активно мероприятие в тази насока!

4

Анонимен

преди 4 години

Я,къде бил Батко!!

3

Анонимен

преди 4 години

Опитват се да спечелят време.

2

Анонимен

преди 4 години

Изплюха камъчето - 15млн лева!!!Усвояват се 11млн лв, на Винету към 5 другите за глутницата , a за хората освен среден пръст, да си заколят и прасетата.Протестирайте , да искаме отмяна на взимането на 11 млн от Винету от Банкя

1

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че ще се вдигнат на бунт. Първо властите си клатеха краката докато вирусът превземаше страната, а после искат да прецакат допълнително всички потенциални потърпевши заради собствената си некадърност и безхаберие.