114

Знайте за да знаете!

преди 4 години

Ta Toя е бос като *** бре!

113

Додо

преди 4 години

Да заробиш народа си в безумен дълг за нещо, чиято файда е доста спорна, а след това да се аргументираш, че това нещо ще пази най-смъртните ти врагове - югославските антибългари от Бивша Република Северна Едикоя Си "Македония", като същевременно сквернословиш националните си герои, приписвайки им действия 100% противоположни на това, за което са се борели и дали живота си, а именно-Свободна, Българска Македония, е конспирация срещу собствения ти народ и мерзост! Бойко, ти си национален предател!

112

Браво Бойко!

преди 4 години

Истински политик. На България са нужни точно такива пастири - с дебели тояги.

111

Алистър

преди 4 години

В природата има различни същности, които вървят след човека и записват всяко негово действие, мисъл, чувство. Когато човек си замине, тези списъци ще му се поднесат за отчет. Г-да политици, г-н Премиер няма число пари, което да опрости и една запетая от тези списъци. А относно откраднатото от вас, природата ще ви отнеме всичко до последната стотинка. Ще останат само сухи кокали от вас, имената ви ще се помнят стотици години като позор и пример за безмерна алчност и краен упадък на човешкия морал

110

гугутка

преди 4 години

за това ли хвърляме толкова пари за тенекии за да пазим античките да си ги бранят руснаците и американците

109

Анонимен

преди 4 години

Редакцията защо не открие рубрика "Смях"? Каквото и да публикува там от БХ Маркуча все ще е на място!

108

ха-ха

преди 4 години

Ало еднокнижният, чакай първо да дойдат любимите ти Ф-16 пък после помагай на Заев!

107

Fallschirmspringer

преди 4 години

И с какво ще им помага ПОР-исов на македонците.И те да се купят Ф-16,за да направим един хубав интернационален музей на авиацията,ами браво.Както се казва от пристанището направо в музея на авиацията в Крумово,доста забавно.

106

До 89

преди 4 години

Ех по вреемето на бай Тошо и ние имахме 450 бойни самолета, но лекетата от СДС прецениха, че най-добре е да ги унищожат. Така беше и с танковете, така беше и с ракетите.А сега - на гол тумбак 8 бр F-16, на цеаната на по два F-35 и тоя тръгнал да говори глупости и да се пъчи с нероден Петко...Голям резилы

105

Югозападен

преди 4 години

"Където е текло пак ще тече,но ще тече там,където е текло.."Мир и свобода,нормализация и спиране на омразата и нека Балканите тръгнат истински напред :)

104

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е от този пън!!

103

Анонимен

преди 4 години

Брокер на F16. Продаде на България, сега ще продава на Македония.

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен""ПроСтОото" се има за оригинален. Освен фашкиии друго, не е направил за тая държава."Верваме ти!..Зер събирането на *** е ЕДИНСТВЕНОТО нещо,от което разбираш,и което практикуваш.

101

Аз

преди 4 години

Офф това дано не стига до ушите на други нации че пак ще ни се смеят ужас как е възможно такъв човек... нямат ли ПР тия да има казват какво да не казват...

100

Анонимен

преди 4 години

Виж му нивото, виж му акъла!"Нашите герои като са загинали, са имали точно тези цели - да бъдем братя, да имаме просперитет и ВИСОКИ ДОХОДИ."ДА БЕ, ДА БЪДЕМ БРАТЯ ...със себе си!Да бе - ПРОСПЕРИТЕТ! Тогава тази купешка дума не я е имало още!ВИСОКИ ДОХОДИ! Гоце и Яне, Даме и Пею само за високи доходи са мислили!Срам ме е! Да ме управлява такова нещо!

99

Идеалист

преди 4 години

Още миналата година писах, че с миналогодишния договор подписан от Борисов и хвален от Каракачанов, за винаги загубихме Македония. Аз никога няма да си обърна езика да я нарека Северна Македония. И стига с това американско слугуване - НАТО, Ф-16. Американците като токова им трябва можеха да я приемат в НАТО и с името Република Македония. Всичко беше направено в полза на Гърция и в ущърб на България. Борисов и Каракачанов ще затрият и сегашна България!

98

Трандафор Босев

преди 4 години

Ох, къде си Алеко?! Стани от гроба да си допишеш за бая ти ***! Но ... да не изпадаме в дребнавости! Мисля, че вече никой чужд президент и мин.-председател не е изненадан от *** - Балканский Лидер! Десет години вече ни "прославя" по света.

97

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоЩо не ми паднеш да ти разширя...не се лези щастливо, не онова, което мислиш! Мирогледа, бе хайванче!

96

Анонимен

преди 4 години

Пак се излагаме, че и по цял свят. Няма такава простотия като Боко и Сие.Слага каруцата пред коня. 8 хвърчила от които 6-те идват 2023-24г, и то трябва да се научат да летят на тях първо а наш Боко тръгнал вече изказвания да прави.*** пожарникар.

95

realist

преди 4 години

Ама много е П Р О С Т този.......