16

Анонимен

преди 4 години

"Ще има ли България полза от членството си в банковия съюз на Европа?"------------------Разбира се! Нали ще плащаме чужди борчове, значи тъкмо ще има къде да си изразходваме парите!

15

Анонимен

преди 4 години

Поредната безсмислена статия, сякаш ни молят да влезем, а ние сме се запънали като магаре на мост. Няма, ама изобщо няма да стане.

14

опетков

преди 4 години

Народе, и сега "гордият" лев е вързан за еврото, без да ползва предимствата от това. Приемането на еврото ще ни отърве от възможността нашите политици да ни изиграят същия номер както Жан Виденов през 1997г. Само това да е, хич не е малко. Проблемът е, че при въвеждането му, нашите алчни търговци и "бизнесмени" ще се възползват, за да надуят цените поне с едни 25% отгоре и ще го припишат на смяната. Друга опасност не виждам. А, ще фалират доста чендж бюра, ако ви пука за тях.

13

опетков

преди 4 години

Отново поредното празно дрънкане от "специалист" и то с титла. А бе, хайвани обяснете ако можете на *** език с колко ще ни бръкнат в джоба и колко може би ще изкярим. Обикновено какво става? Нашите банки "усвояват" само по-високите такси и други шашми от европейските банки и нищо от мерките за защита на потребителя, поради липсата на ефективен контрол от страна на БНБ. Лихвата по кредитите и сега е крещящо по-висока от тази в ЕС и еврозоната. Ще пада ли, ще се вдига ли?

12

овчи мозък

преди 4 години

ползата за България ще е колкото е ползата за България от 8-те 40 годишни американски бракми, купени за скромните 2 милиарда долара (про положение че не струват и 100 милиона)про-американската хунта на пожарникаря е решила да ликвидира България в ударно темпо -това е !

11

До 11 коментар

преди 4 години

валуТа ...

10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗнаете ли че ЛЕВ означава ЛЪВ ?Достойната и оригиналната валура е важна.

9

Фактически извод

преди 4 години

До Извънреден коментарПът на осъзнат тарикат, не на безразличен ***.

8

Извънреден коментар

преди 4 години

Извинете, път на някого направете.На България мястото й изобщо някой знае ли къде е ?Кое, как, какво и т.н. !?Ако някой й знае мястото, значи е велик.България е ничия, а не нечия земя !

7

До v

преди 4 години

А бе пич, къде ги научи тия неща бе? Докато връстниците ти са били на училище и са учили как се пиле Португалия, ти си се образовал за Дойче банк, а? :D

6

V

преди 4 години

Това зависи кога ще фалират дойче банк ,комерс бак и уникрадит .А и гърция италия испания и портогалия . Ако тези фалити са преди да влезем няма ,ама ако са след това КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ??? Дойче банк е трета година на загуба ,а акциите им поевтиняха за една година с 36 % Тва да си остане между нас .Щото медиите са в радиомълчание по въпроса ;)

5

Анонимен

преди 4 години

Що пък евро? Хайде да минем на рубли!

4

BenchState

преди 4 години

Джанков е минал на евро плащания за въображаем петрол

3

Анонимен

преди 4 години

Станишев и автралиеца ме дразнят щото са грозни, Станишев мрази банките, а австралиеца смята че му били задължени от швейцарските банки?!? Пък Станишев е скинар който много си позволява освен това, и се мисли за самонаел се в БСП

2

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧе кой те кара да ходиш при "чейнджаджии" ? Можеш да си сменяш и официално в БНБ .

1

Анонимен

преди 4 години

Хайде де, давайте да минаваме на евро! Писна ми да ме дерат разни чейнджаджии всеки път като ходя в Гърция!А ако трябва да си оправим съдебната система и банките, то това е само допълнителен плюс за нас!