86

Пешо

преди 4 години

ГЕРБ- ГРАБИ ЕВРОПЕЙСКА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ????????????????????????????

85

Този показа

преди 4 години

истинското лице на правовата ни система!? Гъмжило от мошеници е, от такива ли да чакаме правосъдие! Завзел е целият покрив и е строил незаконно, а бедният селянин няма право един курник да си направи. Отврат от такива, затова цялата държава е най пропадналата в ЕС!

84

ЧОВЕК-СЪЛЗА!

преди 4 години

СТИГА ОБИЖДАХТЕ ЧЕСТНИЯ ЧОВЕК !ЗАРАДИ ВАС ЗА МАЛКО ДА СТАНЕ БЕЗРАБОТЕН ПОНЕЖЕ СЕ Е ПОЖЕРТВАЛ ЗА ОБЩО БЛАГО НЕБЛАГОДАРНИЦИ.ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ЧИСТИ ЗИМАТА ОТ СНЕГ 294 кв.м.ТЕРАСА - ПРИ 50 см. СНГ ТОВА СА 147 КУБИЧЕСКИ МЕТРА СНЕГ ИЛИ 15 КАМИОНА НАТОВАРЕНИ С ПО 10 куб.м.СНЕГВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГО СЪБЕРЕТЕ ОТ ТЕРАСАТА НА 30-ТИЯ ЕТАЖ,СВАЛИТЕ С ЛИЧНИЯ СИ АСАНСЬОР И НАТОВАРИТЕ КАМИОНИТЕЗА ДА СЕ ИЗКЪПЕ И ПИЕ ЕДНО КАФЕ НЕ МУ ПРЕМАХНАХА НЕЗАКОННАТА САУНА И БАРА АКО БЯХА ВАШИ-ЩЯХА ДА ГИ СЪБОРЯТ

83

Анонимен

преди 4 години

Как такива мижадурки като този се промушиха във властта!И опропастиха цялата държава!

82

Анонимен

преди 4 години

Душички златни...вашата м......

81

A

преди 4 години

Какво да каце по ? за тормоза Иванчева.

80

.... ..

преди 4 години

"Горкият" човек чист като сълза и така са го омаскарят...То тези проверки досега освен да се напинят да доказват какви честни хора са Граб и как всичко е абсолютно законно,За друго нищо не стават....Я Вуте и Нане да построят един кокошарник или н.у.жник в двора си,ела та гледай какво значи проверка-ама ха,ще го обиждат и човека.....

79

Анонимен

преди 4 години

Заради това да се изкарате чисти ,заради това да се задоволи ЛАКОМИЯТА ви на всички дето сте се настанили на върха днес България е на дъното ! Възмездие няма как да няма ....животът е такъв ако народа не потърси възмездието то съдбата ще го наложи !

78

Анонимен

преди 4 години

Как се поправя нотариален акт?Тоя какъв е бе..."ВЕЗДЕСЪЩИЯТ."На покрив -обща част ,строено без писмено съгласие на съсобствениците,заградено,без достъп на хората които имат идеални части от покрива като обща част от сградата и които са платили стойността на тази обща част в цената на апартаментите си.

77

Анонимен

преди 4 години

Този *** ако е чист, то аз съм Майка Тереза.

76

и без това ги нарочв

преди 4 години

Корнелия да пуска Окръжно 5 и заедно с Боко (друг няма) да проведат една чистка на "честните, умните и протестиращите"

75

Един от Северозапада

преди 4 години

Утре , в двора ми, който е моя собственост, ако построя каквото и да е, даже навес, без основи, ще дойдат поне две-триинстанции, сезирани от будни съседи, и ще ме глобят, ще ме накарат да го бутна собственоръчно, а ако искам да строя-да извадя наново документи по надлежния ред. А този-хем лъже държавата, хем строи-и чист като сълца на девственица???

74

Койчо

преди 4 години

Когато видя пацо терасата и веднага ми идва на ум за адвоката на мафията.

73

Анонимен

преди 4 години

След този биологичен проект иде ред на Веждата. Тоя сладур има да плаче още.Сега когато публикуваха НАПката кви доходи не е регистрирала- ще има още да плачкат

72

Анонимен

преди 4 години

Преди онова режеше лентички. Сега онова реже съдби. Утре ще реже глави.Онова е това дето таковата

71

Лисан

преди 4 години

Тези нагляри плачат за Народен съд!

70

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОЙ ИЗПРА БОКО ПО АФЕРАТА "АЛО ВАНЬО". ТОЧНО ТОЯ ПРЕКРАТИ ПРОИЗВОДСТВОТО. И КОСЪМ НЯМА ДА ПАДНЕ ОТ ГЛАВАТА МУ. СЕГА СИ ВЪРТИ ЧЕВЕРМЕТА НА ОГРОМНАТА ТЕРАСА И ВИ ХРАЧИ В ЛИЦЕТО РОБИ.

69

Анонимен

преди 4 години

Поне терасата му оставете беее!Хахаха един чист човек....Ъ!Ама то има Господ,ще плащате скъпо и прескъпо за всички грехове!Няма да има оттърване!Московски сигурно вече го е разбрал,обаче късно е либе.

68

Анонимен

преди 4 години

България е под мафиотско робство!

67

Анонимен

преди 4 години

Доста неприятен тип.