10

Анонимен

преди 4 години

До гуша ми дойде от шпаги и китари,от клетви, от гуляи и хоругви.Препускай тогава за чест и за слава!

9

Реалист

преди 4 години

Винаги когато чета някоя новина свързана с Украйна и се успокоявам, че българските политици не са най-глупавите на света.

8

Анонимен

преди 4 години

Да се чуди човек държава в ЕС ли сме? Руското посолство може да си отпечатва каквито си иска статии у нас.

7

Анонимен

преди 4 години

Такова е съветското наследство, тука се борим с Мафия, там е постоянна война, Беларус в хватката на авторатиризма, което я прави най-бедната страна в Европа. В Молдова са румънци, половината от които се мислят за руснаци- другата най-бедна страна в Европа. Литва, Латвия имат същите проблеми като нас. Само няколко държави от Източния Блок са добре, но това е поради историческите им връзки със Западния Свят. Много още ще се борим със зависимостта си от азиатските диваци.

6

Маршът на пионките

преди 4 години

По-добре зидаро-кофражисти и евроатлантици на полето в Шотландия за ягоди с бричка втора употреба откокото с оръжие в ръка да се бориш в една загубена война, а може би така се създава огромно уважение кой ще ни каже. Евалла на Украйна иРусия борят се като лъвове независимо кой е прав, а ЕС тъне в африканска чyма и мръсен въздух.

5

Анонимен

преди 4 години

Долни убийци на жени и деца!

4

Анонимен

преди 4 години

САЩ вложиха 5 милиарда да съсипят Украйна и да направят морска военна база в Крим, ама какво я мислиха, каква стана...

3

Анонимен

преди 4 години

Лесно - разделя се страната през 49-ия паралел, едната част влиза в състава на Руската Федерация, другата да се оправя сама като независима държава, т.е. евроатлантически нужник.

2

Анонимен

преди 4 години

Окупатори!

1

Ами

преди 4 години

Много е лесно да спре войната, трябва само укрофашистите да изпълнят договореностите, които подписаха в Минск и войната приключва. Но това не им изнася, за съжаление, укрофашистите печелят от корупцията с военните доставки, защото на предната линия няма кой да проверява колко патрона са изстреляни по противника и колко са изписани на хартия, за да ги продадат после на черно на бандитите.За мини, гранати, ракети, автомобили и бойна техника да не говорим.