170

Анонимен

преди 4 години

Манипулаторите се познават от далеч. Хвърлят някакво число без контекст. 10 милиона данък печалба. Ама за 20 години и при оборот от 100-тина милиарда за същия период. Тоест 1 лев на 10.000 лева оборот. Дай Бог на всеки дребен предприемач в България такива данъци. Значи ако си предприемач с 500.000 лева годишен оборот, данък печалба от 50 лева. Е добре е. И сега ще почне да обяснява за това как едното е оборот, а другото е печалба. Именно. Със счетоводни фокуси и корупция печалбата е минимална

169

Анонимен

преди 4 години

Русия отново се превърна в Империя на злото!

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177ДДС-то и акцизите не се плащат от Лукойл Нефтохим, руска подлого, а от българските граждани когато си зареждат колата. Колкото бензин и дизел българите консумират, толкова ДДС и акциз се плаща. И да не съществуваше Лукойл пак щяха да консумират толкова. А самият Лукойл Нефтохим не плаща почти нищо като данъци защото всяка година излиза, че печалбата им е колкото на баничарница и по този начин няма върху какво да се начисли корпоративен данък.

167

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на американските тецове не сме 100% зависими от руското ядрено гориво. Ако ги нямаше тия тецове, щяха да ни въртят на малкия си пръст руските от падъци.

166

Анонимен

преди 4 години

тези г.адове изгориха в Одеса двама българи!!! -Какво са правили тези българи в редиците на руснаците? За руската кауза срещу украинците. Намерили са, каквото са търсили.

165

Анонимен

преди 4 години

"разходите за производство и доставка на петролни продукти в България са сред най-високите в целия ЕС""цената, на която България купува газ от "Газпром", е най-високата в цяла Европа - с 30 процента повече, отколкото плаща например Германия, гласят изчисленията на ЦИД, цитирани от Зюддойче Цайтунг"Руснаците са толкова братушки на България колкото и Сърбите които ни нападнаха в гръб 1885-та година. Славянско братство няма. Има само ба-лъ-ци. Червени т-и-к-в-и.

164

Анонимен

преди 4 години

До хахаха 166Да, Русия не ни набутаха с Ф-16 и с ТЕЦ-овете. Но за сметка на това ни набутаха с почти всичко останало в последните 30 години и в политиката е пълно с техни марионетки които от време на време да ни набутат с нещо. Според анализи Русия контролира 25% от българската икономика. Лукойл Нефтохим как го върти как го суче, все печалба няма и не плаща почти никакви данък печалба въпреки огромните обороти. България е колония, бе хора. И дали си русофил или американофил все те ееебъъът.

163

Анонимен

преди 4 години

В момента в Крим е тихо и спокойно, туристическия сезон си върви успешно. Същото е и в Абхазия и Южна Осетия. Защото там е Русия! А където са стъпили хамерикански миризливи покрити с кравешки фекалии, ботуши или техните купени грантаджийници, има само омраза, раздор, смърт, разруха и унищожение!

162

джо

преди 4 години

До Ето. Скоро Литва , Латвия и Естония ще са само географски понятия , след това и ние! Така добре сме се ориентирали към НАТО , че просто няма да останат хора.

161

до159

преди 4 години

шшш ало, кримчани си паднаха на онази работа от бингото което уцелиха, там война и мизерия няма има вежливи солдати и вдичко е мирно и тихо. Някой беше си помислил че ще контролира от Вашингтон Черно море с база в Крим ама нещо не позна....а и моста който Путин им направи е достатъчен жест към населението, независимо украинци руснаци или тстари се самоопределят.

160

77777

преди 4 години

До Анонимен 159И какво за Крим ? Имаше референдум , хората категорично си казаха мнението . Ако са " окупирани " от Русия , къде са терористичните действия , къде са протестите , как изразяват недоволството си от окупацията

159

ко речи

преди 4 години

До Анонимен 164Имаше договорка между Янукович и опозицията да се проведат предсрочни избори докъм декември , да се сформира правителство като се вземат предвид интересите на опозицията . Гаранти бяха Полша , Германия , Франция , Русия . И на другия ден започнаха убийствата , защото този вариант не устройваше САЩ . Те не искаха мирно разрешаване на конфликта

158

до 159

преди 4 години

и какво да ти каже за Крим, че живеят два пъти по добре от урките ли ,,, ***. В хотела ни има едни туристи от Крим , ми супер доволни са че са руски граждани.

157

хахаха

преди 4 години

До Анонимен 158Русия ни държала бедни --- ахахахахаххахаоохохохо , ахахахах , оохоохохо Само няколко примера , Русия ни накара да дадем 2 млрд за лепене на стиропор , Русия ни накара да купим самолети от Одринската война за 2.1 млрд . Русия ни накара да изнасяме евтиния ток , а скъпия е за вътрешния пазар . Също Русия ни кара да държим цени на храната по-високо от тези в Западна ЕВропа

156

до 164

преди 4 години

много си наивен миличък, хайде почни от февруарския майдан и си подреди мислите и събитията, чак тогава говори кой кого е нспаднал...

155

Анонимен

преди 4 години

Ужасно цинична статия. Руснаците нападнаха Украйна, натрапиха им война и сега леят крокодилски сълзи, че са неизлечимо болни от война. Четиво за ***.

154

Либерал Демократ

преди 4 години

Тези,които искат унищожението на Русия са същите , които разбиха България и евтаназаираха 80 млн бебета изгониха 6 млн навън избиха на баба Дора Козичките ,а сега колят и заравят на Прaсеенца заради Суданска чума.Същите тези насаждат джендъризъм, либерална демокрация гоюeювщината,миг-ри-те,ваксините и абортите.Същите са в БХК и тук в сайта на официална заплата .В цялата държава са пропили всички читаво и работят за да превърнат БГ в квартала на Амуджите ФъКълтету. или ТУкайТуууууу.Отдава имсе.

153

Анонимен

преди 4 години

Кой води война във Украйна.Това не са украинците ,а частните армии на Пентагона като ''Академия.' Те подпалиха именно Украйна за да yбиват братя с братя.Украинците нямат интерес от война с Русия.Войната реално в Украйна е Война м/у САЩ иРусия водена на чужда територия и не с официалните имармии ами през проксита.

152

Анонимен

преди 4 години

Ами то и Китай и Сащ гледат на русия като васал нормално това и е нивото

151

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоПрав си. Отворените граници в крайна сметка не носят нищо на бедните държави. Но това не означава, че на Украйна с Русия и е по-добре. За Ердоган България е османска провинция. За Путин Украйна е руска провинция. Това е. България и Украйна са държави на които никой не гледа като на равноправни партньори, а като на васали.