153

Ти да видиш..

преди 4 години

Половината от присъстващите на Бузлуджа гласуват за Борисов.Дошли са за сеир и кебапчета. Ама не казвайте на Нинова. Нека си мечтае.

152

Добра идея

преди 4 години

Да направят безплатни лични карти с чип за всички. Така ще се решат много проблеми с електронното обслужване. В сравнение с милиардите за превъоръжаване това ще стане като за жълти стотинки.

151

Анонимен

преди 4 години

***, ако искаш да се задЪржиж.........дръЖЖ го здраво......ама при тези "легални" рускини.......едва ли.

150

Анонимен

преди 4 години

Тази уроспия.....какво прави е БГ пространството.

149

Анонимен

преди 4 години

Правилно. Подкепям я напълно. Получих смс че са ми изтекли данни. Грешката е в държавата, защо аз да плащам?

148

Анонимен

преди 4 години

Идеята, че тярбва да плащам за документ, който не искам, дори да имам, ама ми го налагате е ужасяваща ...

147

Анонимен

преди 4 години

Чудя се как този път г-жа Нинова не се възползва да си прави пиар покрай чумата по свинете. Например да прегръща и целува прасенца, да им бърше дупенцата и т.н..

146

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

145

Анонимен

преди 4 години

До Нинова не е БСПНапример Първанов ,Р.Петков ,Гергов ,Пирински ,Станишев и още няколко герои мислят като Герб и гласуват за Борисов ,той пък ги финансира ползвайки Гергов. Какво симбиоза само на цялата олигархия с властта !

144

sdiu

преди 4 години

Наложително е да се сменят личните карти на всички в България...никой не знае какви други данни са изеткли, нали уж имало още 20гб..

143

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

142

Гост

преди 4 години

И за какво ще ни бъдат тия безплатни карти, при положение, че данните в тях ще бъдат същите, с изключение на номера на картата и на това, къде и кога е издадена?

141

1

преди 4 години

Аз,... мога ли да попитам, мога ли да си я върна... и да не ми дават нова. Направо ще си ползвам международния паспорт, той си важи и в ЕС. А като заживея като "европеец" в някоя истинска страна и стана неин поданик, ще си го предам и него! И да ми заличат "профила" във тази... "държава". Че знам ли след някоя година може да се окажа горд собственик на бърз кредит, някоя задлъжняла фирма... а бе само проблеми мога да очаквам от българската държавна администрация. Адиос амигос!

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонименбай Тошо пукна хахахаха всички социалисти ще ***

139

Анонимен

преди 4 години

След Бай Тошо и Милко Балев по-голям комунист от Тикварович няма. При него всички са равни, само гержеругите са по-равни

138

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ПРЕДСТОИ ДЕКОМУНИЗАЦИЯТА НА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА.

137

До Бугарин

преди 4 години

Ми те Боковите комунисти най-големите комунисти...Вай-вай

136

x

преди 4 години

Правилно.Мадам *** ще плати с милионите откраднати от техноимпекс,пловдивския панаир и Булгартабак.Над един милиард са , и на руските си господари личните карти може да плати.Ама на тях пък не им трябват,путин вече не ги пуска в чужбина.

135

БЪЛГАРИН

преди 4 години

БЕЗПЛАТНО Е САМО ТРЕПАНЕТО НА КОМУНИСТИ.

134

Безплатно???

преди 4 години

Ох како, кое му е безплатното?! Нали пак с пари от бюджета ще го направите, а тия пари да не са ваши?! От нашия джоб излизат да си хрантутите баджанашките фирми с всякакви измислени поръчки. И после пак ще намери начин пак да ви ги дадем още веднъж, я под формата на данък, я под формата на някоя административна такса.... Безплатно било...ще имигрирам ама на Марс !