10

2

преди 4 години

Направете класове за умствено изостанали.Ще препълните бройката.

9

1

преди 4 години

направете класове за напреднали , стига с тази уравниловка не сме равни

8

Анонимен

преди 4 години

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия.

7

22

преди 4 години

Хаосът става пълен ! Идеята била обсъдена в регионалните управления - символът на партийни назначения и некомпетентност . Като не могат да се справят прехвърлят проблема на учителя.А ще има ли периодично тестване на резултатите ,както е в други страни за да се види колко *** е цялата работа ?За да увеличи часовете по някои теми учителят трябва да ощети други теми .И всеки субективно ще преценява кое е по-важно!?Това и във ВУЗ не се допуска !

6

Анонимен

преди 4 години

Малко е късничко. То няма промишленост, няма нищо върху което да се стъпи. Единствено на по-умните да забегнат в чужбина по-късно и да се доразвият. Просто средата е физическо оцеляване и много малко ще им интересно да се развиват в научно по-широко скроено образование.Това е дивия капитализъм. Основен двигател е оцеляването и скотски импулси. Скоро всичко ще се срине. Няма кой да подържа гол ентусиазъм.

5

Анонимен

преди 4 години

Да , нали за това е учил трябва да може да ги мотивира да учат, трябва така да си преподава урока че на учениците да им бъде интересно , а не да назубри урока, да го издекламира и часа да свърши.

4

Бивш учител

преди 4 години

Поредната дивотия! Имам 15 години стаж в професионалното обучение, малко преди 89-та и повече -през демокрацията.От години на години, проблема с учебните планове и учебните програми върви към по-зле. едно време, всичко разписано и регламентирано по дни и часове, в учебния план, а учебните програми-конкретизирани от към съдържание, до най-малката подробност, и централно спуснати отгоре, като тетрадка от 40 листа дебели. С годините-свобода-учтеля да избира, отхварля.Резултатът-в стаията за Фолксвг

3

Светозар

преди 4 години

А дано да отпадне това разпределение, че е голям чанч. Тирове с хартия се изписват и хиляди загубени часове от живота.

2

Анонимен

преди 4 години

И ако въпреки свободата на учителя , учениците не искат да учат , пак ли учителят ще понесе отговорността .

1

Анонимен

преди 4 години

Историчарят министер още историчарски истории създава. Гений безподобен в българската историчария.