24

Алекс

преди 4 години

Нормално, Албанците няма как да станат по-зле :)

23

Логично

преди 4 години

Албанците имат положителен прираст ,млада средна възраст и са оптимисти.Българите имат отрицателен прираст , висока седна възраст и са песимисти. Не виждам нищо нередно.

22

Adolf Eichmann

преди 4 години

Нормално е шиппоците да са оптимисти - те са куччето на зионистите на Балканите и изпълняват разпорежданията на янките а те са само едни - дестабилизация в района на макс. За тва хемериканчетата им построиха нова магистрала от Тирана до Охрид напълно безплатно и сега ще я докарат чак до Черна Гора.

21

Анонимен

преди 4 години

Човекът е лакмус в усилията за опазване равновесното състояние на естествения Радиационен фон . Какво тук значи някакъв си ...изъм . Жалко , че Човечеството до нашето настояще е неспособно да разреши вътрешните си проблеми .

20

Анонимен

преди 4 години

Аз съм твърдо против комунизма до гроб но единствено когато българина е под някакъв вид строй му удисва на манталитета, на психологията. Хан Крум и периода на комунизма. За всякакви други системи се говори но си губим времето.. генетично хората тук имат такива характеристики че трябват сурови рамки и наказания и определена насока, иначе няма вродени механизми за корекция и на собственото поведение и на другите и тънем в хаос до самоунищожение.

19

Шиптари

преди 4 години

Хаха вярно си е Тея албанокосовари твърдят,че националните им отбори ще спечелят световното или еврото по-футбол😀😀

18

Той беше прав

преди 4 години

До 46 - е това влиза в периода, който съм посочил т.е. нямаме противоречие.

17

Анонимен

преди 4 години

До Той беше правВсъщност най-добе сме били 1934-1939г. но няма да споря, няма смисъл.А и е много относително какво значи добре.

16

Той беше прав

преди 4 години

Точно социализма ***.ба манталитета на народа. От 1396 година имаме само един период, когато сме били независима държава с независима външна политика - 1878-1944. И сме били сред най-бързо развиващите все страни, и сме имали успехи във всяка една сфера. След 09.09.44г. няма българска държава, а една лудница, както е казал великият Тодор Колев, светла му памет. А днес сме в едно състояние на транс.

15

Анонимен

преди 4 години

До вЕтъра на ПОДмянатаТодор Колев осъзнаваше нещата и това му влоши здравето.Лека му пръст.Сега, никой не казва че социализма е перфектен строй, но за нас като манталитет беше подходящ.Имаше много минуси, но имаше и много положителни неща за нас като нация.Не съм русофил, не съм и русофоб, просто гледам реално на истинските неща.Общо взето не знам за какво се дърпате, дори БСП да е на власт, да не мислите че комунизма ще се върне.Отговора е няма, защото го няма СССР.Така че престанете да се об

14

Анонимен

преди 4 години

Един от най-големите ни проблеми които спъват развитието ни като нация е вродените ни песимизъм и черногледство За всяко ново нещо казваме че - няма да стане и бързаме да го оплюем

13

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

Покойният Тодор Колев преди да му се влоши ракът беше при Цветана Ризова, ако мога да префразирам той каза "България преди 9 ти ноември 1989 година народа живееше в лудница където те храниха , даваха лекарства и обгрижваха .След 10 ти ноември народа беше пуснат без лекарства ,без храна , да се оправя както може .Вие представяте ли си ? Какво е да пуснеш болни хора , ей така, на произвола .Това е България. " Добре ви подредиха поклониците наследници на Хершел Леви Мордехай (Карл Маркс)

12

i'm

преди 4 години

Всички са оптимисти докато не влязат в ЕС ;)

11

Анонимен

преди 4 години

Нормално - простите хора са винаги по-щастливи.

10

а,

преди 4 години

Потурнаците какви са?

9

Анонимен

преди 4 години

Българите нито сме песимисти,нито оптимисти.Реалисти сме.

8

Анонимен

преди 4 години

Поне според мене истината е че сме си див народ.Социализма имаше минуси и плюсове, но поне на българина му се разви културата, музиката,театрите,спорта и т.н.От нашите управляващи не зависеше нищо, а ако някой си позволеше да прави своеволие го шляпаха през ръцете.Такъв беше строя.За минусите- разчитахме че ще ни хранят вечно, имаше опашки за елементарни стоки като бананите например, режим на тока през 2 часа, нямахме скъпи коли.Храната обаче не мога да отрека че беше истинска а не ГМО.

7

Анонимен

преди 4 години

Диво татарско племе , налазило Европа със знаме КОНСКА ОПАШКА - що е то ?

6

lYl АВИТОХОЛ lYl

преди 4 години

Еми и аз не съм, много, много оптимист, чалгарско поколение от 30 г. играещо на турско-ромски ритми, самоуважение нулево... Единственото което можем да направин да се спасим като български етнически народ е като се омешим със западняците и русите! Е в историята много народ ни е бил кръводарител, прабългари , траки, славяни, кумани, но важното е, че името българско се запазва!

5

Анонимен

преди 4 години

Българите са мизерници.Спестяват пари,за да купят панелка,която да отдават под наем.Това е мечтата на средният българин.А животът си тече и докато си мигнал и си пропилял най-хубавите си години в мизерстване.