24

хектор

преди 4 години

Спрете да пишете глупости.Венецуела преди 10-15 години имаше по-силна икономика и по -добро салдо от Китай.Вие знате ли какво означава това.Щеще да наи-мошната държава в Латинска Америка не само това щеще да е ядрена сила.Венецуела има ресурсите на богаства и хора и имаше добра платформа в икономиката ,но тези фащ се намесиха и ги сринаха .Ако беше още малко се задържал комунизма в СИВ .Но това друга тема не е за *** коти не следят промените в света.

23

анонимен

преди 4 години

а ние сме цъфнали та завърза ли я спрете че станахме смешни и пред децата си по добре да се видим младите напуснаха или по скоро ги принудиха кои ни пречат 25 години кажете ви е които и спомен нямате от началото на демокрацията.

22

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е затворил границата за венецуелци. Опозицията иска гражданска война. По-добре да няма ток.

21

Анонимен

преди 4 години

Няма да поискат от Русия,никоя държава не е втасала след руска помощ.Никарагуа,Афганистан,Сирия - все силно развити мизерии...Даже Сирия вече не е държава,а база!

20

Анонимен

преди 4 години

В Сирия едни 800 *** "инструктури" при команда газ се оказа че нямат противогази и после ги намериха запенени с отворени усти. Load 200.

19

Анонимен

преди 4 години

До НЯКОЙАмериканците май ще накарат Мадуро да поиска от Русия военна помощ и тогава ще се наиграят.то па една помощ... В Сирия на едни такива 600 помагачи янките им отвинтиха тиквите за по-малко от 2 часа.

18

Анонимен

преди 4 години

Мик ко стана с Юго Шавез! Фелна май?

17

Гост-

преди 4 години

До гост+Ако армия влез и сега, ще го смачка много лесно ...

16

Анонимен

преди 4 години

Уффф ... Да я завладява някой силин и да се приключва. Анан вече ...

15

Гост+

преди 4 години

В Световната История примерите за държавно и национално предателство са не един или два. Между тях, да повикаш чужди войски в държавата се приема за връх на националното предателство. Такова предателство е доста по-сериозно от това чуждопоклоннически да приветстваш неповикан агресор.

14

НЯКОЙ

преди 4 години

Ел. мрежата се поддържала неправилно, явно токът бил пуснат на обратно. Смях в залата. Американците май ще накарат Мадуро да поиска от Русия военна помощ и тогава ще се наиграят.

13

до 25

преди 4 години

опааа пич, така само на село на мегдана

12

Анонимен

преди 4 години

Неоспорим е само фактът че си безкрааааййно ***.И за това няма причина за разлика от беднотията на Венецуела, ТЪПАКООООО....

11

до Антибоко

преди 4 години

е явно си и мало умен щом не разбра какво ти казах, поинтересувай се петрола във Венецуела кой го държи и какъв е пътя докато се превърне в мснги които да се върнат обрстно в държавата. И въобще наясно ли си тази държава какъв тип икономика има ,само не ми казвай като северна Корея....и стига с тез клишета ....едно време....

10

до 20 грамотният

преди 4 години

И все пак фактът е неоспорим - най-богатата на петрол държава- най- бедна в света! Между другото, по начина по който отричаш неоспоримото ми напомняш на ония от минало едно време....***!

9

Скоро

преди 4 години

Гайдьо при Бжежински.

8

до Антибоко

преди 4 години

хайде малко да те ограмотим щото ди поредния надут дървен философ. Да венецуела изнася нефт и то главно за САЩ тъй като там са и основните рафинерии, този нефт е тежък както казват химиците или по просто труден за преработка, примерно нсшия нефтохим не може да го преработва. Така че чатала винаги е бил от САЩ към Венецуела и можела да се развие колкото са и давсли, нищо общо няма с Кувейт....

7

До 15 антибоко

преди 4 години

Бягай ти бързо към Венецуела та да се наведеш пред гендараГуайдо сма преди това за тренировка мини три дневен курс в Анадола.

6

Антибоко

преди 4 години

Като чета писанията на предишните-ясно е, че има и ботове, има и *** руски ,но все пак нима толкова са заблудени и българите?! Подкрепят един режим, който докара най-богата държава на петрол до най-бедната в света?! Ей, опомнете се или...бягайте бързо за Венецуела...

5

Взе да се олива

преди 4 години

Струва ми се че Гайдьо скоро ще се срещне със сенатор Маккейн за да му поиска военна подкрепа лично.