100

Анонимен

преди 4 години

Бойков не е интересен.Оказа се слаб бушон.Поръчителите са важните,а фирмата ще ги прикрива, защото така спасява себе си.Иначе ги чака #, при бай Ставри.

99

Ех,Бау

преди 4 години

Разбира се,че не е сам!Цялата игра е Бау,Бау,Бау......

98

Анонимен

преди 4 години

За Живков си е вярно!Всичко безплатно беше,защото не беше платил милиардните задължения към Парижкия клуб

97

Анонимен

преди 4 години

Аз съм убеден че Цацаров и протежето му Гешев също са изпълнители

96

Анонимен

преди 4 години

Ако диска е Soli state пиши го декриптиран. При солид стейтите освен ако не са мilitary grade технология цялата информация подлежи на декриптиране независимокакъв софтуер ползваш!

95

Анонимен

преди 4 години

Не обиждайте Борисов.Живков завеща държава с милиарди задължения. Ако Борисов си тръгне, ще я остави,така както нито комунист,нито социалист са я оставяли - на плюс!

94

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм убеден че Цацаров не е сам! Той е изпълнителят на Делян!

93

Бау

преди 4 години

Няма да е интересно или скандално ако е сам. Един 20 годишен разби институция със сумати работещи. Трудно се преглъща. Сега се търси супер сложната конспирация :D

92

ШибиРиби

преди 4 години

Абе работата е като детския филм неочаквана ваканция. Пародия на държава и полиция. Пристава е по окендзани бели ***.Резил. Да хакнат НАП. Баси и държавата. Мчи то сигурно тоя юнак е бил последен дето е ровил там.

91

Анонимен

преди 4 години

До мнениеНе знаеш изобщо за какво говориш. Нито какъв от многото начини за криптиране на диск/папка/файл под Linux е ползвано. Нито пък криптиращия чип седи в ССД-то ЛоЛ Или така ти каза Григор снощи като пихте бира пред блока ..

90

Анонимен

преди 4 години

До мнениеЯ виж някой запознат....няма какво да им обесняваш пич.

89

Анонимен

преди 4 години

който казва, доказва. айде цаца, ти си

88

мнение

преди 4 години

Нещо за размисъл за младежите хакерчета, които се мислят за незаменими:Фирмата, в която работи Кристиян Бойков мoгaт дa имaт и нaй-cвpъxтeжĸият ĸpиптиpaщ coфтyep, нo aĸo xapдyepът oтдoлy e ĸoмпpoмeтиpaн, a coфтyepът paзчитa нa xapдyepa зa ĸpиптиpaнe зapaди знaчитeлнo пo-виcoĸaтa cĸopocт ĸeл-фaйдa.Тоест при ССД хардуерно криптиране, дисковете се декриптират без парола чрез байпас през дебуг на фърмуера на ССД. Нещо което е измислено от човек може да се разгадае и реши и от друг.

87

Анонимен

преди 4 години

Добре хубаво Бойко има къща в Барселона, докажете го, публикувайте го в интернет за да научи целия свят.Ама такова нещо няма, ако имаше, нямаше да са само догадки.Иначе Бойко си е преродения Тодор Живков, ама с по малко акъл....:)

86

Анонимен

преди 4 години

пародиен главен прокурор,слуга на мафията.

85

Анонимен

преди 4 години

Никой не ви вярва за нищо, некадърници.

84

Анонимен

преди 4 години

Също и да отбележа, ГДБОП са единствената служба която уважавам в БГ.Работят сериозни хора там, които нямат нищо общо с простите политици.

83

Анонимен

преди 4 години

Абе, много интересно, защо никой не попита за частните самолети, с които разполагат "послушковците", а!!! Всичко е на "една ръка" разстояние!! Журналята, задействайте се!! Не е много трудно да се разбере КОЙ, КОЙ е!! Даже в момента, тече интересна среща в Дубровник, по "разпределяне на порциите", най-вероВатно/ авионите, с които отлетяха са LZ-ITV i LZ ASO/!!

82

Анонимен

преди 4 години

Ееее,това вече не ми харесва вие и на последната свободна медия посягате бе,как може да замесвате и БИВОЛ

81

Анонимен

преди 4 години

Скандалът с хакването на НАП става все по-голям, но не заради хакера, а заради съдържанието, което изтече в Интернет.Днес стана ясно, че съществува документ, удостоверяващ плащане на данък за къщата в Барселона, която Бойко Борисов купи на любовницата си.Документът е стандартен формуляр на ЕС, под името EUREG-14-234/2019.Подобни се ползват, за да се избегне двойното данъчно облагане в общността т.е. ако собственикът живее в една страна-членка, а имотът е в друга да не плаща и на двете места.В случая, Бойко Борисов се освобождава да плаща в България сумата от 14 хиляди евро месечно, кол