120

АнонимеН

преди 4 години

ПАДЕНИЕТО НА ЦАЦАРОВ!!! ПЪЛЕН ПОСЛУШКО НА БОРИСОВ!!!

119

Anonymous

преди 4 години

След като мафията така е захапала Христо Иванов и Да, България ми казват направо, че те май са единствените читави останали.

118

Анонимен

преди 4 години

Както се казва в поговорката - вълшебната сврака и с двата крака.

117

Анонимен

преди 4 години

Добре!Вие ще кажете че нямате деца тинейджъри, които просто искат да се докажат.Хубаво момче ми се вижда Кристиян и мисля че няма да го пратят в пандиза, най много условно.Иначе всички сте прави, държавните ИТ специалисти не струват.Все пак простаци ни управляват, без умствен багаж, не мисля че някои са очаквали друго.Все пак моето мнение че Кристиян го е направил, чел съм му постовете по форумите...Просто иска да се докаже че е "вълшебник" както каза нашето банкянско слънце.

116

Anon

преди 4 години

Цаца, тва с хакерчето пушилка заради Гешев, поредния слуга на Пееф, Борисоф и Дуган ли е?

115

Анонимен

преди 4 години

Ако искаш "да разбиеш държавата", дали вместо да довършиш работата, ще напишеш мейл да се хвалиш на медиите? Твърде семпло за "вълшебник"!

114

Анонимен

преди 4 години

Всичко е просто - По наша молба американският посланик информира техните служби,изпраща се екип "вълшебници" и Бойков и сие,без бой ще си признаят даже неща, за които никой не ги моли!

113

Анонимен

преди 4 години

С оглед тоталната атака върху държавна институция и отказ от съдействие,не прокуратурата, а Военна прокуратура трябва да подведе цялата фирма за углавно престъпление срещу националната сигурност!

112

Анонимен

преди 4 години

Ами няма аз какво да доказвам госпожо, отидете до урните на изборите и гласувайте.Аз не съм почитател на съвремения Живков и не гласувам за него.Занимавам се с компютри и не разчитай на мене да ти оправям държавата.За мене всичките са ***, леви, десни все кафява течност.

111

Иво

преди 4 години

Както винаги.. Играят на контра атака! Сега се обърна палачинката на атака срещу Герб! Изненадани? Кибер терор срещу Бойко, Цацаров и Радев

110

М, да ...

преди 4 години

Политическа или търговска цел - тепърва ще е ясно, смята той------------А може ли и двете едновременно, т.с политико-търговска, м?

109

Анонимен

преди 4 години

Кръгът около "вълшебниците" се стеснява.По стара българска традиция, четата ще бъде предадена отвътре, колкото повече наближава аскера.И ще разберем кой прави бели магии и кой черни!

108

М.Бонев

преди 4 години

Ако това е така, няма да се разбере!Ще го покрият тези, чийто поръчки изпълнява. Ако е действал сам не виждам, защо му е било необходимо да прави това?Седи си през обедната почивка и се чуди, какво да прави.Хрумнало му да хакне НАП от любопитство. Абусрд!

107

М, да ...

преди 4 години

За не забравяме, че ББорисов нарече момчето вълшебник! Борисов бе очарован, възхитен?!?

106

Анонимен

преди 4 години

Това са догатки предполагам.Ами докажете го бе господине! Потрошихте държавна пара през годините.А нито един мафиот не е вкаран в затвора лично от теб.Мина ти безславно мандатчето.До дясната кълка на "Бога слънце" Борисов! Както мина и на Велчев и на всички до сега.С изключение на Татарчев! Разбирайки че е пионка на властта.Много скоро престана с публичните изяви.А вие Не можете заспа вечерта.Ако не сте се появили по ТВ то за деня!!! Срамота! С нищо няма да те запомним! Безличник!

105

Анонимен

преди 4 години

Добре, като е криптиран не може така ли?Вярвай си, но не забравяй че едно е да ти проникнат през нета, друго е да притежаваш личното устройство.А това колко е сигурна декриптираната връзка...може ако се опитват да я пробият, а не да я заобиколят.Има си начин за всичко пич, все пак не се ли замисляш, що на НАСА,Пентагона и т.н. продължават да ги хакват въпреки прехвалените защити които имат....:)

104

marquise

преди 4 години

И аз съм убеден, че г-н Цацаров е личност сьс спорни морални качества. Още малко ще го потърпиме, а после ще остане в пълно забвение.

103

Анонимен

преди 4 години

В Скандално.нет е описан случая подробно,следени са били и управляващите,вкл. Бойко и Пеевски,а Пеевски представлява държавата,това е удар по държавата.

102

Анонимен

преди 4 години

Какво се пените, всичкия hardware който се произвежда има вратички. Не е проблем да се пробие с подходящия software,който е известен на службите и топ хакерите(кракери).Те тез устройства дето ги произвеждат, ако си мислите че сте независими, то това значи че сте ***.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97При SSD диск е трудно сигурното изтриване на файлове , но няма файл ,който да може ,да бъде възстановен, след като целия диск е криптиран , освен ако не го декриптираш.