42

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсън всъщност е от турски произход. Кмет на столицата пакистанец, премиер - турчин.

41

от 26

преди 4 години

Гостенин, приветстваш бомбардирането на Централна София от Чърчил. А псевдоисторическите глупости къде ги дрънкаш няма смисъл да ги коментирам. Както казах нямам време да се занимавам с комплексирани ***. Лека вечер.

40

Анонимен

преди 4 години

Пу..ка му на Джонсън за Бойко , англичанинът иска да извади страната си от Ес точно заради такива пишман демократи като нашия , напълнили евросъюза

39

Гостенин

преди 4 години

До Анонимен 26Да бе, да! То поради това има само свалени щатски бомбери!А майор Томпсън е разстрелян от подобни на теб игнорати - щото не говорел български.А кои са оперирали около София от шумкарите? Значи са искали помощ и от Лондон тези, дето гпосле се присламчиха към Сталин!

38

от 26

преди 4 години

до Гостенин,вече съвсем не знаеш какво пишеш. С *** нямам време да се занимавам.

37

Гостенин

преди 4 години

До Анонимен 26Извади си главата от за*ника и попрегледай нещо от Историята!но трябва да има такова пушечно месо - вечно гладно за реванш или завоевания. И с му виновни съседно село за мерата, околията за калпавия началник, областния за клпавия околийски и царя за всичките ;-)После да не се сърдиш, че са те употребили. *** ти няма и да разбереш.

36

Анонимен

преди 4 години

Нямаме никаква традиция в диалога защото Великобритания е демокрация, а тук този си избра нов главен прокурор и комунистическото робство продължава.

35

Анонимен

преди 4 години

Боци с опит за тънък английски хумор

34

Анонимен

преди 4 години

Боци - "Вица", с нови смешки

33

Анонимен

преди 4 години

По-добре с англичаните, отколкото с руснаците!Англичаните поне са богати и колкото пъти са влизали във войни, винаги са печелили.А руснаците само окупират чужди територии, всеки ден плашат света с ядрени пустини, бедни са като църковни мишки и правят дива полицейщина у дома си.

32

ined

преди 4 години

"Вековните" традиции показват, че Великобритания винаги е била противник на България, ама какво ти разбира пожарникар от история

31

Гостенин

преди 4 години

А че немците са най-големия враг на българите е ясно от тази война - 1878!Немци изграждат модерната султанска армия и Круп получава тлъсти поръчки.Немци изграждат отбранителната линия по Дунав!Немци са приели исляма и са офицери на султана!Още тогава се е видяло що за стока са немците, ам българина харесва прусщината и нагайката и ги смята за основа на всичко!

30

Анонимен

преди 4 години

Вековни традиции в диалога с Англия? Страна на 140 години имала вековни традиции в диалога с Англия... хахахахаха

29

ПроСоТо

преди 4 години

Боже Господи!!!!..Тоя КУХОГЛАВЕЦ дори не е прочел и една страница от "Отношенията на Кралството към България"!!!!!Се е било тотално НЕОБРАЗОВАНО същество да дърпа конците в Територията,но като тоя,просто нема!!!!!..Вече дори не е срамно!..Претръпнахме..Просто става ФАТАЛНО ОПАСНО оставането на тоя пост на тоя НЕАНДЕРТАЛЕЦ!!!!!!!!!!

28

Гостенин

преди 4 години

До Анонимен 3Раша те оставя във днешните граници! И нямаше да има 3 национални катастрофи за достигане на мечтания блян!Защото ако беше осъществен английския план за разделяне на Османската империя днес щеше да ходиш до Преспа и Прилеп без граница, до Дедеагач и Солун също!Русия е била спазарила България още преди да я има - нали е получила карт-бланш от Австрия да води война със Османската империя.

27

Анонимен

преди 4 години

Нещо ме хвана срам, без да съм направил нещо :(

26

Анонимен

преди 4 години

Значи.Това наше селско парче.Ако беше израсъл " политически" Понеже претендира.Че е голям " политик"! Щеше да не БЪРЗА с изявленията! Тоя е в стил български Жорж Ганчев! Много приказки за наивниците! Но виж пред прозорливи личности." Глупавите му приказкиНе минават!!! Точка! Кой разбрал разбрал! -:)))

25

Мечтател

преди 4 години

Британците са бомбили София, руснаците са бомбили Балчик и Добруджа, турците са издевателствали в Батак...Като си помисля, май единствено САЩ са заставали винаги на наша страна.Добре, че всичко това е история и дано да си остане история!

24

Анонимен

преди 4 години

до Гостенин,каквото и да изпишеш няма как да оправдаеш бомбардиране на мирно население към края на войната, когато е ясно, че Германия вече е загубила. Американците не са искали да бомбардират смятайки го за ненужно, но Чърчил от омраза е настоял и бомбардировките са главно от британски самолети.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Не са британците - французите са основните виновници! Французите са настоявали за пълен погром над победените - нищо, че имат най-малък принос за Победата!Брити и немци са братя и това са нормални отношения между тях!Четете История - не вярвайте на неуки профети!