62

Анонимен

преди 4 години

"Наистина традициите ни са вековни. Особено интересен е диалогът в 1919 г. при сключването на Ньойския договор и в 1943 - 44 г. при бомбардировките над София,"Да не забравяме и диалога по време на Освобождението, когато британците пращат армия в подкрепа на османските ни съжители.

61

Анонимен

преди 4 години

Боче, грабай бърже един учебник по история и прочети как Дизраели и компания са правели всичко по силите си, за да НЕ съществува България като суверенна държава.

60

Какво очакваш

преди 4 години

от банкянски т-к

59

Анонимен

преди 4 години

Наистина традициите ни са вековни. Особено интересен е диалогът в 1919 г. при сключването на Ньойския договор и в 1943 - 44 г. при бомбардировките над София, когато бяха избити няколко хиляди мирни граждени и градът беше сринат до основи. Тогава Чърчил казал, че София трябва да се превърне в картофено поле.

58

Анонимен

преди 4 години

Тикво , макетата са Симитли , които ТИ благодариха , че с магистралата ги направи европейци , започнаха ремонта на предизборно открития 4 километров учатък до Благоевград !!???Българино заспал !!!!

57

Боби

преди 4 години

Номер 54 , много си прав! И аз съшото усещам. Все едно гледам бай Тошо, ама вместо към СССР отправя сърдечни пожелания към Великобритания....:)

56

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО ОБЕДИНЯВА И СПЛОТЯВА,СЛЕД ЕС БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ СА ВТОРИ ПО ЗНАЧИМОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ,ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ДОКАЗВАМЕ КАТО СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА БОРИС ДЖОНСЪН,ТОВА ЧЕ НЕ СМЕ ИЗГОНИЛИ АГЕНТИ НА РУСИЯ,БОРИСОВ Е ИМАЛ ПРЕДПОСТАВКИ И Е БИЛ РАЗБРАН ОТ АНГЛИЙСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА,КОИТО БИ ПРЕТЪРПЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВЕНТУАЛНО ТАКОВА ДЕЙСТВИЕ

55

април, 1876

преди 4 години

,,Турците да смажат бунта с всички възможни средства! Интересите на Англия са по важни от живота на 100 000 българи!" - из секретна депеша на Дизраели до английския посланик в Цариград - сър Хенри Елиът. Те, това са вековните традиции! Гладстон си го обичаме, както и лейди Стангфорд.

54

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 54Не обиждай Бай Тошо.

53

Фон Лаен

преди 4 години

Поставете това Нещо в чинията на Бузлуджа, прекарайте му телефон тип 1889 година с голяма манивела и да ви командва от там! Но из Европа не го пускайте!

52

Ата тюрк

преди 4 години

Ба! И аз имам още по вековни традиции - Лорънс Арапски, Галиполи!

51

Анонимен

преди 4 години

Все едно гледам бай Тошо, ама вместо към СССР отправя сърдечни пожелания към Великобритания....:)

50

ай сиктир

преди 4 години

Няма ли кой от пуделите на тиквата да му каже, че по някой път е по-добре да си мълчи поне няма да се разбере колко е т ъп.

49

Анонимен

преди 4 години

Интерсно дали боко може да има такъв изказ като това което е публикувано като негови думи?

48

Анонимен

преди 4 години

Мазни се на големите за да го оставят да безчинства тук. При Тодор Живков беше същото, но поне сметките бяха по-малки. Продължаваме си с комунизма...

47

Анонимен

преди 4 години

Бобо няма никаква историческа памет.Бозавите от острова никога не са ни понасяли и са подкрепяли османската империя с оръжия да би мачка докато ни унищожи.Априлското възстание/изпратени са кораби с военна подкрепа за ония с чaлмите от Англия и Франция

46

история

преди 4 години

Даа вековни традиции!!! Англия винаги ни е била враг или е съюзник с нашите врагове,така е като ки прочел само една книга,тикво....

45

Анонимен

преди 4 години

Александър Борис де Фефел Джонсън ше и види сметката на Мизеробритания.

44

Анонимен

преди 4 години

"Вековни традиции в диалога" с Великобритания! Сещам се колко традиционно "топло" е било отношението на Дизраели и Чърчил към България...

43

Ментора бай Иван

преди 4 години

Англия е правила винаги сечено на България , винаги са били против нас !Защо Борисов пак им се мазни?Забравихте ли г-н Премиер как тия осакатиха стотици деца, като мятаха детски играчки -бомби от самолетите си ?Забравихте ли поведението им по Берлинския договор?Май въобще нищо не знаете от историята ни .....пожарникарска работа!