206

Анонимен

преди 4 години

къде Радев казва Ф16 не става, никъде, казва сделката не става, кви грипени сънувате, но хайде и за тях да кажем, щяхме да ги плащаме за 10 години с банкови гаранции, а сега щото сме отворковци ще кихнем *** на куп.....Кой плаща в днешно време КЕШ и на куп само наивници и ***....това е КТБ 2

205

Анонимен

преди 4 години

Лъсна му червения дирник на ***.

204

Анонимен

преди 4 години

Всичко е лесно и просто, САЩ са фалирали, януари 2019 неможаха да платят заплатите на държавните си чиновници, до септември ако не намерят пари ще фалират и трябва отново да печатат пари.Съюзниците в НАТО не се подават на манипулации да плащат по-много, в тази ситуация ББ им е най-лесен и го натискат да плати веднага.Лесно и просто финансово обяснение.Никой не го интересува какво трябва на БГ, трябват пари за ХАмериканския бюджет.

203

Анонимен

преди 4 години

Rumen Radev raboti za ruskite unteres I ne e prezident na vsichki balgari. Savetnizite mu sa negramotni ruski slugi.

202

Анонимен

преди 4 години

Др.Радев-грипена стана за смях и на децата. Какво да го коментираш , той е срам за Държавата. Егати и Президента.

201

:):)

преди 4 години

Инфраструктурата я имат. А при нас тепърва трябва да се строи.стига демагогии, каква инфрастриктура нямсме, Графа е от 10 години обурудван с цялата необходима техника да приема самолети на НАТО, комуникации, локация, насочване, От 10 г американски и израелски ф16 всяко лято кацат за съвместни полети с нсшите мигове....лъжа е че нямаме инфраструктура или пилоти

200

Анонимен

преди 4 години

До ХХХ -Грехота ще е да си помислим ,4е някога може да се наложи да воюваме срещу Русия ,освен ако не стане нещо "ала Украйна" .Не симпатизирам на сегашното управление в Кремъл , но все пак Руската империя създаде Третата Българска държава и и помогна да проходи .Да се надяваме 4е там ще настъпят промени към добро и за самите руснаци .

199

вуте

преди 4 години

Готов съм да платя милиардите за 8-те Ф-16. Но първо искам комунистите да платят милиардите, които изхарчиха за Белене, които Р.Овч исзрчи за скъпите доставки на газ и развали договора на Валяка. Комунистите са напас като африканската чума. и Резидентът Р.Р. е такава напас.Защото от 15 години сме в НАТО, по 1-2 самолета Ф-!6 да бяхме купували, сега щяхме 2 ескадрили да имаме. Но комунистите искат да се плаща само на диктатора Путин

198

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим, Тиквата не е бездарен. Да прави на маймуни цяла една нация, десетилетие, по такъв явен и циничен начин, изисква талант, безсрамие и амбиция, от космически размери.

197

Анонимен

преди 4 години

*** току-що ритуално се самоуби.

196

Евро-Атлантик

преди 4 години

Аз съм честен човек и си признавам .....обичам България но повече обичам парите ! Да живее САЩ ! ......чакам вноската по картата ми иначе си сменям мнението !

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен200Япония, белгия са все стари клиенти. Инфраструктурата я имат. А при нас тепърва трябва да се строи.

194

ХХХ

преди 4 години

Когато великия Ф-16 остарял в битките стар ветеран дойде на въоръжение на БГ армията ......тогава Русия Ще има С-600-700 .........първият *** трябвало да дойде през 2024 .....ето за това трябват *** като България хем на ЕС хем на САЩ !

193

Анонимен

преди 4 години

Радев е като скала . В Кремля се радват: "какъв дурак предложихме " на българите и те се хванаха .

192

Анонимен

преди 4 години

Е,значи Белгия се е минала,щом дава 4,3 млрд за 35 броя!

191

Анонимен

преди 4 години

Не става въпрос за комунисти,каскети,русофили,и.т.н.,въпроса е за националния интерес !Никой не може да ме убеди ,че 8самолета ф-16блок 70 струват 1,3млрда долара!Япония ще получи 100самолета ф-35 за 9 млрда долараБелгия 34броя ф-35 за 4,3млрда.Ние ли сме най-големите бал ъци или имаме най-продажните политици?!

190

тиква

преди 4 години

Предлагам управляващите сериозно да се замислят и вместо да слугуват на чижди интереси и дават ей така народната пара за покупка на самолети от чужбина .Да си понапънат мозъците и да се опитат да напишат програма за да се възстанови авио индустрията в БГ. Спомнете си за ЛАЗ отпреди 60години. Един много успешен самолет, роден проект спрян от рушнаците навремето. Има достатъчно капацитет от специалисти. Да погледнат Турция която си произвежда сама Ефките или Израел.

189

балансьор

преди 4 години

Най-скъпите самолети, най-високата цена на газ - най-ниските доходи.

188

несведущ

преди 4 години

до ЗозоИ кои са "руски атакисти и ***"? Които не скачат ли? Според американската тояга, може би.

187

до 177

преди 4 години

....От къде излизаха парите, които давахме за руските самолети, пак от нашите джобове.....а когато са купувани от СССР навремето са плащани с консерви и селскостопанска продукция, да не гиворим че са продавани на преференциални цени ...сега на тази сделка кое е преференциалното че ще се тръшнем кеш накуп