266

Алистър

преди 4 години

Не искам никакви допотопни железарии от САЩ. Искам мир и неутралитет във всякакви военни действия. 8 самолета ф-16 не представляват никаква заплаха, нито защита. Пълна нула. Представляват единствено огромна пробойна в бюджета на държавата, която хората ще трябва да връщат с години напред. Категоризирам това, в случай че стане, като особено нагло национално предателство.

265

Гражданин

преди 4 години

И тъй: Вижда се липса на консенсус между правителство и президент. Правителството иска да купи самолетите, президента вижда доста пропуски в договора. Сега в такъв случай, правителството, което УЖ защитава интереса на гражданите на РБ, трябва да се допита на народа. Нека се направи един референдум. Аз нямам желание да плащам от собствения си джоб за ***, които са напълно неспособни да ни защитят. Правителството ако иска да си сваля гащите на Тръмп, но да не заставя народа да го прави.

264

до teo

преди 4 години

Какво ти пречи Радев на теб? Онзи Плевнелиев ЧеЕхльото повече ли го харесваше?? Безволев президент като Пл*евела, дано не се случи повече на България!Относно новината Радев е прав за това вето, янките искат луди пари за тия самолети и то наведнъж.Радев ги е проучил самолетите и е разбрал,че толкова висока цена не си заслужава за тия изтребители.Плащаме висока вноска да сме в НАТО,янки ползват базите ни тук и искат да ни пробутат супер скъпи самолети.Е, Бойко като знае само ,, КонгратулейшЪнС"!

263

Анонимен

преди 4 години

Радко Ветов пак ще получи шамари - и от Парламента, и от Кремъл :)))))

262

teo

преди 4 години

Българино, до кога ще траем този президент, който разсипва, разтуря България, вместо да се грижи и обединява??? Толкова много като иска Русия, вместо да спи и живее на Дондуков 2 , да се премести в мавзолея на Ленин, но Путин няма да го приеме, защото той изхвърля всички продажници, особено ГЕНЕРАЛИ! Радев е за съд!!! Българино ???????

261

Анонимен

преди 4 години

ФИ 16 НЕ МИ ТРЯБВА...ПРИЛИЧА МИ НА РУСКА СКРАП, АМА ПО-ЕВТИНАКОМУНИСТИ СЪЩО НЕ МИ ТРЯБВАТТИКВА АЙДЕ БЕГОМ

260

Анонимен

преди 4 години

В петък пак ще го гласуват а парашутиста да си стяга куфара към тайгата

259

Антисоросоид

преди 4 години

Ааааха хахахахаааххх ! СороскитеГендари са в траур и са на двойна доза за успокоение ! Само вето . Никакви прескъпи стари американски таралясници а нови модерни самолети на много по ниски цени. Съд и затвор за комисионерите управници.

258

Анонимен

преди 4 години

Основният мотив, който президентът изтъква за решението си да върне за ново обсъждане на депутатите решението е чисто процедурен.Зелен чорап с вата в главъта...

257

Анонимен

преди 4 години

Той путин Подписа пакта за миграцията Ние Както впрочем и Израел Сащ и половин европа НЕ тъй че бежанците каквото ще правят ще е над рускините Другари от олгиново

256

Анонимен

преди 4 години

Този президент саботира България.

255

Анонимен

преди 4 години

Другари... F16.....добре ли е? :) Айде продължавайте си с бежанците каквото се хвалите че им правите

254

Човек

преди 4 години

Управляващите няма да ни оправят. Да крадат или не, те се грижат само за своите интереси, а не за нашите. Затова НИЕ трябва да ги накараме. И затова трябва да се действа. Със седене няма да стане, всички хора в България трябва да проумеят, че бездействието също е престъпление, а също и че всички имаме силата да действаме. Но за тази цел това послание трябва да се разпространи. От човек на човек и накрая до всички хора. НИЕ ще си оправим държавата - народа. Защото НАРОДА Е ДЪРЖАВАТА

253

Олд Шетърхенд

преди 4 години

С 2млрд колко линейки могат да се купят????!

252

Анонимен

преди 4 години

Радев е просто жалък.Тази кнституция трябва да се премахне и България да стане монархия.

251

Анонимен

преди 4 години

Като затапиш *** слеват псувни

250

Анонимен

преди 4 години

Сащ бая оръжие поръча в Арсенал Нормално е да върнем жеста ...на практика Ф16 ни е Безплатен

249

Анонимен

преди 4 години

абе руснаци Толкоз могат пюене псувни леки жени и пропаганда за *** ...то дори двигателя на Т34 е Американски

248

Анонимен

преди 4 години

*** Злобеят а някой писа за злобата и фашизма

247

Анонимен

преди 4 години

Сащ поръча бая оръжие В Арсенал Ние в ГринВилд На практика Ф16 ни идва Безплатен ФАКТ