15

вън Фандъка от нашат

преди 4 години

60 метра уличка - ще се ремонтира ДВА МЕСЕЦА!!!!!!!!!Тази самоковска кукла се ненаяде. Оставете София на софиянци - стига сте оселенявали нашия град. Каквото пипне ГРОБ става по-грозно и безидейно. На Славейков фонтанът още не работи. Пред "Свети Седмочисленици" премахнаха и двете чешмички, при Кристал положението е същото - дори махнаха нарисуваната велоалея, за която бе направен и допълнителен тротоар пред барчето. Няма нови фонтани, няма водна среда, няма чешми с вода - само кривонаредени пл

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Имаше парапет, забравил си.Поне през втората половина на 70-те години и през 80-те го имаше, за по-рано да кажат по-възрастните.

13

Анонимен

преди 4 години

Започват залаганията, след колко дена ще е ремонта на ремонта и колко пъти Фъндък Картофова, ще излъже, че ще е за сметка на изпълнителя

12

Анонимен

преди 4 години

2изча...дия от любиюците на Тиквата са изнасилили вчера 12г момче в Раковски!!!!!Всякакви глупости за Турция,Русия ,Иран и САЩ ,а че в България всичко е руини....нищо!!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Като построите уличката и най вече килиите на ДС, отивайте да живеете в Малко Търново! Едно време властта там е пращала хората на заточение.

10

Анонимен

преди 4 години

Според мен особено внимание ще се обърне на килийте на ДС,другаря гешев ще се развихря там.

9

Иванов

преди 4 години

Максимум до седмица след края на ремонта, ще мине някой да я одраска със спрей.

8

Анонимен

преди 4 години

КЪДЕ Е БОЙКО? ДА НЕ Е УМРЯЛ - НИКАКЪВ НЕ СЕ ЧУВА

7

Анонимен

преди 4 години

Какво е Фафен СС и покриват ли се коментарите ти с името? По скоро трябва да се подпишеш като Червените ескадрони!

6

Сливарово

преди 4 години

Нямаше ли някакво по приятно и подходящо име да и поставите на тази уличка? Какво общо има тази софийска потайност с далечното, утрепано, навяващо мрак и тягостни чувства изчезващо Малко Търново? Там още 9 септември не е дошъл, а уличката е лидер сред Западните Балкани!

5

Waffen SS

преди 4 години

А проектът за обновяването на малката уличка предвижда да се обновят настилките по улицата, стъпалата, както и капаците на шахтите. Ще се обнови осветлението по улицата, ще бъдат монтирани нови парапети и части от градското обзавеждане, съобщиха от Столичната община.Ох горката оличка,отиде та се не виде.Най-малко стъпалата така ще се свлекат,че ще се съберат долу на Дондуков.Ако не греша долу в ляво имаше и малка сладкарничка,в която имаше хубави пасти,а не с "палма" и синтетика

4

Анонимен

преди 4 години

Този парапет по средата на Малко Търново го нямаше по моите спомени от преди 1989 година. Ако ще възстановяват оригиналния й вид, да го махат.

3

Стар Софиянец

преди 4 години

Сутринта я затвориха. Защо ли си мисля, че тази уличка я ремонтираха съвсем наскоро? Може би преди 7-8 години, като разбира се след ремонта улицата стана в по-лошо състояние от преди.

2

Анонимен

преди 4 години

#хубавое #hubavoe

1

мръ

преди 4 години

леле, и това ли?Какво ще й ремонтирате, перкови акули ли ще слагате.Реве ми се.Не пипайте, моля ви се не пипайте - съгласен съм да откупим улицата, само не пипайте.С мръсните си ръчичики.