306

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германияпич престани да пишеш глупости, то нашите разследващи още немогат да устанвят момента на проникване и изтегляне на данните, за какво последващо проследяване на действията ми говориш, какви ИП-та, какви логове, какви 5 лева и тем подобни, те незнаят кога именно се случило това, РАЗБИРАШ ИЛИ НЕ !

305

Mdaa..

преди 4 години

M, da, стига си копирал. Вземи си пенсията и със здраве !На чат го обърнахме вече. Няма ли вестници за четене..Аз съм от добрите.. оправям свинщините. Няма за какво да се крия :)

304

Анонимен

преди 4 години

Ако аз бих бил този който може да даде някаква хипотеза,бих се замислил дали пък има възможност,дали нещата могат да се наредят така:Един наистина способен хакер влиза отнякъде си в компа на Кристиян и чрез него извършва тези глупости,излиза оттам и разследващите стигат само до Кристиян.Казват ТОЙ Е и...това е.

303

привет от Германия

преди 4 години

Това веднъж за винаги трябва да ви стане ясно - В ИНТЕРНЕТ НЯМА АНОНИМНИ ХОРА ! Независимо какви криптирани програми ползвате , независимо ,че ползвате Тор браузър ,който ви дава хиляди различни IP адреси ! Молете се да не попаднете в полезрението на специалните служби ,ще ви открият за отрицателно време! Когато ползвате Тор браузър като мене сте анонимни само пред Днес.бг , но този Тор браузър много добре знае на кого какви IP-та е дал ,когато тези дании се изискат от службите ,спасение няма

302

Анонимен

преди 4 години

До 325AES е официално одобрено криптиране на САЩ за строго секретна информация, толкова по въпроса, и за глупостите че декриптирали частично

301

Предател

преди 4 години

Един самовлюбен нахалник. Преди 10 Х 1989 г така гледаха връзкарчетата.Бил от Демократична България. Иначе по писмата си личи че мрази България.Защо например не е уведомил службите за пропуските в сигурността?Ами защото е откраднал файловете в качеството си на вътрешно лице.

300

justicia est fundame

преди 4 години

Бивш наказателен съдия дето е и настоящ Главен Прокурор на Републиката им казва ,че има категорични доказателства,но убедените в своята богопомазаност и недосегаемост престъпници шефчета и пишман киберкилъри все още са във филма.И си мислят че са намазани недосегаеми.Бързо ще разберат за какво става въпрос след като и Американско посолство поиска екстрадацията им за Компютърни престъпления касаещи и Американски граждани.Над милион души в тая база с данни са Американски граждани.

299

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 325Алоооо псевдо колегата на Кристиян , цитирам думи на Главния Прокурор : "въпреки очакванията, че компютърът няма да може да бъде декриптиран" , а колкото до останалото , AES си е АES няма значение дали е бизнес или шпионска защита.

298

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германияпрестани да пишеш глупости и да доказваш своята некомпетентност, просто няма нормален хакер, който след като източи подобна информация ще продължи да си я държи на личния компютър, ТОВА Е ! и ако вярваш на тия глупости дето ти говорят разследващите, значи си абсолютен наивник, да не говорим чче такова чудо като "частично декриптиране" при AES няма, и подобни изказвания само доказват неграмотноста на разследващите

297

Привет от Албания

преди 4 години

До привет от Германия:Виж какви глупости си написал:"Всяка държава си има специалисти много по-умни от тези келлеши"Това за "специалистите" в Конго,Бурунди и България ли се отнася?Майтапя се бе човек.Поздрави.

296

Един

преди 4 години

Ако са платили на някоя еврейска фирма може и да са успели да му разбият паролата. А ако е натопен след това?

295

Анонимен

преди 4 години

До сега не видях изказване на нито един специалист по криптиране на дискове - който се интересува, да вземе да прочете малко и да се образова :) Ще го дектипрират много лесно - това са защити срещу бизнес-шпионаж, не срещи специални служби.А понеже и моите данни ги има във файловете, пожелавам му на Кристиян да му разпорят яко *** в затвора - да му дойде акъла колко хора е прецакал за да се направи на велик!!!

294

Анонимен

преди 4 години

5 godini zatvor za Kristian, ako kaje porachitelite, prisadata da moje, da bade namalena.

293

Анонимен

преди 4 години

Kristian e izpalnitelyat, a cervenata ni mafiya, kontrolirana ot Moskva, sa, porachitelite.

292

привет от Германия

преди 4 години

привет от ГерманияДо Анонимени какво като докажеш ИП-то, какво ? да си видял някъде договор на и-нет доставчик, в който да е описан ИП-адреса на потребителя, ами не си видял, и като не си видял значи това неможе да бъде ползвано в съда, ...Как може да си толкова неграмотен?! В договара може да няма IP ,но има име на което е регистриран потребителя ! Всеки интернет доставчик знае на кое IP доставя интернет независимо колко пъти си сменяш IP-то! Когато службите поискат данни , получават ги

291

Анонимен

преди 4 години

Горките Б.Б. Пеевски ,Цацаров направо са за оплакване пак някой иска да им навреди....направо са за ожалване !

290

Анонимен

преди 4 години

Абе той народа е хакнат този се е загрижил за летището ,за НОИ....България е в нокаут ,само банковите сметки на шепа са пълни и явно самолетите им трябват да бягат когато народа вземе сопите....

289

Анонимен

преди 4 години

А защо го пуснахте от ареста?Утре някой друг ще хакне я летището,я НОИ!

288

Анонимен

преди 4 години

че за какво му е на някой да търси в базата данни на НАП информация за ББ, то е ясно че там всичко за ББ е тип топ :)

287

Анонимен

преди 4 години

Момчето потвърди , че диска му е криптиран с AES , така че, няма такова нещо ,като частично декриптиране , или напълно са разбили паролата, пазеща кодиращия ключ или самия ключ , тогава целия диск трябва да е декриптиран . Големи дивотии чета в тази статия.