366

Анонимен

преди 4 години

Страшни улики е събрала цацаратурата. Кристиян търсел ЕГН-тата на една сурия сульовци. И аз съм търсил същите ЕГН-та, значи ли това че съм хакнал НАП? Сега във изтеклата информация ги има всички ЕГН-та на куп.

365

Има Дим но Огън ?

преди 4 години

След известен анализ на събитията и информацията достъпна в интернет, мога да заключа че Кристиян е съпричастен към сибитията довели до ситуацията. Дали информацията му е дадена от 3то лице, преди да бъде разгласена или той е мнимият "руснак" от яндекс ще разберем. Това което ми прави впечатление е аристократичната надменност на Крис, което в нашият свят е слабост която обяснява подобна немърливост (оставени такива следи).Индивидуалните търсения са също интересни колкото и дейноста на фирмата му

364

за тъпаци ли ни имат

преди 4 години

Що за *** са от цацарацурата?! От кога да ползваш търсачка за интернет е престъпление?!Или щом си пуснал името на този или онзи политик и егн, ако пък е с търсене за Гешев, Цацаров, Пеевски, Борисов,значи видиш ли си за затвор?! Извинете, ама кой как си кръщава папките с файлове си е негова работа. Политиците вече почти 30 години чрез лакеите си освен да мачкат с алчните си пипала частния бизнес, май друго не могат да правят. Точно политиците са за затвор, а не АйТи специалистите.

363

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че пострадаха много хира и може би, ЩЕСИИЗВАДЯТ ДЪЛБИТО ЗАВРЕНИТЕ ГЛАВИ ОТ ЗАДНИЦИТЕ и ще се събудят най-накрая.

362

Juan

преди 4 години

Стандарт в ИТ индустрията е хард дискове на всички компютри да са криптирани. В търговска фирма работя, лаптоп-а и на рецепциониската е криптиран.Не вярвам на Гешев и Ко. Да пробият криптиран лаптоп дори на Макафи не е по силите им.За 3 дни... Милиционерски *** лъжи.Правят каквото си искат, цялата държава се управлява като мутренска бригада.

361

Реалист

преди 4 години

От много сигурен източник знам, че "белия хакер" е търсил в главата на тоя глашатай мозъчно вещество. Уви наличието на всякакви хакерски програми и умения не са дали положителен резултат.

360

Анонимен

преди 4 години

Не искам даже и да си представям , какво би станало ,ако друга държава проведе кибер атака срещу нас , сигурно ще ни занули барабар с новите изтребители. Не били направили тестове за сигурност , а за какво са правили тестове тогава , за бременност ли ?И естественно виновни в НАП няма , ама и за миг не съм се съмнявал , че някой на държавна служба, може да е виновен за каквото и да било.

359

conko

преди 4 години

А някакво разследване или арести на безотговорни некадърници бездействали и вземали кинти с години, заради които е бил възможен теча на първо място ?

358

Анонимен

преди 4 години

Момчето се натопи само. Сега да каже тия над него. Защото тази информация не му е изцяло необходима за него. Колко и на интересен да се прави.

357

Анонимен

преди 4 години

Използване на личното служебно положение за кражба на данни е престъпление. Съгласно Закона за квалифицирана информация.

356

Таня

преди 4 години

Ей, натопихте го това момче. Замазвате на хората очите с тези писания. Подкупни медии!

355

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 396Не е по-добър настоящият със сигорност са еднакви особено лакомията им ! Не случайно не мърдаме от дъното и това го казват не само българите ,които живеят там а и всички международни ,независими статистики ! Ровим дъното ,пенсионерите умират като мухи а шепа кръвопийци вече не си знаят милионите .....Ако в това виждате нещо хубаво ?....

354

LOL

преди 4 години

Този не става за хакер. Полицаите дето не знаят как се пуща компютъра го изловиха на втория ден. Срам, срам! Това ли са прехвалените Т специалисти на България?По-добре да не се връщам.

353

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 388"Драги деградирали булгаря( ...), пожелавам (ви,) Ви да дойде (по лош) по-лош от Бойко, Царя, Луканов и Станишев на едно ..." Слаб (2)

352

Анонимен

преди 4 години

Наще Милюцюнери пак смаяха света. Да разбиеш код за 10 дни, който се разбива за 10 години заслужава номинация за Гинес.Браво Мишоци.

351

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 387Що да млъкна, бе? засягам нещо така ли? защото наистина не се занимавам с такива неща, а ти явно се,и не можеш да повярваш че има хора които дори не знаят какво е да извършиш престъпление. Лъжа ти се струва, а? Повярвай, има и такива. Но ти явно не си от тях. Може би си точно от онези които най - нагло ни показват каква голяма работа са а всъщност ни показват че са големи *** и нищо повече. Това е то пък ти си мисли каквото искаш.

350

Анонимен

преди 4 години

Драги деградирали булгаря ... пожелавам ви, да дойде по лош от Бойко, Царя, Луканов и Станишев на едно ...

349

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"не се занимавам с хакерство или други противозаконни дейности"Млааакниии бееееее

348

Анонимен

преди 4 години

"В качеството си на сътрудник е източил данните."Какъв сътрудник , на кого ? Дайте да видим договор с НАП има ли или изпълнявал ли е поръчки по тестване на сървърите им ? Обаче ИТ-та работещи в НАП и отговарящи за сигурността ,в качеството на длъжностни лица са проявили престъпна небрежност , като не са изисквали, да се проведат тестове за уязвимост. Не видях , на някой в НАП ,да са повдигнали обвинение за това.

347

честито

преди 4 години

Позитанската Престъпна Организация се е развихрила, но този път САЩ няма да хранят Червената Армия. Този път ще има строга дисциплина.