39

Счети

преди 4 години

Щом цацата го е посочил за наследник значи е от техните хора и ще върши същата "добра" работа като него. С други думи да прикрива престъпленията на политиците. Самият факт, че идва от специализираната прокуратура, която до днес от създаването си няма нито една успешна присъда срещу български политик говори колко е успешна кариерата му ! Хвала на такъви прояви !

38

Анонимен

преди 4 години

технически може и да е правако досега прокуратурата е била около 0,1 от 10, сега е 0,2/10

37

Гаден Мрънкач

преди 4 години

До PilotКакъв народ? Онези, които протестираха против Пеевски, не бяха народа. Народа, отдавна го нема! Онези си беха актива на ПП ГЕРБ с техните симпатизанти и протеста беше, щото ДПС беха с БСП и беха изритали победителя ГРОБ от държавната хранилка. Бойко беше бесен и плащаше за протести. Сега ДПС е с ГЕРБ, официално и протести няма да има!

36

ист

преди 4 години

Коментари след номинацията на Гешев за гл. прокурор правят анкета-Оптимистът - вече не може да стане по зле.Песимистът -може, може.

35

Гладен Мрънкач

преди 4 години

На Вниманието на Гестапо Гешев: най-големата болка и проблем на ората се нарича Ойхо Бойхо Барабойхо;)))

34

Анонимен

преди 4 години

Гешев стана известен покрай К Т Б и белезниците на Иванчева. Поне така пише в новините от преди една година. Предричат и рокадите във съдебната власт и прокуратурата.

33

избирател

преди 4 години

Борисов: "- Гешев ще е! Казах!"

32

Лисан

преди 4 години

*** умни и красиви, какво чакате?

31

Pilot

преди 4 години

Народе до кога ще си стоиш кротко в къщи ?

30

Анонимен

преди 4 години

Комарницки в Сега най точно е го е показал в карикатурата.Както и кои са очичките на октопода,кацнал върху голото теме.

29

до всички

преди 4 години

ченгетата и мутрите овладяха: законодателната, съдебната, изпълнителна власт. Те доминират в общините и икономиката. Затова и резултата е такъв---бедни и прости ксенофоби,населяващи едни от най-плодородните земи в Европа.Няма оправия.....колкото години комунизъм , толкова години преход----

28

Браво

преди 4 години

Сега всеки, който не е от герп, може да бъде арестуван на улицата, окован във вериги и държан в затвора, поне шест месеца без каквото и да е обвинение.А "нашите хора", колкото и да крадат, няма да бъдат закачани.

27

смях извън залата

преди 4 години

Ха ха-сам се оценява.

26

мери

преди 4 години

Нов спайдермен ще си имаме той е в Москва и на ареста на Иванчеваа от сега нататък ще е на по 5 места едновременно така че ще имаме баш прокурор спайдермен единствени в ЕС

25

anon

преди 4 години

Прокуратурата е мафия.

24

saki

преди 4 години

Във връзкав с процеса срешу Георги Димитров ,за палежа на Райхстага, Сталин му е казал ,че е жив ,заради неопитността на новия нацистки режим. Според него е трябвало първо ,да убият бай Георги ,а след това да го съдят. Общо взето ,така работи и прокуратурата ,пурво те отстрелва ,а след това съдът да влачи делото 5 години ,а ако нищо не се докаже ..... 5 години си бил в ареста .

23

aa1830

преди 4 години

! Мутра

22

Анонимен

преди 4 години

наше момче, послушно

21

Анонимен

преди 4 години

Половината правителство се оказа, че си купува имоти на 30-50% от пазарната им цена. НАП позволи да изтекат стотици хиляди ЕГН-та в интернет, позволяващо на всякакви измамници да теглят кредити и прехвърлят фирми на нищо не подозиращи граждани. Лошо изпълнение на една сурия обществени поръчки от фирми на властта. Прокуратурата - спи и сънува стабилитет.Сега заместника на главния прокурор става главен прокурор. С други думи още от същото. На спечелилите честито, на останалит успех !

20

трайчо

преди 4 години

колко трябва да е пропаднала съдебната ни система след като единствения кандидат за Главен прокурор е кукла на конци на другаря Пеевски