79

Анонимен

преди 4 години

аз предлагам да назначим европейски прокурори от ЕК, защото очевидно нашите нещо или недовиждат или недочуват или недоумяват. Лаура да почва от върха надолу разследване колкото се може по-бързо, че не останаха хора в страната от стабилното управление на пожарникарската команда...

78

Анонимен

преди 4 години

"Ако трябва да бъда точен,аз казах,че на 99.9% няма да се кандидатирам за главен прокурор!Към този момент това е моето мнение! Причините са от личен характер , които не искам да споделям, но една от тях е , че нямам време да се занимавам с кални борби , които се развиват на доста разкалян терен в момента ! " 08.04.2019 Иван Гешев Ето такъв постоянен и точен човек ни трябва !

77

Ала-Бала

преди 4 години

Този няма да стане Главен прокурор. Най-вероятно Бати Бойко ще го пасъветва, защото застрашава властта МУ.

76

Анонимен

преди 4 години

Цацаров, човек на ДС, предложи Гешев, човек на ДС. Поръчката беше дадена от ДС, с подкрепата на ДС. Официални представители на ДС за България - Ахмед Доган и Делян Пеевски.

75

Анонимен

преди 4 години

Данаилчо няма да е сам с глупостите си, намериха му дружка. Заедно ще си се майтапят и ще си се смеят на смешките. Лошото е, че такива хора са на такива постове. Назначени от Боко и Прасевски

74

сминдух енд чесън

преди 4 години

Идеалният.Дори да не си престъпник ,може да ти лепне най подходящото само за теб обвинение и да го развие във времето .

73

Анонимен

преди 4 години

как очаквате да има държава с Барни Ръбъл правосъден министър, с пожарникаря премиер, с Доганчо хидроинженер и Пеефски мастит бизнесмен?!? естествено, че ще е пародия всичко до което се докоснат. в държавата на слепите е така

72

www

преди 4 години

СЛУГАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ . НАЙ ПОДХОДЯЩИЯ ....

71

!

преди 4 години

След Барни Ръбъл за министър на правосъдието, Гешев е логичното продължение за главен прокурор. Да се готви Митьо Очите за главсек на МВР.

70

Анонимен

преди 4 години

"Живот ли бе да го опишеш ,живот ли бе да го разровиш ,разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова......." Помнете българи тези стихове на един българин когато мислите за днешният ден !

69

Анонимен

преди 4 години

Пази Боже от гнил мост и от човек *** на голям пост!

68

Пенчо

преди 4 години

Майко мила !!!! Ако това е най-добрата кондиця на прокуратурата ???? Господ да ни е на помощ .

67

М, да ...

преди 4 години

Гешев поне е смел/куражлия! Всеки има силни и слаби страни, но силните страни дали ще са подходящи за мястото което ще заема в конкретната ситуация? Цацаров бе компетентен правист, но имаше ли топки, пардон характер за гл.прокурор в твърде нездравословна обстановка и доста безсъвестна среда?

66

Анонимен

преди 4 години

Ако това е най-доброто.... зле ще ни е и нататкъ.

65

gdfgdfg

преди 4 години

Гешев, а осъдени политици (като в Румъния) кога ще видим и в България?

64

Анонимен

преди 4 години

Европейската практика е да се избира един кандидат. Урсула Фон дер Лайен беше един кандидат. Всичко се решава в кафенето между двама-трима мнистър-председатели и президенти на Франция, Германия и се избира. Избор има, но той се прави в кафенето на Европейския съвет.

63

Анонимен

преди 4 години

гешефтчев, явно целта ви е да опразните територията щом хората през глава бягат а вие с *** с такъв патос се биете у гърдите. като дайдат следващите да не мислите че щ хранят такива празноглавци като теб и децата ти? а паричките ще свършат един ден.

62

цитат

преди 4 години

Само милиционер като Гешев може да представи в общественото пространство такава тъпотия-някой ще хаква НАП за да намери изобличителни материали за Пеевски и Борисов? Какво примерно има за офшорните сметки на Пеевски и на Борисов - нищо. За корупционните схеми, включително последното раздаване на големи поръчки-за тол системи,за летище София, магистрали?Това е единственият им мотив - не посегателството върху данните на НАП,а потенциални опити за извличане на данни срещу Пеевски, Доган и Борисов.

61

Кукла на конци

преди 4 години

Ще е новият прокурор !!!

60

Анонимен

преди 4 години

Та кога вие не сте били в кондиция ? Има ли нещо да сте пожелали и да не е изпълнено ,както и има ли поръчка коят вие да не сте изпълнили. Такава симбиоза между власт и прокуратура.....Пеевски и Борисов и Доган това са хората ,които решават всичко което става !