16

чао...

преди 4 години

Не гледам такива глупотевини,ютия за мозъчни гънки.

15

Анон

преди 4 години

Толерастия в действие- сакън Тор да не се окаже много мъжествен- веднага промяна. Същата работа и с новия Джеймс Бонд - мацка... черна... предполагам ще е и лесбийка. Всичко ***... надявам се хората да гласуват с портфейлите си и да е не им гледат помията...

14

Таню

преди 4 години

Тоя път оборска ли ще е, каква ли? :)

13

Калигула

преди 4 години

Добра актриса с лоши филми, и този ще е такъв.

12

Анонимен

преди 4 години

въпреки, че тия поредици по комикси ми идват в повече, нека да уточним нещо - Портман няма да е жената Тор, а само ще вдигне чукa на Тор. Това са различни неща, защото чукa може да се вдигне от всеки човек, който е достатъчно достоен. Тогава този човек взима и силата на Тор. Taка че няма нищо странно ... и други са го вдигали.

11

turmion katillot

преди 4 години

До АнонименТова че е направил милиард от кино прожекции не значи че филма не е на загуба. Вземи го сравни с другите филми на марвел студио и ще видиш. Авенджърс infinity war беше преди капитан марвел и направи доста по големи приходи.

10

Анонимен

преди 4 години

До turmion katillotКапитан Марвел напраив над милярд само от кино прожекции.

9

Анонимен

преди 4 години

Като стане супер герой ще и дадат едно супер дилдо да бие лошите :D

8

Анонимен

преди 4 години

Важното е цветните да се размножават, а белите да се джендаросат.

7

Анонимен

преди 4 години

Феминизъм + джендаризъм + либерализъм + мултикултурализъм = тотална деградация на цялото общество! Всичко се прави по учебник...

6

turmion katillot

преди 4 години

До БауХич не си в час, Приходите от Капитан марвел са едни от най лошите за Марвел студио. Вземи се образовай малко.

5

До Бау

преди 4 години

Тpoлче, щом феминистките, ЛГБТИ-та и малцинствата са толкова кадърни, нека да си измислят собствени поредици , а не да крадат чужди!

4

Анонимен

преди 4 години

И като е толкова яка, никой не може да я насили- една модерна версия на Пипи.

3

Анонимен

преди 4 години

Много е дребна, добре че има суперсили и този чук, но боговете дали ще го харесат...?

2

Бау

преди 4 години

Не задоволяват ничии прищевки... Просто си има зрители (бая), които ще идат да го гледат точно заради промяната. Това са приходи, продуцентите обичат приходи ... Черни, хомосексуалисти, всичко това води до допълнителни приходи.

1

НЕ!

преди 4 години

Напротив, подобни промени в комиксите се правят, за да задоволят прищевките на определени малцинства. Много хора са отменяли Тор в задълженията му, включително извънземно с външен вид на кон. Капитан Марвъл първоначално е бил мъж. След последните промени в комиксите за Спайдърмен, в ролята на човека паяк влизаше чернокож или латинос. След като феминистките и малцинствата са толкова умни, кадърни и талантливи, защо не си измислят собствени поредици, ами крадат чужди?