Снимка: Reuters

Тези дни в Сан Диего, САЩ се провежда най-голямото събитие за любителите на комикси, филми и сериали – Comic Con. Тогава се провеждат т.нар. "панели", на които се представя актьорският състав на различни проекти и се съобщават най-горещите новини за всеки от тях. 

Един от гостите беше и Натали Портман, която присъстваше на панела на Марвел. Тогава беше обявено, че тя ще се завърне в новия филм за Тор, но в малко по-различна роля. В първите два тя играеше Джейн Фостър – любимата на бога на гръмотевиците, но не я видяхме в третата серия. Все пак, накрая на "Отмъстителите: Краят" отново зърнахме Джейн, което даде надежди на феновете, че тя ще участва и в четвъртия филм "Тор: Любов и Буря". 
 
Е, явно почитателите са били на прав път, тъй като Натали Портман не само ще участва, но ще бъде и в главната роля. На събитието в Сан Диего, тя гордо вдигна тежкия чук на Тор, с което ясно показа, че ще притежава божествени сили и ще се превърне от обикновен човек в супергерой. 
 
Този път промяната не е направена, за да се задоволи фенското желание да виждаме повече жени в главните роли, а просто се следва оригиналната история в комиксите. Там Джейн се превръща в Тор след като самият той е определен като недостоен да си служи с чука. 
 
Във филма "Тор: Любов и Буря" ще се завърнат Крис Хемсуърт и Теса Томпсън, а режисьор ще бъде Таики Уайтити, който застана зад камерата и на последния епизод от поредицата "Тор: Рагнарок". 
 
Феновете на филма ще трябва доста да почакат, за да му се насладят. На Comic Con беше обявено, че той се очаква да излезе на 5 ноември 2021 година. 
 
Още новини за кино четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase