21

Анонимен

преди 4 години

Ехааа, ти ходиш по курортите и записваш колко руснаци са си продали апартаментите. Жалък си!

20

ема

преди 4 години

Какво се правят на ощипани моми! Шезлонга бил 50 лв. Ами огромната част от ивицата няма шезлонги и не се плаща. Дори и фрапе и кафе, като византийците не ти иска никой. Цените на нощувките са поне три пъти надолу от техните. Истината е, че една овца като тръгне на някъде, и другите след нея. Целта е да се похвалим на село, че сме билио в Гърция.

19

Мутрофони

преди 4 години

Целта е българите да се изгонят от морето защото нямат пари и съсипват сезона на черноморските батки. Чуждите туристи харчат поне 2-3 пъти повече. А българите като идат на море масово търсят най евтините хотели и квартири, и си носят храна от къщи. Ако седнат в ресторант поръчват скромно. Пържени картовки, салатка и бира. Ако са по заможни може да изядат по едно кебабче.А на плажа като идат си носят чадър и кърпа. Не плащат за шезлонг и чадър.

18

избирател

преди 4 години

Това го твърдиш ТИ!Ние хората от Варна,твърдим друго! Обратното!Някой ЛЪЖЕ.....ТИ позюра или ние заинтересованото мнозинство?!

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато си на почивка, как знаеш че нямало свободни стаи по хотелите, да не си камериерка? Много сте ми смешни елементарните морски предприемачи как се правите на туристи из нета.Между другото, дори руснаците вече масово си продават апартаментите в Приморско. Бях там преди 6-7 г. последно и будувах заради чалгии от близките заведения почти всяка нощ. Със сигурност повече няма да се върна. А пък вие мутрите гледайте дини, рийте тор и ловете сафрид - дотам ви се простира квалификацията.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на почивка в Приморско сега, и празни плажове не виждам. Свободни стаи по хотелите също няма. Всяка година една и съща кампания срещу туризма ни. Ясно е, че някой плаща на медиите за това. Не е трудно да се сетите кой, южните ни съседи

15

ostavime

преди 4 години

Новият закон действа, то се вижда с колко процента е спада на хората. Муууухахахаха. Който иска да ходи на нашето бетономорие, *** и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

До ТуристПо-евтино в Гърция не е. Малко по-скъпо излиза, но човек успява да си почине, да се наслади на чисто море, хубава храна и обслужване. Плащаш си колкото си плащаш и все пак ти е леко на душата, защото условията са добри. За сметка на това, на нашенските мутри и един лев да им дам, пак се чувствам прецакан. И аз от 10 годиини близо почивам в Гърция със семейството и няма да се върна в отходните черноморски курорти, ако ще с нож до гърлото да ме карат. Гладувайте, мутри.

13

Анонимен

преди 4 години

Действат мерките. Така действат, че опашки се заформят, хората се ядосват, че не могат да стигнат до морето.

12

Анонимен

преди 4 години

Явноалаверие на далавера. Неовия хотел прави пачки,той няма плаж,или заведение.Това еморето мутри и политици,чрез поставени лица го държат.

11

Анонимен

преди 4 години

Целта е постигната. Средният българин е прогонен от Черноморието.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Не е вече министър. Подаде оставка,след наглите си и просташи изказвания за децата с увреждания. Много време му трябваше обаче,за да вземе това решение.

9

Турист

преди 4 години

Нашето семейство като повечето неплатежоспособни българи вече 12 години си харчим парите в Гърция. Ядем си прясна риба и морски дарове защото ни е по евтино и не си и помисляме да се върнем на нашето море.

8

Анонимен

преди 4 години

Козият рог на далавери симеоноф се пука по шевовете. По сто кинта е нощувката, като настанява само държавни хрантутници.

7

Анонимен

преди 4 години

Нали е министър по демографските въпроси и с този теч на лични данни на живи и умрели,че служебни от НАП какво толкоз се захвалил с платежоспособни туристи като туй трябва да го кажат от НАП по регистрирани данни кои са тез платежоспособни при цени редовни инак излиза,че плащат отгоре над обявеното,но уречено от някой.

6

обективен

преди 4 години

Прилича на сириец ,нищо че е от ямболските села.И нищо вярно няма в приказките му.Обикновен шмекер ,който *** държавата и богатее на наш гръб.

5

Анонимен

преди 4 години

много олигарси в България, но за сметка на това народа - беден

4

голфчи

преди 4 години

аз малко съм платежоспособен имам два лева, чудя се хляб и кисело мляко ли да си вземаили да се поглезя с една кока кола

3

Анонимен

преди 4 години

Какво говори тоя бре , да няма предвид Бургас , щото аз живея в Варна и всяка вечер заспивам в 3 посреднощ , чакайки мотористите да се насъстезават и то под носа на РПУ-то, както и музиката от дискотеките да спре . Да дойде у нас и пак да ми говори , че шума бил спрял.

2

Анонимен

преди 4 години

Много ми хареса тая година, няма лошо да не е тъпкано с народ