41

Анонимен

преди 4 години

Ъхъ, всеки идва с по няколко милиона в джоба.

40

Ecнаф

преди 4 години

Много е лошо и скъпо в Гърция а и водата е много *** - хич не идвайте насам.С умиление си спомням за слънчака последно като ходих в БГ на море преди 10 год.-красота,чистота и пълно спокойствие.

39

Владо

преди 4 години

Глупости!!! Хилядите деца полячета, молдовци и румънци сигурно са много качествени и богати гуристи. Като не знаеш или не разбираш от нещо, по-добре си мълчи

38

Шопо

преди 4 години

Е как не са платежоспособни !!! При цена 11,50 за минерална вода и 70 лева за шезлонг !!!

37

ДР

преди 4 години

И какво сега Ограничавам ви правата - Никакво къмпингуване.Оганичвам ви правата - НИкакъв шум. Какъв съм добър виждатели?

36

Турист

преди 4 години

Г-н В. Симеонов, когато един хотел не може да напълни повече от 35% от легловата база, не се интересува дали банковите сметки на дошлите туристи са пълни или празни. Криза има, и е редно да се замислите, дали Вие не трябва да станете турист в Зимбабве!

35

T

преди 4 години

До ЖороЖоре, по-скъпо е, ако сравняваш само чистите числа/цени, без да си приравнил нещата под общ знаменател, т.е. да сравниш качество/количество. Ако се сравни както трябва, в България излиза много, ама много скъпо. Изтриха ми предния пост, но дадох пример с фрапе/кафе и английска закуска. В БГ излиза по-скъпо дори от бистро в централните части на Париж.

34

някой

преди 4 години

Когато има ръст на туристи всички си приписват заслуги, сега като има отлив, се опитват да омаловажат проблема.

33

Жоро

преди 4 години

значи, който твърди, че в Гърция е или излиза по-евтино, е или откровен лъжец или никога не е ходил там и просто си *** тука :)истината е, че всичко е по-скъпо, почти двойно според зависи, но пък услугата и качеството на храната и др. е доОоста по-добре, направо си няма нищо общо с бг бо*** :)

32

T

преди 4 години

Хахаааа, черноморските умници впрегнаха троловете да плюят по Гърция и да си хвалят БГ (*** тука има много звездички ***)

31

Анонимен

преди 4 години

Нормално. Гърците пречиствателни станции нямат.

30

Анонимен

преди 4 години

По гръцките плажове има радиация и фекали и много мирише и накъдето и да се обърнеш разни мутри с дебели вратове те гледат на криво и искат пари.

29

до Турист

преди 4 години

Къде ги видя тези евтини морски дарове в ресторантите в Гърция...!? Вместо да си смучеш лъжи от пръстите, по-добре спести някой лев и наистина отиди един ден в Гърция. Тогава ни обяснявак как Слънчето изгрява от запад.

28

Ветрувианския човек

преди 4 години

Само да сварим компотите и тръгвам за Гърция.Ракия съм изпекъл, лютеничка съм сложил, само 5 хляба купувам и съм готов.12 евро нощувката, 90 лева за нафта, ако ударим малко и от локомотивите, че съм машинист може и под 50 да паднем за гориво.Ако продадем колелото на детето, че порасна у ОЛХ даже и една таверна може да направим.Макс 350 лева да ми се фане за целото семейство на Еспровалта. Тука на нащо отивам на 900-950 лв.

27

Анонимен

преди 4 години

По българските плажове има радиация и фекали и много мирише и накъдето и да се обърнеш разни мутри с дебели вратове те гледат на криво и искат пари.

26

Арменеца Гаро

преди 4 години

Винаги е простлошото е,че не само той

25

House

преди 4 години

Уф, нали ги видях по бТВ от Гърция. Шезлонг до шезлонг, като в консерва натъпкани, пуши *** цигарка, в торбичката парче диня и обяснява колко бил на далавера, за 7 нощувки 850 евро.

24

Анонимен

преди 4 години

За туй ли се появил теча на демографски данни чрез НАП,че го няма или няма никой на този пост,на туй кресло да се върти и следи мрежите по бази данни за актуализации живи-мъртви поне седмично колкото е времето им за регистраци,що за туристи с променен адрес от постоянен на временен,ако да с или без визи,че системата не можа да издържи и се сдаде без туй кресло като някой я издаде за туй отстрани с писмо до някой си по нагоре,а нещо такова се разбра инак как ще се извести такава новина отгоре кой

23

U2

преди 4 години

Няма лошо! *** да си чакат на Кулата с дините и касетките с домати за Гърция, щото им било скъпо. После се хилим на клиповете от изцепките им.

22

House M.D.

преди 4 години

Авторката отново оправда името си. Развесели аудиторията, като използва за фамилия на другаря Балевски името на неговия баща, известният престъпник и масов убиец Симеон Балевски.