17

gogo

преди 4 години

kplko ot vas sa hodili tam

16

Бож.

преди 4 години

Май американците са по-верни приятели на "нашта партия любима" от руснаците

15

14

преди 4 години

Американеца ще го вземе, ще го обяви за ,,Часна собственост", ще го огради с електрически пастир, ще пусне муфлони вътре в заграденото пространсво да не бягат, а офцете от Партията да не могат да нахлуват там, ще постави охрана и табели с надписи: ,,Часна сопственост!", ,,Забранено навлизането на офчовци в района", забранено преминаването на бариерата! Забранено снимането, силната музика, лова и риболова! Забранен горският секс! Стреля се без предупреждение!" Както е по морето, язовирите, горите

14

Анонимен

преди 4 години

Тези от БСП пак си намериха бaлъци, опасни са значи.

13

Анонимен

преди 4 години

Истината е че тия пари за нищо няма да стигнат дори да се измие тоалетната А и вече най вероятно вече са откраднати

12

Анонимен

преди 4 години

Това може да се консервира най-добре с няколко килца динамит.

11

Анонимен

преди 4 години

Не мога да ви се начудя. Аз съм върл антикомунист и тая *** докато и трето коляно не измре, няма тоя Октопод да ни пусне. НО, от друга страна пътувам доста и виждам нации къде по-бедни на история, които ще се изтрепят от всяка керемида и камънак да направят "историческа забележителност" и да печелят. Ми направете един соц ресторант 5 звезди Мишлен със собствен лифт до горе и ще идват хората да ядат автентични соц рецепти. Концерти, изложби и т.н. - стига да има транспорт. Ама тиквун не вдява!

10

11

преди 4 години

Ааа, ето с кво американците ша летят до луната. Сеа ша му сложат два турбо биодизелови двигателя и фъъъъррррр.

9

Шопа

преди 4 години

С кви пари е строена тая ***?

8

Деду Пенчу

преди 4 години

Туй ми мяза на тенжера.

7

Анонимен

преди 4 години

При социализма се строеше мащабно, дори и паметниците! Което не прави един паметник по вълнуващ, но понякога мащабът и размерът са от съществено значение! Вижте паметника на Левски в Карлово - Митко партизанчето! Ситна работа - някакъв уплашен човек с пищов в ръка! Сравнете с мащабния Ботев в Калофер на фона на планината - поразително!

6

Кико

преди 4 години

Как е възможно да напишете " чинията" ??!!! Неграмотно и в изказа и в писането!!!!!

5

Зорос

преди 4 години

Който иска да се изходи, но хората са ви го написали ЯСНО в началото и края на текста - срещу такса! За това става въпрос - дали ще се печели от това нещо като космолет и има ли смисъл някой да вложи пари за това! А априлския полъх интересува само Стас Гърнето от Пловдив и още 5-6 патологични антикомуниста!

4

Анонимен

преди 4 години

Паметник на социалдемократическото и социалистическото движение.

3

..

преди 4 години

Така се отнася БГ към историята си.По време на строежа са загиналя няколко души.Колкото и да не ви сие иска, историятя на БГ е такава. Защо да не се направи паметник? Какво ви пречи? Ако искате кръстете го паметник на глупостта, все-тая.

2

гражданин

преди 4 години

Да я бутнат.

1

Анонимен

преди 4 години

Хубав план за чинията е да и вържем двигатели и да я изстреляме на изток.