37

Анонимен

преди 4 години

Много подозрителни фондации- офшорки се появяват в последно време! Тая да не е с цвят червен! Доста куфарчета с пари се изнесоха едно време,а сега се връщат като благодаяния и инвестиции!

36

Анонимен

преди 4 години

Това е символ на социализма, това бяха 45 години когато българите живееха най-добре и никога няма да живеят токова добре както през тези 45 години въпреки многото недостатъци на системата.

35

Анонимен

преди 4 години

има два варианта, да стане чалготека, или зала за пленумите на бсп!

34

Анонимен

преди 4 години

Иска ви се да имате паметници и реликви за поколенията,ама няма да ви позволим! И така сте на привършване!

33

ТЪПИ КАСКЕТИ

преди 4 години

Много са смешни тъпите каскети като започнат да се аргументират като 30 под мен с "хайде и египетските пирамиди разрушете". Първо, умници, пирамидите не са строени, когато е демокрацията вече е била изобретена, второ нямате представа дали са строени от роби и трето, те не възхваляват открито най-мракобесния строй, който уж залезе преди едва 30 години. Второ, как за 30 години вие не намерихте някакви пари да си ремонтирате тъпата чиния, а парите дойдоха от прогнилия и все така "пред разпад" САЩ

32

Маугли

преди 4 години

За тези пари може спокойно да бъде разрушено това нещо.

31

Анонимен

преди 4 години

Ликвидирайте тази комунистическа отживелица и посадете горичка! Това не е връх на комунистите!

30

House M.D.

преди 4 години

Снимката със "Зоркий" ли ще бъде правена?

29

преди 4 години

Това нещо ако го оставим да се срути ще с4упим ***... И много се у4удвам на някакви хора, които пишат из форумите колко е безмислено да се консервира, защото били от комунизма. Ами аиде по тая логика до щтурмуваме египетските пирамиди и да им сасипем стенописите или да ги оставим да се скапват.. Нали са монументи на някакви самозабравили се фараони, които са се изживявали като богове, докато хорицата роби... са работили за тях и са умирали на по 40 години....

28

Цеца от Цека

преди 4 години

То ако имаше келепир в тая чиния, досега Бойко щеше да я подари на Генка Щърбакова от Чез!

27

Калеко Алеко

преди 4 години

Нали комунистическия режим го обявиха за престъпен, какво да гледат хората там - образа на Гошо Тарабата, който извърши геноцид над българския народ за да угоди на товарищ Сталин .. На Маркс, Енгелс и Ленин, които станаха знамена на един червени кхмери, които потопиха света в кръв и превърнаха част от него в концентрационен лагер от *** тип. А иначе съм съгласен това гробище на светли идеи, да остане в този си вид, за да напомня на идните поколения какво не трябва да се случва никога повече

26

area 51

преди 4 години

Сега след raid-а на Area 51 в САЩ ще излязат извънземните от тайните бази и ще се заселят на Бузлуджа :D Може и да отлетят в някой момент

25

Анонимен

преди 4 години

А бре, джендаре, защо не взривихте НДК, ами провеждахте там Европредседателството! С което Тиквака още се пъчи! Що не го проведохте в Герена - Армеец, на магестрала Марица, стадиона на Луноходец или в някой саниран блок 20!? Защо бе, ?

24

Бож.

преди 4 години

Значи американците са по-добри приятели на социализма-комунизма от руснаците!

23

Скептик

преди 4 години

Балканът е превърнат в Мотописта. По билото има път. А вие плащайте че триете асфалта с гумите си.

22

до!

преди 4 години

Защото руснаците ще направят там не ресторант, а Щаб! Затова!

21

Анонимен

преди 4 години

защо не преместят парламента там ?

20

ДААА

преди 4 години

Само е важно, как и кой ще усвои $$$те. Резултатът, кучета го яли. Какво ви дреме какво е било бузлуджанското, бетоново творение, важното е, че буди интерес и мераклии за посещение, а че Гети дават пари значи има келепир/Pr.

19

DEM

преди 4 години

До Анонимен 11Ако са и на автентични соц цени тези гозби, няма да могат и за салфетки да изкарат и пак държавата ще трябва да го спасява.

18

хаха

преди 4 години

А бре другари, защо не помолихте Рашата за пари , а искате от омразната Америка...хахах не е ли малко лицемерно и нахално ... ?! КАква ирония само..