13

Овца с право на глас

преди 4 години

Беееееее Бееееееее Беееееее

12

Ц К на БКП

преди 4 години

Ами събирайте членски внос,бе !!!Нали Вашите избиратели са милиони !!! Щом са милиони,ще имате и милиони членски внос !!!Ама милионите на ГЕРБ пари не дават,те само получават-кебапчета,бира и социални помощи !

11

Анонимен

преди 4 години

радев е некадърен *** и скоро ще лежи в затвора за прокремълската си дейност!

10

Активист на БКП

преди 4 години

Разпускане на всички партии ,президентска република с президент ген.Радев !!! Това е спасението за България !!! И всички политици от последните 30 години в затвора !!!

9

...

преди 4 години

С такива медии, всички са невинни, освен народа. Слугинажа е пълен. Да видим колко статии ще изчетем, че народа си го е поискал, сега да си търпи последствията. Пълно демократично порно

8

Анонимен

преди 4 години

При един лев субсидия, ще виждате само управляващите по телевизията - сигурна рецепта за диктатура. Ама тоя народ неистово си я търси. Така е програмиран по рождение.

7

Анонимен

преди 4 години

Българинът иска 1 лев субсидия, 120 депутати, мажоритарен вот и машинно гласуване. А партиите никога не са разчитали на субсидиите, така че не ги мислете.

6

Анонимен

преди 4 години

Интересно мие Костов защо не заявяваш дата при новите изпитващи да не си специален

5

Анонимен

преди 4 години

Един лев субсидия не е малко .При 300х избиратели прави 300хлв на година .По-ано партиите получаваха субсидии по-високи от тези в Европа ,където цените са също по-високи , но си мълчаха и папкаха. Това не им пречеше да лапат и дарения и подкупи .Няма да им пречи и сега.Защо пищят ? Нали са слуги на народа ?

4

да

преди 4 години

същият тоя бизнес е собственост на същите тия партии, така че тия локуми ги разтягайте другаде:)))

3

Буби

преди 4 години

Държавата се разпадна на 9.10.1945г.

2

Анонимен

преди 4 години

Българинът не знае какво иска. Държавата се разпада пред очите му, той се чеше по корема. Ако искаш гарантирана демократична система, трябва да плащаш за това. Другото е в една или друга степен диктатура, независимо дали на един човек, партия, или мафия.

1

Охобохо

преди 4 години

Българина иска по-малко депутати и по-малко чиновническа администрация в общините.Населението е с над 2 000 000 по-малко,а не намаляват депутатите и техните слуги.Българина издържа с данъците си кияци,които нищо не работят,а седят по цял ден на бюро.