53

БЪлгария недоволна

преди 4 години

От публикациите засега най вярна е тази: Нагли престъпници от бившата БКП окупирали власта с измама на 9.11.1989 година провеждат ликвидация на БЪлгарския народ чрез нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл БСП<ДПС<ГЕРБ<СДС..След 2004 година провеждат нагло ограбване на десетки хиляди милиони годишно от бедния оставен без доходи за оцеляване народ .Ограбените милиарди се перат през партиини фирми ..Ползват ОП на министерства и ведомства и европроекти..

52

Анонимен

преди 4 години

българския бизнес да не е мръсно словосъчетание?политиците ще трябва да се научат да работят с бизнеса - а не да си правят каквото си искат.

51

Анонимен

преди 4 години

Социолозите защитават собствения си бизнес - партиите са им клиенти и трябва да имат пари в изобилие, за да им плащат да манипулират хората. Социолог каже ли, че партиите трябва да бъдат щедро субсидирани, това означава че казва че той самият иска повече пари за мръсната работа, която върши.

50

Справедлив

преди 4 години

Никакъв 1 лев за глас, а по 100 неокастрени дряновици на голо всеки ден за всеки депутат, министър, кмет и полицейски началник ... докато се научат да работят за тези които са ги избрали и спрат да крадат.

49

Анонимен

преди 4 години

До !?В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ Е ПО КОФТАК ОТ ТУК- НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА- С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОКОЛО 270 ЛВ, В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО МНОГО ПО НИСКА В НЯКОИ РАЙОНИ- ДА СМЕНИМ ЛЕВА С РУБЛИ ИЛИ ЮАНИ- А?!

48

Край

преди 4 години

Пак ни сапунисват социолозите. НУЛА трябва да е субсидията, 0, зеро.И милиони им давахме и пак са зависими партиите.С тия пари си плащаха на социолози и телевизии и сайтове - точно те реват за субсидии.

47

Безсмислицибезкрайни

преди 4 години

Запомнете! Изобщо не се притесняваме. Ние знаем, че сте зависими. Вас ви боли за субсидията.

46

Анонимен

преди 4 години

Ама зависимост имаше и преди да махнат субсидията. Опитай да станеш евродепутат без връзки, род нини, приятели в някоя партия. Примери много Станишев, Майдел, Габриел, Йончева, Пенкова и т.н. Един депутат струва 400 хиляди лева само за да спечели място и това са пари май само по джоба на Пеевски или някой който е бил вече евродупетат и си плаща.

45

ами

преди 4 години

Не мога да разбера тези хора как допускат,че като получават големи субсидии,партии не са зависими от бизнеса ли? През годините те доказаха,че искат постоянно да лапат и колкото се може от повече места.така че...наистина не ги разбирам тези хора

44

баба мара

преди 4 години

и досега при 11 лв за глас бизнесът пак даваше тези общ поръчки как се печелятсега всеки които симпатизира на дадена партия да и дава пари аз не гласувам и недавам и не искам пари от бюджета да отиват за сулъо и пулъо навсякъде по света имадве партии които се сменят във властта и няма никаква драма

43

Бай Данчо

преди 4 години

Българинът не иска партии, ама Тик вата все печели...Как стават тия магии?

42

!?

преди 4 години

В Бангладеш било по-лошо от тука!

41

Анонимен

преди 4 години

И СЕГА СЕ ПРАВЯТ ДАРЕНИЯ НА ПАРТИИТЕ- ОТВОРЕТЕ САЙТОВЕТЕ НА ПАРТИИТЕ ТАМ ВСИЧКИ КОИТО СА ДАРИЛИ ПАРИ СА ОБЯВЕНИ, ОБЯВЕНА Е И СУМАТА. ЧЕРВЕНИТЕ СЕ НАСАДИХА САМИ С НЕПРИМЕРЕНИ ПРИКАЗКИ. СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ХРАЧАТ.

40

ИВАНОВ

преди 4 години

СУБСИДИЯТА Е 7 МИЛИОНА!!! А ЗА ПАРТИЯТА, ЧЕ ГЛАСУВАТ 300 ХИЛЯДИ ДО 1 МИЛИОН ИЗБИРАТЕЛИ СИ Е ПРОБЛЕМ НА ПАРТИИТЕ ! ВЗЕМЕТЕ СИ С ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА ЦЯЛАТА СУБСИДИЯ!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Ако питате хората колко математика е нужно да се изучава в училище, докъде ще стигнете?

38

Луд

преди 4 години

До ttНе е зле да четеш всичко , преди да постваш мнение съставено от първата прочетена дума.

37

Анонимен

преди 4 години

Пет стотинки не давам за партиите,Това запишете-и пет стотинки са им много.

36

Loyko

преди 4 години

Българина никога не е знаел какво иска.Ако знаеше,досега да беше го постигнал. Малко познаваме света,за да разберем къде сме ние...Лутаме се все между ,,Славно минало,, и ,,Светло бъдеще,,. Важно е Настоящето! А то...липсва. Минало и бъдеще е повече измислица,отколкото реалност...,но кой да разбере.Друго си да е да се залъгваш...България на три морета...ала , бала. Добре...българин е кръстника на млечно киселата бактерия..и какво от това,да не би да сме я изобретили бактерията.Заблудата е пълна

35

100

преди 4 години

Българите също искаха 100 депутати максимум. Аз смятам, че като се намалят ще има пари за смучете от вашата страна.

34

tt

преди 4 години

До Луд- Ето аз одобрявам Борисов...А теб те съветвам да си пиеш редовно хапчетата...