51

Вярващ

преди 4 години

Кръщението не е ритуал за благополучие, а завет, в който човек се задължава да живее Богоугоден живот, да чете Библията и да я прилага в живота си и Исус Христо да бъде негов Господ на тази земя и във Вечността.

50

абяснител

преди 4 години

многа съм уригинален нали

49

Вярващ

преди 4 години

"Който повярва и се кръсти ще бъде спасен; а който не повярва ще бъде осъден." Марк 16:16Този стих показва, че кръщението трябва да е акт на свободната на един човек и следствие на неговата лична вяра.Вярата на неговите родители, не е предпоставка той да бъде кръстен. Трябва кръщението да се прави на съзнателна възраст и ако човек вярва искрено в Исус Христос.

48

Анонимен

преди 4 години

Е ами то Путин се разхожда с маратонки из църквата,защо Борисов да не е с карирана фланелка.Айде че се взехте много на сериозно

47

Анонимен

преди 4 години

ЧЕСТИТО КРЪЩЕНИЕ БОЙКО,ДА СИ ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВНУЦИТЕ ТИ!

46

Анонимен

преди 4 години

Иван президент,а Бойко премиер...

45

Иван и Бойко

преди 4 години

Да са му живи и здрави на премоера внуците! Това кръщене трябва всенародно да се отпразнува! Тези дечица са бъдещите управляващи на ***! Тези деца ще доведат нашата страна до нови светли бъднини!

44

абяснител

преди 4 години

До абяснениеми в Щатите я! Да може да си играе с баткото на лела Корнела и с други подобни.Нема да ги пращат в СССР-то, при чичо Путин. И той, завала, си е пратил дочките при запада

43

Анонимен

преди 4 години

А Цветанов и Петров там ли бяха?

42

Анонимен

преди 4 години

вече покръстени съдбата ше отрече дали децата ще плащат за греховете и евентуалните убийства които той извърши

41

Зависливко

преди 4 години

Голям берекет при г-н Борисов! Внуци,къщи , пари,вили,любовници,7 милиона ахмака работят за него! Здрав като бик,кеф му е да покара джип,катер,мотриса,сега и Ф16. Пали си служебния самолет и хоп навсякъде си пътува! Като му доскучае звънка едно телефонче на Меркел ,Юнкер,,Ципрас,Заев,Путин..на едно кафенце Балканите оправя! Кеф му е футбол да поиграе или тенис да разцъка...Няма нещо,което да помрачи светлото му бъдеще в тъмна България....

40

анонимен

преди 4 години

Управляващите са избрани от народа за да му служат. Народа иска в деградиралия запад, дето повлича вс. и има стари традиции в колонизирането и геноцида. българина търси някой да му е виновен за собствените грешки.

39

вярващ гербер

преди 4 години

Благодарим ти БОЙКО, че ни насити със земните си блага. Не ни лишавай и от небесното си царство. Амин!

38

абяснение

преди 4 години

Защо толкова късно кръщават първия внук? Защото не жвее в Банки,а в щатите.

37

Турчин

преди 4 години

По време на цар Борис българите приемат насила християнството. Помъчени са! Та спокойно и тях можем да наричаме помаци. Днес те вече го правят доброволно начело с вожда им.

36

Анонимен

преди 4 години

Да са му живи и здрави,само да не плащат греховете на дядо си,че в болшинството от случай така се получава!

35

Анонимен

преди 4 години

Може ли така да се издокараш на кръщене??? С карирана фланелка, все едно си е у тях....!!! Този вече се взе на много сериозно. След като окупира държавата, вече и църквата е негова!!

34

Христов

преди 4 години

Защо ни занимавате с такива глупости? Няма ли истински новини, че опряхме до кръщенето на внуците му? Нас не ни интересуват семейните му дела !

33

Анонимен

преди 4 години

Да са живи и здрави дечицата, ама премиерът като кръстник, внуци са му, барем една ризка да беше сложил. Каква е тази фанела тип "отивам на пазара за зарзават"!

32

Анонимен

преди 4 години

Бутафорни ритуали.То и Сталин чат-пат се е кръстил в черква.Което не му е попречило да ползва манастири като мишена за танкове. Поздтавления.На бас че по стара номенклатурна традиция ще ги прати в колеж и университет в чужбина.Естествено.