71

Анонимен

преди 4 години

Към тази новина:Честита Радост и Свето Кръщение на внуците на г-н Бойко Борисов. Дано с Божията милост и помощ, тези деца да бъдат живи, здрави и добри хора и да вървят по Пътя на христовата Вяра, Благочестие, Доброта, Вяра, Надежда, Любов.Второ : Като гледам снимката, СВетото кръщение на внуците на г- н Бойко Борисов се е извършило/ станало в Клисурския Манастир Света Петка над гр. Банкя , в църквата - ротонда " Въведение на Пресвета Богородица и Дева Мария "

70

Анонимен

преди 4 години

Каква ми е сладичка осичка!Обожавам тениската му!

69

обективен

преди 4 години

Като го видя да се кръсти и се сещам че уби Чакъра край Хасково с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР.Сещам се че ще плащам над 3 милиарда /реално и повече/ за никому ненужни американски кошници ,че беше шофьор на правешкия сатрап , а първите си милиони натрупа от контрабанда на цигари и като обикновена мутра в С и К.Господ едва ли ще му прости.

68

Ала_Бала

преди 4 години

Всеки истински мъж, трябва да отделя време за семейството си. Да са му живи издрави!

67

уточнение

преди 4 години

Множат се тикветата.Лошо ни се пише.Всичките ще живеят на наш гръб и за наша сметка.

66

Анонимен

преди 4 години

ПОДКРЕПЯ КЬОВЕШИ, А ПРЕДЛАГА ЛИЧНАТА СИ *** ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. А СОТЬО ЦАЦАРОВ СТАВА ГЛАВЕН СЪДЕБЕН ИНСПЕКТОР. САМО СОТЬО ЩЕ МОЖЕ ДА УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ НАД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И НИКОЙ ДРУГ!!! МУТРАТА ПРЕСТЪПНА СЕ ОКОПАВА ЗДРАВО, ЗА ДА НЕ ГО ДОКОПА КЬОВЕШИ. СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е ЗАЩО Я "ПОДКРЕПЯ"???? МЕЖДУ ДРУГОТО ЦЪРКВАТА НЕ ДОПУСКА БЛИЗЪК РОДНИНА ДА Е КРЪСТНИК, ОСОБЕНО БАБА, ДЯДО И ПР. БЛИЗКА РОДА. НО БОКО Е НАД ВСИЧКО. БОЛЕН МОЗЪК, ПФУ

65

Пешо Пешев

преди 4 години

Местя гоо...

64

Курнелия

преди 4 години

Добре,че синът ми не е *** и може да се издържа и без политика.Защото за "политици4 колонизаторите ни назначават *** нари.

63

Курнелия

преди 4 години

Ужасена съм има и Бойко младшии явно и внуците ни няма да спечелят избори ...

62

Анонимен

преди 4 години

До КараибрахимАко има бог, той е достатъчно "над нещата", за да прости факта, че различните народи и държави си имат различни интерпретации за него.Ако няма бог, вярата понякога, но не винаги (пример - исляма) може да направи човека по-добър, съвестен и благороден. Бог, не бог, старайте се да не се зъбите за щяло и нещяло, бъдете добри с близките си и си живейте живота, без да вредите на другите.

61

Бай Бойко

преди 4 години

Па и мене нали ми се иска я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли?

60

Анонимен

преди 4 години

Щерката от как тате стана премиер взе да се мерка.Преди не се сещаше а сега....келепир има в неговата работа.Хората пари натрупаха.И бившата МУ-/майка и/ разрешава.Нема сапраим на интересни,я.

59

ахаххаха

преди 4 години

Снимка на Бойко и....вой на краставите кучета!ДА СА МУ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВНУЦИТЕ!

58

голям дерт

преди 4 години

Ей,не щат да *** тия пенсии,и това е!

57

Иван

преди 4 години

има да им разправя байки - как изтребил комунистите и построил 3 Българии....

56

Анонимен

преди 4 години

До абяснителменте си

55

БОГОБОРЦИТЕ СТАНАХА

преди 4 години

НАЙ-ПРАВОВЕРНИ ХРИСТИЯНИ!!!СРАМ!!!НАПОМНЯМ, ЧЕ БОЙКО НЕ СИ ПРЕКЪСНА ЧЛЕНСТВОТО В БКП ДО ПОСЛЕДНО!!!

54

Караибрахим

преди 4 години

Ами ако се окаже, че Аллах е на небето, а не Иисус Христос? Това покръстване ще е директен билет за Ада. Ами ако там ги чака Амон Ра, Вишну, Перун, Зевс, Тангра, Кришна и им каже "Опа, ко прайм ся като цял живот сте се кланяли на Иисус?" Ами ако всички богове описани в книжки са измислени от хората, с цел контрол на лековерните, а истинския Бог е нещо друго? Ами ако няма бог въобще?

53

Анонимен

преди 4 години

Борисов е силно вярващ в Началника и за да изкупи греховети си, не параклис а цял манастир трябва да построи!

52

ГЕРБ-вярващи

преди 4 години

Господи Бойко наш който си на небето да се свети твоето име да бъде тваята воля да бъде твоето царство. Насъщния ни "хляб" дай ни днес и прости нам далаверите както ние прощаваме на нашите длъжници.