59

Анонимен

преди 4 години

Ех *** *** все си недоволен все много разбираш...Този метод с 4 дневна работна седмица през последната година в много държави се изпробва в много големи фирми и показа много добър ефект.Наистина има по голяма производителност и по малко стрес на работното място.Прочетете малко преди да философствате бе....Надявам се да има повече такива фирми,защото това показва че управителя мисли за персонала си.

58

Анонимен

преди 4 години

Скоро фирмата ще бъде закрита. Това се прави когато една фирма е пред фалит.

57

Anonimna

преди 4 години

Именно сминдух. Някой хора не разбират чи парите не падат от небето. Това че си на работното място и не работищ не значи че си си изкарал парите. Едно е да работиш друго е да се правиш че работиш

56

Anonimna

преди 4 години

Значи в Германия примерно плащат на час това означава че бачкаш. *** ти може да си такъв онакъв няма значение щом си наемник работиш и уплътняваш времето работа винаги има.А тука отиват ми на работа да пият кафета и да пушат цигари крак връз крак пък после реват че нямало пари. Ми няма. Само като бачкаш здраво има.

55

сминдух енд чесън

преди 4 години

Огромна част особено в държавния сектор може и да не ходят на работа,никой няма да забележи .

54

Анонимен

преди 4 години

Нищо не пише с какво точно се занимава тази фирма?

53

Manc.

преди 4 години

Вече втора година съм на 4-дбевна работна седмица и ви уверявам, че има толкова много предимства. Преди три месеца за малко ме прехвърлиха в друг град на 5 дни и ми се стори безкрайно.

52

стефчо

преди 4 години

а мене ме карат да бачкам и в съботите,за някакви мизерни 1000 лв. Какво да правя да го ......ни с работа ,нито без!

51

обективен

преди 4 години

Това е пътят.И аз като работодател ще го направя... защото,който е работодател знае...ако работникът не иска да работи,...никой не ще го накара.

50

Anonimen

преди 4 години

Абе толкова ли е сложно да се разбере. В капитализма се плаща на свършена работаа не на висене на работното място. Само аз ли го разбирам. Един щастлив човек който има време за семейството и личния си живот е по продуктивен от симулант който се прави че работи но виси по сайтовете.

49

Анонимен

преди 4 години

тя много голяма тая фирма бе , 8 човека , явно нямат много работа и гледат да стиковат работното време , същата логика е щом е толкова отговорен да си вземе още няколко чоека на работа и да работят през ден на смени , или пък ако иска да си ги върти с по един месец почивка , аман от глупости вече

48

Брадатчесъноядец

преди 4 години

Който работел в петък му умирал шефа.Затуй ще работите до четвъртък в Русе .

47

Чравоугодник

преди 4 години

Русенското варено в Русе ли го правят?В петък?

46

Анонимен

преди 4 години

Къде е уловката?Вдигат възрастта за пенсиониране, а натискат за 4 дена работна седмица?Нещо има дето не съобразявам. Някакви идеи?

45

Anonimen

преди 4 години

И какво аз ако вися денонощно там повече работа ще свърша друг път. Нещата в капитализма отдавна са измислени и се нарича плащане на час.А в Англия даже надницата се плаща седмично. Вие социалистите понеже сте много интелигентни и лансирате 12 часа работа в която се пушат по кутия цигари и нищо не се върши затова фалира държавата. Продуктивност е ключовата дума а не продължителност.

44

избирател

преди 4 години

Предполагам в България ще е последната фирма с това работно време,не само първата.Прозвуча странно нали?

43

Анонимен

преди 4 години

На тия им се плаща на свършена работа, а не за време. Ако работата се свърши, няма проблем, още повече ако работата не е толкова много. Има ли бързи поръчки и краен срок обаче, ще бачкат 24/7, иначе децата им ще реват гладни.А инак - консултант да си! Едни немъчени пари от небето.

42

Анонимен

преди 4 години

Абе, Павка, сериозно ли "Заплатата няма да бъде намаляна". Кой ти е дал диплома? И на какъв диалект е написана?

41

Греек

преди 4 години

Браво. Евала. Малко го могат. Успехи.

40

Терикат

преди 4 години

Аз отдавна така си работя. В петък се прая, че работя. А всъщност блея. Вече 7 години номера минава. Имам си програмка, която имитира работа на компа.