52

Анонимен

преди 4 години

дърт е деменцията не прощава

51

Мен

преди 4 години

До истината повечето неща които изброи са така но ако не беше руско турската освободителна воина може би сега щяхме да сме със съдбата на кюрдите без държава. А ми припомни кои от сегашните ни приятели ни е помагал

50

Менто

преди 4 години

Голяма част от украинци и руснаци са един народ, но Путин има общо с този народ колкото и Тръмп.!.

49

Истината 4

преди 4 години

13. Поне още 500 000 души, несъгласни с новия режим, емигрират. Сред тях е и Илия Вълков, създател на Брауновият газ. 14. Създаване на т.нар. "македонска" нация и хвърлянето им в ръцете на Югославия. С други думи се изплюват върху цялата ни македонска мечта, заради която поколения българи са проливали кръвта си. 15. Изземат златният ни резерв. 16. Техните слуги три пъти фалират държавата в периода 44-89.

48

Истината 3

преди 4 години

9. Спонсорират БКП и индиректно атентатът в църквата "Св. Неделя", най-големият терористичен акт в българската история, и сред най-големите в Европа за 20 век. 10. Спонсорират партизаните и тяхната партизанска война срещу България и българския народ. 11. Окупират българската държава след края на ВСВ по договорка между Сталин, Чърчил и Рузвелт. 12. Провеждат "Народният" съд, който води до смъртта на над 300 000 българи, предимно от интелигенцията, убити без съд и присъда.

47

Мен

преди 4 години

До привет от Германия от коя част на Украйна имаш предвид украински език и паруби говори украински и порошенко изеленски достатъчно е да разбираш руски език и полски език и откриваш че разбираш и украински

46

Истината 2

преди 4 години

4. Първоначално не приемат Съединението и не оказват никаква подкрепа на България във войната й срещу Сърбия. 5. Намесват се във вътрешните работи на България, което води до абдикацията на Александър Първи Батенберг. 6. Скъсват дипломатически отношения с нас. 7. В ролята си на "арбитър" след края на Балканските войни руският император застава на страната на Сърбия и Гърция, забивайки нож в гърба на българите. 8. По време на ПСВ нахлуват в Добруджа, където са бити унизително от ген. Иван Колев.

45

Истината

преди 4 години

Какво сме получили от Русия? 1. Нашествията на киевския княз Светослав, които помагат на византийците да ни завладеят 2. При Иван Грозни избиването на хиляди волжки българи и превръщането им в татари и башкирци. 3. "Братски" ни освобождават от турците чак след 12-та руско-турска война, избухнала три десетилетия след неуспешната за Русия Кримска война, след която губят влиянието си в Черно море.

44

Пиздин обаче

преди 4 години

Успя да раздели тоз народ на двеПо-просто парче от него не е било в Кремлин Мдааа

43

Анонимен

преди 4 години

Безспорен факт!

42

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Не мога да разбера защо има анонимни драскачи. Толкова ли не може едно име да измислите. Това първо. Второ: Украински език няма , както няма и такава нация. Украинският език е смесица между полски , руски и староруски (български). Тая земя е била полска и руска. Четете история бе драскачи нещастни.Къде се говори за украинци в 19 век и преди това????Също като македонците. Ама поне има такава област Македония та а се захванат за нещо.

41

Анонимен

преди 4 години

Аз си мислех че повечето украинци са българи

40

русофил

преди 4 години

Внимаваите да не дойдат пак руснаците да ни освободат от ес

39

Анонимен

преди 4 години

КАКТО Е ИЗВЕСТНО, СЛЕД 25-30 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ.ТАКА ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРЛОС, ОТКОЛКОТО ЗА РУСКИТЕ ПРОБЛЕМИ.

38

Сата Н.

преди 4 години

Щом така смята, да закрие Просия и да се присъединят към Украйна.

37

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Наглец....................

36

Анонимен

преди 4 години

До Мелничаря КунцВъв всеки случай Укройна не тръгва от Русия. По скоро е точно обратното!

35

А бе

преди 4 години

Източна Украйна-да.Но Западна не.

34

Анонимен

преди 4 години

Следващата стъпка на *** - окупира Варна със зелени човечЕта. Обявява ,че българите и руснаците са една нация и ни натриса и тук руската мизерия.

33

привет от Германия

преди 4 години

Някой от тук коментиращите дето твърдят ,че руснаци и украинци са един народ , чували ли сте някога украинска реч ?! Коренна разлика от руския език ! Украинците са си отделна нация ,отделе народ с отделна писмеснност и отделе език ! Това ,че има някакми минимални прилики не означава ,че са един народ ! В българският и сръбският езици също има прилики , един народ ли сте ?!