12

Гуро

преди 4 години

До ВиготураТочно така!Русия аут, Америка ще управлява Украйна!

11

Анонимен

преди 4 години

Източна Украйна е била част от волжка България, но татарите я избиват.

10

Анонимен

преди 4 години

Русия е велика държава.Това трудно се преглъща от западните й "парньори".Моите най-искрени съболезнования...

9

Анонимен

преди 4 години

Част от Украйна е била поробена от Полша, друга част Крим и Бесарабия от турците. После Румъния ги завзема и избива и българите от Бесарабия.

8

Виготура

преди 4 години

Украинците имат борби за независимост още през 17 век. Друг е въпросът, че там са омешани много народности, има и 7 млн рускоговорящи, на запад са по-близко до Полша, има татари, българи, евреи, унгарци и т.н. Различни народи са, защото имат различна история, език, фолклор, култура. Близки са колкото ние и сърбите примерно. Или чехите и поляците. При всички положения трябва да покажат на Путин и Русия, че не може да ги командва, защото са независима и суверенна държава.

7

Анонимен

преди 4 години

И от братска любов ги нападна нали дано не обича и още някой че ще му пее огън ( картечен) от любов стана накрая като в оня виц Путин получил слухово увреждане и една вечер любовницата му му казала да и купи грим а той нали зле чува и завладял Крим и и донесъл знамето му а после му казала да и купи каляска сега ще завладее Аляска.Украйноте пък са такива братя на руснаците че изтребват руското население на своя територия и половината са католици.Умрайнците са поляци унгарци и руснаци смес така.

6

Анонимен

преди 4 години

А представяте ли си да се разкрие истината за Волжка България? Българите са един от най старите народи и преди днешна България сме имали няколко други държави. След разпадането на всяка стара държава е основавана нова на друго място. Една част от древната българска аристокрация е отишла на запад към днешна Италия и по късно дава началото на римската империя. Това е било още по времето когато в северозападна Европа са живели в пещери и землянки. а Българите са строили градове, дворци.

5

Анонимен

преди 4 години

Джурджу не е велик, а жалък.

4

Анонимен

преди 4 години

Има голяма разлика между украунци и руснаци и то е че 2рите не са гласували за джуджето

3

Анонимен

преди 4 години

*** що не се сети за това преди да нападне украйна?

2

Adam

преди 4 години

Велик е!

1

хехе

преди 4 години

Така както ние си имаме Македония където се отричат от българските си корени, така и Русия си има Украйна където руснаците се мислят за "украинци".