149

Анонимен

преди 4 години

Абе некадърни журналисти, преписващи буквално всички глупости от САЩ.За коя "Америка" пишете бе???Да не е САЩ?Ако е САЩ, те са по-малко от 30% от Америка, нищо че в стремежа си да заграбят висчко, до което се докопат, се славославят, че те са някаква си "Америка".Тези разбойници ни взеха за мезе - първо ни съдраха 10 кожи, пък сега искат априте и на куп?!?Човекът взе парите и каза ще видим...

148

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 156 Няма да дочакаш да умре змията САЩ.Тя умира от 200 години.

147

Joko

преди 4 години

Всички подкрепили сделката с F16 са за затвора....

146

Ха-ха

преди 4 години

След като "наказаха" Турция че няма да и продадат ф-35,трябва да си пласират някъде бо*кл*уците.И естествено будалите се намериха.

145

ни са знай

преди 4 години

Курица не птица,а Америка не е заграница!

144

Глас в пустиня

преди 4 години

Значи до 2023 година съм спокоен че едно врабчо акинце няма да падне на земята над България, щот братята хамериканци ще ни пазят докато ни доставят самолетите за 2 милиарда лева. Така ги разбирам аз нещата от сключената сделка.

143

ТРЯБВАЛО

преди 4 години

да бързаме, до 3, 4, 5-ти септември да ги платим, защото можело някой да ни изпревари! Не ви ли приличана изнудване!

142

Анонимен

преди 4 години

Страшна сигурност,8 изтребители старо поколение. Турция до нас има около 300 подобни, да не говорим за новото поколение изтребители... С тази ескадрила ще сме напълно сигурни срещу атаки от Македония, Косово и Зимбабве.

141

Смееех

преди 4 години

В крайна сметка теглим заем от американска банка, за да финансираме изграждането на американски завод, който (евентуално) след четири години ще започне да произвежда изтребители модел отпреди 40 години и когато ги произведе ще ни ги продаде на двойна цена, която вече ще сме платили.

140

Анонимен

преди 4 години

САЩ са умираща Змия, същата убива за последно през живота си яростно, за това трябва да се внимава сега, България да не е ухапана преди смърта на змията САЩ.

139

Анонимен

преди 4 години

Военния министър е историк, от математика и търговия едва ли разбира. Премиера е пожарникар, разбира от противопожарна техника. Едва ли е дадена думата на авиатори и експерти от оръжейния бизнес да договарят. Покупката не е икономически издържана, а това е някакво калпаво политическо решение. Така да се издокараме пред чужденците.

138

Анонимен

преди 4 години

Сащ не само са поискали да платим цялта сума и то веднага! Преди това са ПОИСКАЛИ да купим тия самолети.До тук с "независимостта" на БГ.Надявам се един, прекрасен ден да има съд за предателите, но с годините все по-малко това ми се вижда възможно. Казвам го с оглед на това, че бе допуснато в една шепа хора да се съсредоточат всички лостове за управление и огормни, парични средства.

137

Анонимен

преди 4 години

САЩ искат плащане сега, защото до времето за доставка САЩ няма да съществува и няма да има доставка, но ще има комисионна за БОКО сега.

136

Анонимен

преди 4 години

8 самолета за 2 милиарда лева - чиста търговска глупост. 1 самолет за 250 милиона лева. Тия дето ни управляват знаят ли как се изкарват 250 милиона лева. 250 милиона лева са 156 милиона долара. Какво ще да е това изтребителче за 156 милиона долара бройката. Никакъв търговски нюх, опит, хъс, и затова се *** с нас американците. Подобни хвърчила могат да се купят по 50-60 милиона долара от други места. Но нали парите не са ги изкарали те. Затова така харчат.

135

Анонимен

преди 4 години

Правилно доставят на куп, обучават персонал, въвеждат в експлоатация, доказват реални възможности, договаряне гаранционна и следгаранционна поддръжка и тогава плащане от БГ.

134

Анонимен

преди 4 години

Боеприпаси може да няма, но важното е самолети да има, да плашим гаргите :)

133

?

преди 4 години

Плащане на куп само след доставката. Глупости говоря.Сумата е такава, че 5% годишна лихва са 60 милиона долара на година.Срещу 30 милиона рушвет ще платим и с две години по рано и за лихва няма да питаме.Глупости говоря.След рушвета от 200 милиона общо за всички само за още 20 милиона ще платим по рано. Няма грижи. Държавата ще вземе заем а който данъкоплатеца да плати лихвата от 60 милиона - ще емитира ДЦК или както му казват на заема за да можем да вземем бонуса към рушвета. гледай..

132

Истина

преди 4 години

Не съм компетентен да коментирам дали са ни изгодни или не, но ако ще се плаща в брой си има правило, получаваш и плащаш. Което значи че те ни дават всичко накуп и ние плащаме накуп. Елементарно.

131

Анонимен

преди 4 години

До 142 прав си олгински ама не вулкан а Майдан пред кремъл :)))

130

баба мара

преди 4 години

никаква сигурност не сте избрали 8 самолета срещу 3000 на султана ами тои ще гиунищожи още в хангара аз искам мир и дружба на балканите и черно море не искамвоина с никого не ми трябва оръжие и смърт