9

И С Т И Н А Т А

преди 4 години

Навремето братушките ни даваха без пари самолети, танкове, ракети, БТР ...Сега ни карат да плащаме скъпо и прескъпо, а на всичкото отгоре да плащаме и накуп.

8

Щерю

преди 4 години

- Това не е чист рекет? Нали? Не!

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Защо са не е накуп ?България е богата държава.

6

Таратор

преди 4 години

А вие кво поискахте бе тараторчовци? Визите ли поискахте? Инвестиции ли? Изуйгащи. Май обаче така става щом Фолксваген идва при тоз дето му даде 400 млн евро...

5

Анонимен

преди 4 години

Че какво му е лошото да се платят на куп Най малкото няма да плащаме лихви ако е на кредит Пък и имаме парите А самолети ТРЯБВАТ каквото и да ни е мнението за миг 29 ( ЛоШ ДОБЪР) вече са 30 годишни брички самият им конструктор ги е правил за толкова дойде им времето за музея

4

V

преди 4 години

За да минем на ф16 трябва да сменим цялата инфраструктура която имаме .А в цената това не е описано . Реалната цена е огромна и добре прекрита по други пера .Класическа престъпна схема на измама за много пари .Истината е че след като сме се въоръжавали с една техника ,да преминем към дръга е мноооого скъпо и нерентабилно за нас обаче в голям интерес на тоя който ни продава техниката. Тука е нарушен нашия интерес за сметка на интереса на САЩ ,които поддържат най тежкия визов режим срещу нас .

3

Анонимен

преди 4 години

На куп е по добре. Всеки знае кредита, колко оскъпява. Ако държавата има кеша по добре да ги плати и толкова.

2

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Бръже,бръже !!! Да вземем комисионната !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Лъжат. Боко ги е изпреварил с предложението да плати накуп. Спорили са: -Ние искаме да платите накуп!-Не, аз искам да платя накуп!