10

Waffen SS

преди 4 години

Това ще е сложен процес.Възрастните хора към 70 години не са удачни за някои дейности.На първо място на дейности,при които силно се натоварват ставите и гръбначният стълб.Трудно ще могат да работят като фаянсаджии,паркетаджии,шпакловчици,зидаро-мазачи и т.н.Имам един познат,който има малка фирма и е назначил възрастен работник да обучава младите работници,защо при постъпването във фирмата му те нищо не могат.Други професии,най-вече инженерна,лекарска,проектантска могат да работят до по-висока възраст.

9

без коментар!

преди 4 години

До разликатаЗа годинките никой не мисли! Всичко е за сметка на живота ни и най-хубавите ни години!

8

активен труд

преди 4 години

До ТанерРаботата крепи човека, без принуда!

7

Анонимен

преди 4 години

Подготвят ни за доживотна работа. Пенсията става мираж. Само шофьори и полицаи ще се пенсионират с максимална пенсия под 60г.Въпросът е защо плащам осигуровки и данъци след като на 60 няма кой да ми даде висока заплата а сега работя и плащам на макс. Ако сега взимам 5к , а на 60 под 3К пенсията, ако доживея до 100 щее по ниска от максимума.Два варианта има: извън бг или вместо данъци сивия сектор и трупане на злато и акции.

6

разликата

преди 4 години

До леля ПенаЕдно е да работиш до дълбока старост за препитание, друго е за удоволствие!

5

аналогия

преди 4 години

Бойко - син на Георги Димитров - тарабатаБорисов - далечен роднина на Цар Борис трети

4

Танер

преди 4 години

Не виждам общото междо работа и тренировка

3

Анонимен

преди 4 години

До ББ,да ти *** майкатаОсвен работа на стари години има и болести и смърт- ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ.......За работят само тези, дето са мързелували по службичките!

2

леля Пена

преди 4 години

Старците на запад и изток са много различини и е трудно да се сравняват. На запад е запазен модела на отпуските и доброто заплащане на болнични и осигуряване при безработица. Та западните бабички са много по-запазени от нашите млади даже. Иначе и там масово гледат да се пенсионират по-рано. А за психическото им състояние, масово пият усмирителни таблетки, по-качествен алкохол, борят се за легализиране на марихуаната.

1

и какво

преди 4 години

ще пращаме бабите на it куросве ли?