47

Против Геноцида

преди 4 години

До 1Винаги има оттърване, ако и вирусолозите мислеха като теб, досега човечеството да беше изчезнало...!!!

46

Анонимен

преди 4 години

Че то бактерии има навсякъде. Където и да отидете, каквото и да пипнете бактериите се разнасят. От тоалетни, от дръжките на вратите, парапети на обществе сгради от парите в брой.... от опаковките на хранителните продукти и др.. Всяко нещо което се пипа от много хора. Човеския организъм има естествен имунитет към бактериите. Хората които живеят в прекалено чиста и стерилна среда загубват имунитета си започват често да боледуват от вирусни инфекции и развиват алергии.Прекалената чистота е опасна

45

malart

преди 4 години

От подобен сладолед такова стомашно разстройство с повръщане получих преди 5-6 години, че вече не близвам

44

Край

преди 4 години

Майкъл Джексън се пробваше да живее в стерилна среда и не свърши добре.

43

Охобохо

преди 4 години

Където има бактерии има живот.Баба ви все бактерии е гледала дали има а живее по 80-90 години и няма алергии.То бактерии и в киселото мляко има.Само на Марс не са открили да има бактерии.Ами изолирайте се в херметизирана среда и яжте само храна без бактерии да видим колко ще оцелеете?*** и клошарите ако се изолират в чиста среда ще се разболеят-гаранция!Как организма да си изгради имунна защита?Ами нали повечето ваксини работят на същия принцип,заразяват индивида с малка доза за имунизация

42

ХФ

преди 4 години

Ще ме откажат да ям насипен сладолед. Предлагам същото изследвнане да го направят и в дюнерджийниците. Там сигурно ще е още по страшно.

41

Щирлиц

преди 4 години

До НедкоДа,чуват се едни специфични звуци,понякога жвакащи,когато се получи овлажняване,и ох-ах....

40

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега да разкажем и за боята в сладоледа. Даже ги сервират с RAL каталог. Как виреят бактерии, не знам. Можеби от после ги добавят.

39

Анонимен

преди 4 години

Като му видиш цветовете на сладоледа, и ти се отще да го пробваш. Натуралните красители не могат да бъдат толкова силни.

38

Привет от Албания

преди 4 години

Когато съм на екскурзия в Италия ям само насипен сладолед.Прекрасен е.Като гледам кой знае какви хигиенни изисквания и там няма,но и разболели се също.Не вярвам на поръчковите пишман активните потребители

37

Анна

преди 4 години

Никога не сме имали проблеми след консумация на сладолед от улицата. Наличието на бактерии не прави непременно храната негодна. Не че оправдавам мърлявото отношение, но не мисля, че откритите бактерии причиняват болести у хората.

36

1

преди 4 години

До Анонимен 34Малка поправка, колега - ГЕРБ не е бактерия, а Вирус! Няма отърване от него, ей!

35

Иван

преди 4 години

Никакъв стрийтфууд в България ... по-зле е от 3тия свят.

34

Анонимен

преди 4 години

Има една бактерия, която е почти навсякъде вече в България. И е много по-опасна. Нарича се "ГЕРБ". Ама за нея не пишете, май, продажници наведени, а? Но всичко е точно. ;) България просперира.

33

Аз

преди 4 години

щом не се пише кои марки какво имат значи си остава чиста реклама на пакетирани сладоледи.Не че някога бих си взел насипен...

32

Недко

преди 4 години

Много сте гнусливи, бе.Той и секса не е за гнусливи!

31

Св

преди 4 години

Аз пък не съм ял сладолед от години, жена ми също. Детето никога! И да ви кажа, живи и здрави сме. Не знам точно каква хранителна или емоционална стойност има. Чак па такова удоволствие .. не е.

30

Анонимен

преди 4 години

За дюнерите тогава какво да кажем, дето ги правят винаги с голи ръце, докато потта им капе от челото? Мен винаги ме е гнус да си вземам, колкото и да са вкусни иначе. Нямам никаква гаранция, че преди това дюнерджията не е бил до тоалетна и си е измил ръцете.

29

майка

преди 4 години

Не знам изобщо къде са Агенция по храните и ХЕИ в гр.Смолян специфично сладоледа който се продава е буквално токсична помия. разни Мър-лячки с вид на клошарки по улицата наредили мръсни витрини от които буквално тече помия На метър от витрината виждаш някакви кофи , парцали,помии в която тъне всичко.Просто е изключителна гнусотия и никога не бих купувам сладолед на детето Cвин=щинa и безхаберие на отговорите институциите.

28

Анонимен

преди 4 години

Никога не купувам от такива които ги мерят на фунийки. Пипат с ръце фунийките, пипат парите и т.н. Който иска да си яде. Най-сигурно е да ядеш от запечатаните фабрично.