25

Факт!

преди 4 години

На помощи и пак отива в магазина и купува отива в аптеката и купува отива в бирарията и пие пак плаща.От това печели и белият французин.Отива и троши оп идва полицая бел французин и го арестува.А и там да вземеш социални се иска да си бачкал някакво време не е толкова просто.

24

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Не е така. Голяма част от тези не работят и са на помощи. Ако бащите им са работили когато са дошли преди 40 години,тези сега са като нашите братя млади,здрави прави мъже,които не работят,за жените им да не говорим. И само раждат,ражДат,и белия французин работи,спадат му доходите,за да ги храни,и става беден,и изилза на 35 седмичен протесТ с жълти жилетки.

23

Анонимен

преди 4 години

Е то в националния на Франция бели хора почти няма, те сега се сетили франсетата, че държавата им се превръща в талибанско гето.

22

Факт!

преди 4 години

Единственият шанс за българската икономика са имигрантите.Без тях България умира.Приемайте повече и не се правете на ариици.

21

Факт!

преди 4 години

Повече араби във Франция повече раждаемост повече раждаемост повече прираст на населението по-голям и атрактивен пазар повече продажби по-голямо производство и чуждестранни инвестиции.Повече назначени здравни работници.Повече ученици и студенти от там и по-високи заплати за учители и професори и повече работни места което ще доведе до по-малка безработица.

20

Анонимен

преди 4 години

Бъдещата столица на ЕврАбия в западна европа ще е някде във Франция.

19

Факт!

преди 4 години

Повече мигранти повече продадени коли храни лекарства дрехи стоки повече пътникопоток в транспорта.Повече нарушители?Чудесно така се назначават повече контрольори инкасатори и тн.Така се намалява безработицата.Дори нелегалните са от полза.

18

Tъпанар

преди 4 години

Не мога да си обясня защо Франция не играе на това първенство! Все пак техният национален отбор е 95% сборния отбор на Африка...

17

Факт!

преди 4 години

Мноу сте прозди алжирци африканци всички развиват френската икономика.Нела трошат тва означава повече назначени полицаи надзиратели и служители на сигурността увеличение на заплатите им повече пари за възстановяване повече назначени работници така арабите сами ще възстановят щетите.Повече мигранти повече клиенти в магазините така се засилва търсенето производството и икономиката.

16

Анонимен

преди 4 години

Да Франция е колониална сила. Франция е рекоедьор с 12 часови пояса.

15

Анонимен

преди 4 години

Алжир, Тунис и донякъде Мароко са си част от европейската цивилизация, така че коментарите по надолу говорят за изключително невежетво

14

Анонимен

преди 4 години

на снимката виждате инженери и неврохирурзи със средно айкю 160.

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гледайте Франция, мислете за България !Стига с тая извратена евроатлантическа интеграция да не стигнем в един момент положението в България да празнуваме Нова година на Банго Васил.

12

Анонимен

преди 4 години

Меркел и макрон харесват това. Урсула казва малко са трябва още да приемем!

11

Анонимен

преди 4 години

Както някой по-долу спомена - никой не ги е бил по главите да се тикат в Африка и да си пълнят страната с наследниците на колониите. Ами френски граждани са - да си ги интегрират. И ние имаме едни индийци. Първо да си интегрират своите и после да дават акъл кое как се прави. Следващата купа на африканските нации ще е във Франция. И без майтап - в Париж ако намериш парижанин е като да спечелиш от лотария.

10

Анонимен

преди 4 години

Алжир не е била колония, а част от метрополията, има голяма разлика

9

Анонимен

преди 4 години

Франция се подготвят за безредици и в събота. Жълтите жилетки за 37 седмица на протест. Ще стигнат ли до юбилей - 52 седмици?

8

Бай Ставри

преди 4 години

Трагедията на Европа. Вместо ние да интегрираме тия гибони, те ще ни асимилират.

7

Бай Иван

преди 4 години

Видимите резултати от великата демокрация, още 10-20 години и няма да има европеиден човек там ;) !!!

6

моч

преди 4 години

На мен ми звучи така :Африканските нации сготфиха Франция във финална купа........