45

Анонимен

преди 4 години

*провала е на обществото не на държавата

44

Анонимен

преди 4 години

Провала е на обществото, не на гражданите. В Европа интеграция не съществува, винаги си чужденец, което не се отнася за САЩ.

43

!

преди 4 години

Не вярвам като чета, от всякъде фашистки и комунистки драсканици. Ние живеем в либерален и отворен свят и дори африканците да са 10 пъти повече от французите в Франция това е без значение защото в либералния свят няма религии, етноси и граници.

42

ivailo

преди 4 години

Франция се превръща в най-голямата кло.ака в Европа... Ако вече не се е превърнала.

41

До 43

преди 4 години

Ходи се прегледай...

40

муспи

преди 4 години

Новият Ред вече е дошъл. Но проклятието на евреите е вечно да бъдат на стартова позиция. Сега навлизат в периода - внасяне на ред в Новия Ред. Ние българите сме на мушката.

39

popa ot razgrad

преди 4 години

купата на африканските нации във Франция...напълно логично...едно време половин Африка беше френска колония, а сега Франция е колония на половин Африка...

38

Факт!

преди 4 години

Варварите разрушили Рим са всъщност германските племена които по-късно се правеха на "виста раса".Това тотално доказва несъстоятелността на всякави расови теории.Самите прабългари са азиатски варвари били се срещу цивилизованата Византия.

37

Анонимен

преди 4 години

Зидан и Бензема да не би да се имат за французи след като родени и играли за Франция, дори е похвално, че не се пишат за франсета а гордо показват, че са алжирци, така трябва да правят и българите които живеят в Англия и Германия !

36

доктора

преди 4 години

Европа върви към нови тъмни векове. То и по времето на римската империя варварите не са имали за цел да я унищожат а да живеят в нея. проблемът е бил че са били твърде примитивни и са залиили зивилизацията.Краят на Рим е започнал 100 години по-рано с така наречените федерати-германски и други племена който да работят земята и да служат в армията тъи като римляните не са искали. да ви напомня на нещо

35

Факт!

преди 4 години

Успокоително е че в България виждам все повече имигранти от Африка само така ще бъде разбит българският нацистки манталитет и българското еднообразие.

34

asdf

преди 4 години

МУХХАХАХАХХАХАХХХХХХХХАХАХХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАХАХАХХАХАХАИ по-зле ще става. Толерстия на поразия, нека им е.

33

Факт!

преди 4 години

Акъл ахаха кой го казва.А бе Франция има повече стартъпи от всеки в Европа и е на второ място след САЩ.Имат над 600 университета и над 300 инженерни училища цялата аерокосмическа индустрия лежи на френските плещи.Водеща държава в почти всяка научна област.Голяма част от френската икономика е свързана с Магреб там имат заводи за самолетни части автокомпоненти и автомобили.Попринцип ли си толкова т.п или тренираш усилено за да стигнеш тези висини?!

32

Факт!

преди 4 години

Верно ли бе ти си новият ЕйнЩейн може би.А бе я ми дай дефиниция за бял човек.Ама бързо.Как да го разпозная.

31

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Парите оставали във Франция и това ги правело богати? Доста си неграмотен икономически приятел. За да си богат, ти трябва преди всичко акъл, за да можеш да генерираш наука и технология, които да внедриш в икономиката и да произвеждаш качествен продукт на конкурентна цена. Неграмотни бедуини не може да са богати, ако ще и 100 млрд. да станат. Когато бели човек поетапно изчезва, икономиката постепенно ще се срива, новите европейци, нямат качествата да го заместят.

30

Факт!

преди 4 години

Българина разбира от икономика колкото сви.я от духова музика.

29

Цецо

преди 4 години

До Факт! 30Мога ли да Ви попитам... ядете ли свинско месо?

28

Факт!

преди 4 години

Парите остават в държавата.Това ги прави богати.Тука никой нищо не купува.До две десетилетия и България ще е част от историята.Работят не само белите французи освен това.

27

Анонимен

преди 4 години

Европееца скоро ще стане интегриран правоверен талибан, обратното вече няма как да се случи.

26

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Купуват яко в магазина,но с парите взети от белия работещ човек,а те паразитират.Паразитете закопават всяко тяло. Дори най-здравото.