26

човек

преди 4 години

До: номер 14 ("специалиста")Аре ти като гулем "специалист" да те кача на един F-16 и да ти дам да го подкараш, навит ли си?В момента не разполагам с такъв, но ако можех с удоволствие бих ти го дал да го изпробваш.

25

КАК КОЕ ДВЕТЕ СУ

преди 4 години

А бе ти наясно ли си, че засега има 12 самолета СУ57 за развой, а тази година първите СУ57 постъпват в строя на руските ВВС. По 31 млн $ едната. Сделка за 76 самолета. САЩ ги е страх, че докато си лекуват детските болежки на 400 Ф35, които се лющят като гущер на слънце и при всеки полет им пада невидимото покритие и летят 30% и никой не иска да ги купува, вкл. Германия, Франция, Англия руснаците ще пуснат поточната линия и ще нащамповат СУ57 както АК 47

24

Анонимен

преди 4 години

Дали пък не се гласува заем, за да може да има след това агитационни предизборни харчове. Ако не се вземе, ще остане ББ без разпределение на порции в края на тази година ... лошо

23

Анонимен

преди 4 години

бате бойко неможете да го барнете веече той си е нагласил нещата у него е и ножа у него е и хляба . това е кой не му харесва аерогарата знаете къде е .

22

Анонимен

преди 4 години

рублите свършиха и коментарите на *** след тях :)

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонименще берем ядове с ефкитетака е - дето летят ефки там не се мяркат руски щайги

20

Анонимен

преди 4 години

До Я СТИГА С ТИЯ БРАКМИНаправо СУ57 да купуват.кое от двете су-та?

19

Анонимен

преди 4 години

Някой питаше къде F-16 е избивал комунисти, че толкова го мразят и нашите комунисти. Ами във Сърбия бе драги, по времето на комуниста Милошевич. Както се репчиха сърбите, така и си се насссрахха в гащите когато ги нагазиха F-16. Къде бяха стотиците сръбските МИГ-ове да ги защитят!? Поне да загинат достойно като нашия Списаревски през 1944г. в небето над София. Скриха се като мишки! Там където лети F-16 друго не лети повече от 2 минути... затова и не летят, че е тотална щета!

18

ТИКВАТА ГО Е СТРАХ

преди 4 години

че ще загуби изборите и опозицията като дойде на власт веднага ще отмени тази свръх корупционна сделка и комисионната ще пропадне. Затова тегли държавен заем за да плати веднага и изцяло въпреки предишните решения на НС за плащане на части. Грабеж за последно. Това е истинската причина да натири Цецо Рапона за да не дели с никого

17

анонимен

преди 4 години

Няма държава, която да не е станала по-богата след като е купила Ф-16. Тези самолети са гаранция за просперитета на родината.

16

Анонимен

преди 4 години

Марешки купил варненската поща в централната част на града. Огромна сграда, и щял да прави хотел.

15

Анонимен

преди 4 години

комисионно ми е

14

ЩОМ И МАГАРЕШКИ

преди 4 години

се изказва за авиацията, значи положението със специалистите в НС е отчайващо

13

Анонимен

преди 4 години

ще берем ядове с ефките

12

Я СТИГА С ТИЯ БРАКМИ

преди 4 години

Направо СУ57 да купуват. Хем по евтино, хем С400 на приятеля на Бойко ЕРДОГАН няма да може да ги сваля. А тия Ф16 ще падат като круши. Стари, изгнили круши. Американците ги е страх за "невидимия" Ф35 да не попадне под обсега на С400, какво остава за Ф16. Още щом излетят от Графа и БУМ долетяла турска ракета.

11

1234

преди 4 години

Той бил на катер да се вози!!!! Що за наглост!

10

ТАЗ ГОДИНА Ф16

преди 4 години

Догодина БЕЛЕНЕ 2

9

ЧОВЕК ОТ НАРОДА

преди 4 години

Абе дайте ни го тоя Бойко да го видим, нещо много се крие от народа. Само с избрани бабички от ГЕРБ се среща, на партийни сбирки не идва, членски внос не плаща. Лошо Седларов, лошо

8

упс

преди 4 години

Холандия планира да купи допълнително 8 или 9 изтребителя-бомбардировача от пето поколение Ф-35. Това заяви министърът на отбраната на страната Анк Бейлевелд, цитиран от изданието Dutch News.Цената на сделката ще бъде между 600 и 700 милиона евро, заяви министърът в интервю за вестник Trouw. Точният брой на изтребителите, които Амстердам ще купи, ще зависи от обменния курс на валутите, добави той.Сигурно са се отказали от комисионните, че им излиза толкова на сметка.

7

Анонимен

преди 4 години

Прехода мутира от карикатура на демокрация до карикатура на диктатура!