26

Анонимен

преди 4 години

До Анонименти, 10, дето разправяш да кефа по цял ден на едно фрапе и консерви...Във вашите кимизарници какво сервирате на хората, а?Цаца от фризера и ланско олио.... Яжте си ги сами!Пък дали сме на консерви, или не - не знаеш, щото по-далече от Айтос не си стигал

25

Кмете

преди 4 години

Кмете, по-добре погледни тротоарите в града, ме е страшно. Има тротоари с пломи от времето на соца, че е трудно да се върви с количка, тротоарите са високи даже и на трайните пешеходни пътеки. А за мението му, ворадът е казал на крива ракета космоса пречи.

24

pipo

преди 4 години

Кмете, голем *** си...

23

Радо

преди 4 години

Супер наглец е този. Миналата година единия ден подписа договор за строеж на вили до Силистар, след това се показа по телевизията и каза, че няма да се строй... и накрая премиера му тегли майната и отложиха стройтеството... Съсипа южното черноморие този червей...

22

Анонимен

преди 4 години

Само не се радвайте на слабия сезон, че всеки момент на Боце ще му хрумне, че е на загуба от неплатени данъци и ще изкара де що има бирник и ченге по улиците.

21

Анонимен

преди 4 години

тия от малките градчета и села по морето да спрат да пукат гуми на колите !!!

20

Българин

преди 4 години

Абе никакъв проблем няма, всичко е идеално! Продължавайте си всички още 40 години по познатите начини. Селяния, простотия, ниско качество и високи цени на всичко!

19

цура

преди 4 години

ооо миналата година как се нагласих в турция 3 месеца после едвам се оправих даже не разбрах от кой от шестимата го бях хванала това за 3 дни три месеца после мъка

18

Който както иска !

преди 4 години

Има хубави места и унас и в Гърция и Турция.Има скъпи и евтини места и у нас и в Гърция и Турция. Има доволни и недоволни и от нас и отГърция и Турция.Кой както си го направи,каква е компанията и избере-дали на диво или на ,,звезден курорт".Всичко е субективно и зависи от хората. ..... Факт е че Гърците имат много по -голяма брегова ивица,но Северна Гърция е едно ,островите и надолу са с ,,различни" цени.А и в Халкидики псомито и нерото вече ти ги хващат по 3 евро-щеш не щеш ,научихме ги.

17

...

преди 4 години

Царево бивше Мичурин! Ех спомням си времената когато Плажа нестинарка беше на 3-4км от самия град! Тогава тоя плаж беше обграден от дюни и гора в която имаше бунгала и беше прохладно! Сега е заобграден от 14-16 етажни хотели! И после се чудят що ходя в Гърция на море!!! "Лошото" е, че 1,5 млн българи явно мислят същото като мен и ходят в Гърция на море! Та така!!!

16

SS

преди 4 години

Много гадно село е това ...

15

Анонимен

преди 4 години

"Воля" е политическа патерица, проект на ГЕРБ. Не случайно в предишна предизборна кампания беше преминала под надслов "Имаме Воля"

14

Чикън

преди 4 години

Имам повече доверие на пират е едно око, отколкото на кметове като този.Искам да ги видя всичките за по 30 години в затвора заедно с останалите далавераджии.

13

До 8

преди 4 години

Преди една седмица се върнах от Анталия и мога да Ви кажа че на всяка крачка има руски туристи.Просто турците много угаждат на туристите.Нито ги бият,нито ругаят.Така че който иска да почива в нашето Черноморие и да плаща 70 лв за сянка.За бонус получава и ритник.

12

asdf

преди 4 години

Спокойно догодина ще е още "по-добре".

11

Анонимен

преди 4 години

Никога повече при мутро-хотелиерите.

10

Анонимен

преди 4 години

то пък че беше кой знае колко добре предишните години тук аиде стига от 96 година като намаляха туристите при нас и до ден днешен си е така слабо

9

Анонимен

преди 4 години

какъв инженер е тоя бе, хаха? ИнДжинер по рязане на дървета?

8

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътГолям кеф е за почивката да стоиш на едно фрапе цял ден и да си ядеш консервите, и да мислиш колко голям тарикат си че си в Гърция... ***

7

Анонимен

преди 4 години

Как кое позиции? Копаят да търсят дъно( като в държавата) и се чудят като са изкопали по низко от морето защо водата от него не влиза в дупката.