9

Анонимен

преди 4 години

Изкуствен интелект, високи технологии, дигитализация Това са опростени термини за нуждите на обществото, в което съвсем нормално малко хора биха разбрали, за какво става въпрос. Тъй че това също е вид реклама и манипулация. Всеки продукт си има област/области на приложение. Съвсем нормално е да се използва и от "търговците" с цел маркетинг и реклама. Наивно е да се мисли, че социалните мрежи съществуват само за забавление.

8

Анонимен

преди 4 години

До 8И какви знания придобиваш от соц. мрежата? Има Wikipedia Udemy linkedinlearning, като и други. Соц. мрежата е, за да те държи на отчет и да то тъпче главата с реклами.

7

Анонимен

преди 4 години

До 9Никой не иска да ти вземе работата. Гледаме да си я спестим.До А 2И, моля те. Сега изкара и докторите лоши хора. Търсили били смях и не знам си какво във соц.мрежите. Овце, готови за стригане. Научи се да стрижеш, че са не станеш и ти овца. Масите са за това.

6

Анонимен

преди 4 години

програмистите са много алчни и богати и измислят изкуствени интелекти за да вземат работата на обикновените хора и да забогатяват още на техен гръб.

5

A 2

преди 4 години

Аре, тоя психар по-полека с квалификациите....В социалните мрежи хората намират това, от което се нуждаят - смях, нови знания, новини, приятели, пазаруват си . А разни асоциални типове, като психиатри, хирурзи и др. доктори мразят, отвличат, трепят и т. н.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Изкуствения интелект се дели на тесен и широк. Тесния изкуствен интелект е проектриан с една единствена цел (програма за игра на шах например). Широкия изкуствен интелект е проектиран да се адаптира и самообучава за да работи върху, на теория неограничен брой проблеми. Дори калкулатора е форма на изкуствен интелект в контекста на статията, както и програмата за състаряване. Това са играчни, но те са инструменти за развиването на по-сложни системи. Бъдещето на ИИ наближава бързо.

3

Анонимен

преди 4 години

Този психолог Ангелов е добре да се обърне към някой свой колега за консултация. "Овча тълпа", "естествена простотия" . Това отношение към хората определено говори за някакви комплекси и скрито депресивно състояние.

2

Анонимен

преди 4 години

По принцип в социалните мрежи хората обикновено си създават образ, който малко или много се различава от действителния. Затова е съмнително, доколко и с какъв успех търговците ще могат да се възползват от тази информация. Тъй че тази опасност ми се вижда преувеличена.

1

балама

преди 4 години

Да бе. То ако беше само "търговците" да ни манипулират с мед да ги намажеш.Целта е хората да бъдат заробени, в крайна сметка. По-лошо и от *** в сащ.