49

девойка

преди 4 години

А някой да обясни защо всичките репортерки по ТВ се пулят и са превъзбудени ? Да не би да поемат предварително възбуждащи непозволени средства ? М ? Приличат на онези изкуствени жени от латекс дето ги продават онлайн. Какъв ти ИИ , направо естествена про*****стотия.

48

До Бай

преди 4 години

Именно хара като Бай *** и подобните Немо, нравствено и морално опропастени индивиди тласкат всички ни към една бъдеща пропаст на нищета и прoстащина.Нихилистично поведение, присъщо на хора с ментални проблеми се превръща в нормата сред всеки втори на улицата.

47

Присмехулник

преди 4 години

та исках да кажа, че от 2000 ната година изкуственият интелект се е развил много за сметка на деградирането на човешкия такъв.

46

Присмехулник

преди 4 години

през 2000г. се появи вирусът (в същност червей) с име "iloveyou", кукичката на която се хващат тогава милиони потребители. много подобна е уловката и на част от приложенията на някоя ос. много от тях предупреждават каква точно е цената за "безплатната" "услуга". но кой ли вниква в написаното за това, какво му вземат срещу едното голо: "iloveyou" и цъка на "ок", което е сравнимо с това да си продадеш душата за многоцветни топченца от стъкло.

45

Анонимен

преди 4 години

Интелект и съзнание е едно и също, ***.

44

Присмехулник

преди 4 години

широк поглед върху "новите технологии", правилни и напълно логични изводи, точни сравнения... с една дума перфектно написан материал. проблемът винаги е там, че никой не дава поне минимални съвети за защита на потребителите от тези "филантропски" организации, фирми и интелекти. защото веч сме докарани до там - да избираме между лично пространство и пълен отказ от използването на "новите технологии" и "изкуствени интелекти" за които няма нищо по-свято от печалбите.

43

Анонимен

преди 4 години

Статията е правилна.Опитвали ли сте се, да водите стандартен разговор със представител на съвремието ни? Огромната част от тях изпитват затруднения във базовата вербална комуникация и имат нужда от допълнителни форми на артикулация, в опит да изразят необоснованото и неосъзнато си мнение на теми, които са им силно непознати. Това води до болезнени резултати, поради проблемнето доставяне на ясни и точни аргументи, който да не са ожулени в сарказъм, неуместни идиоми и диалектни придатъци.

42

Анонимен

преди 4 години

При всички положения винаги трябва да подхождаш критично и ти самият трябва да си специалист. Но пък ако си специалист, няма да използваш Уикипедия като източник на информация ...По-пасивно-агресивен бълвоч не бях чел от години ...

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРазбирачо, "изкуствен интелект" има поне, от както има алгоритми за самообучение. Това, което вероятно си се опитал да кажеш е, че няма изкуствено съзнание, но то е съвсем друго нещо и почти няма отношение към интелекта. Ти си доказателство за последното.

40

Анонимен

преди 4 години

Поредните 5 минути слава на хора, които нищо не разбират, но мечтаят да са известни......

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Да, по правило се посочват източници. Но на практика винаги възможните източници по даден въпрос са много повече. Ако авторът на статията не е специалист (а и да е, пак нямаш гаранция), едва ли е подбрал най-важните и заслужаващи доверие. При всички положения винаги трябва да подхождаш критично и ти самият трябва да си специалист. Но пък ако си специалист, няма да използваш Уикипедия като източник на информация ...

38

Анонимен

преди 4 години

Но ... за мен проблемът е, че не учим децата, лла да учат сами и да събират информация, удостоверявали я и да я анализират сами. Как се минава зрелостен изпит? Учиш на изуст и минаваш. Аз имах 400 отсъствия и момах с 5.67 по БЕЛ и 5.00 по история, а учих точно 2 седмици. Нищо не помня. Системата ни е сбъркана, това казвам.

37

Анонимен

преди 4 години

До 42 Доста от статиите в Уикипедия посочват научни източници, но има още много места за получаване на знания.Освен това, какво е образователната ни система, след 7ми клас? Събрана информация, свободно интерпретирана от някого и САМО ДА СИ ПОСМЯЛ да напишеш някаква мисъл която не е в крак с техните разбирания - двойка.Бали затова, сега се пренаписват учебници.Но...

36

БАТ ВИ БОЙКО

преди 4 години

е направо изкуствен интелект. Е има доста кусури, но ще го надграждаме както казваше гения Плевнелиев...

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Строго казано, няма как да си сигурен, че модерацията е правилна. Тогава остава да се оправяш сам. Ако въпросът, който те интересува, ти е много важен и имаш подходящо образование, може и да стане. Но тук говорим все пак за информацията в мрежата, а не за образователната система.

34

Анонимен

преди 4 години

Изкуствен интелект все още няма. И едва ли ще има скоро. Алгоритми взимащи решения използвайки бази данни не означават изкуствен интелект.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Това е безсмислен спор. "Репортите", които се пишат в чужбина, са на база публикации със статут на научни, които са малко или много верифицирани. А ние говорим за Уикипедия.

32

Анонимен

преди 4 години

И това е проблема - как си сигурен, че модерацията е правилна? Аз не вярвах на учителя по физика? Струваше ми се, че говори нелогизми и лъжи ... но сам, за себе си проучих нещата и разбрах, кое е истина.

31

УМЕН

преди 4 години

Старата прекрасна българска мъдрост гласи: "Дай да не се дебнем, защото ще се хванем"Затова ще кажа на всички които ме дебнат в нета, чрез телефона и незнам си още как, че накрая ще ме хванат. За дедовия.

30

Анонимен

преди 4 години

Не става. Ще се оплетеш в информацията. Хахахахха. Придържай се към рутината си, че да не се оплетеш. Ако никога не положиш усилие, сам за себе си, как ще се развиеш? Всичко на готово е много лош модел и не изгражда добри навици ...учих 10 години в родната система и знам защо мислиш такава Пробвай в чужбина - за всеки предмет пишеш по 50 страници репорти от 20 източника. Но при нас не се прави, че да научим хората, да вярват на всичко, което каже някойЩял съм, да се полета ...