133

Цветан Караилиев

преди 4 години

До оправдан е с право Браво на доктора!При повечко такива случаи светът има шанс да стане по-малко лош

132

Анонимен

преди 4 години

До до 135 въпрос Имам предвид постоянно да си под напрежение.Да го мислиш а и да знаеш че близките на убитият може да си отмъстят.Абе кофти работа но станалото станало.

131

до 135 въпрос

преди 4 години

Какво имаш предвид като си написал: Аз не бих могъл да живея така.Да знам че съм убил човек."? Да не би да искаш човекът да се самоубие от чувство на вина? Въоръжен крадец влиза в къщата му,там е и жена му. Какво е трябвало да направи според теб? Да му се моли на колене да ги остави живи след кражбата ли?По-скоро майката на Плъха трябва да съжалява,че е възпитала такъв син, крадец и мошеник. Както се казва:,,Кой нож вади, от нож умира". Е в случая на Плъха е точно тоя.

130

Анонимен

преди 4 години

Аз не бих могъл да живея така.Да знам че съм убил човек.Наистина ромите са много отмъстителни по добре да отива другаде да живее човека.

129

До АнонимеН 123

преди 4 години

Какво щеше да стане, ако Опиц не беше постъпил като достоен мъж с гражданска съвест?Най-много след няколко години онзи щеше да започне периодично да влиза в болница, за да стабилизират разклатеното му от наркотиците здраве. Ние да плащаме лечението му и за това да отидат десетки хиляди лева. След още няколко години наркоманът щеше да умре заради собствената си глезотия и келешлък.Значи, какво направи Опиц? Спести на Здравната каса пари, с които могат да бъдат лекувани трудещи се и децата им.

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 123Ти помниш ли колко пъти същият този наркоман беше нападал същата тази сграда, в която живее Опиц, за да краде? 19 пъти ли Бяха или повече?Значи ние ще работим, ще пестим, за да можем да осигурим условия за отглеждане и образование поне на по едно дете, а някакъв мамин дри...льо няма да работи, ще си прави кефа с наркотици и за да сиги осигури, ще краде онова, което ние сме постигнали с труд и с лишения!И какво щеше да стане, ако Опиц не беше постъпил като достоен мъж .......

127

До АнонимеН

преди 4 години

Докторът отърва света от едно зло.Не забравяй, че освен писаните закони, които с времето остаряват и се променят, има и неписани, нравствени закони, които са вечни.Спомни си съдбата на студентката Вероника от Велико Търново. Затри я един такъв кротък, който дотогава само е крал на дребно и е трябвало да бъде в затвора, ама не е бил.Иначе бил регистриран многократно.При случая в Пловдив, докторът направи онова, което законът отдавна трябваше да е осъществил. СТИГА МИЛОСТ ЗА НАГЛЕЦИ И ГОТОВАНЦИ

126

До съвет към доктора

преди 4 години

Ромите са и много страхливи.Нужно е поне още няколко човека да постъпят като доктора и да видим тогава какво ще стане с престъпността в България - тази, уж дребната престъпност, която от десетилетия тормози обикновения гражданин, отнема му имущество, което е отгладувал, а по селата отнема прехраната на 80-годишните баби.Онези са отмъстителни само при три условия:- когато са убедени, че ще им се размине наказанието;- когато са на тумба;- когато знаят, че набелязаният е сам.

125

съвет към доктора

преди 4 години

Докторе, радвам се,че те пуснаха,защото не си виновен. Съветвам те, по-добре да се преместиш със семейството ти в София,защото ро*ми*те са много отмъстително племе и някой от семейството на Плъха сигурно пак ще те навести. Да си наемеш охрана може би също е добра идея.

124

оправдан е с право

преди 4 години

Правилно е решението на съда,че са го оправдали.Като го арестуваха доктора,искаха да го изкарат садист,едва ли не е чакал да дойде тоя апаш Плъха и да го убие за кеф. В САЩ,който влезе в думата ти да краде, имаш право да го застреляш,няма крадец който влиза без оръжие в чужда къща. А жената на Плъха помня толкова нахална,хвалеше мъжа си колко бил ,,начетен" и как влязъл в двора на доктора само да пикае, все едно тя му е държала оная работа докато пикаел.

123

К

преди 4 години

Да си правят сметка и други гризачи

122

Жената на плъха

преди 4 години

Тази е подавала неверни данни към социалните, че е самотна майка и е вземала помощи.Прокуратурата да се самосезира и да направят пълно разследване колко помощи е взела и да ги връща с лихвите. Отделно наказателна отговорност за документи с невярно съдържание, довели до финансови облаги. Дошло е времето всеки да проумее, че правата му не го освобождават от задълженията.

121

Анонимен

преди 4 години

Това си е чиста перверзия !

120

Кол и въже

преди 4 години

Рискован е разбойническият занаят. Който тръгне по тоя път, трябва да очаква нож или куршум. Близките да обвиняват управниците, че са им създали усещането за ненаказуемост.

119

До анонимен

преди 4 години

Ти да не си от плъхови, та толкова ги защитаваш. А сетих се, сигурно си адвокат. Готина реклама си правиш, какъвто и да си. Престъпниците ще те харесат.

118

АнонимеН

преди 4 години

САМАТА ЖЕНА НА ДОКТОРА ГО ИЗОБЛИЧИ, ЧЕ Е АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК ! ЖЕНАТА ИМАШЕ СЪВЕСТ!!---------------СЪЩАТА ИСТОРИЯ КАТО ОПИЦ Е ТУК!!! И ТОЙ ЗАСТРЕЛЯ КРАДЕЦ В ГРЪБ КАТО БЯГАШЕ!

117

АнонимеН

преди 4 години

До До АнонимеН от абеМНОГО ОТ ТЯХ ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НО ЗА КРАЖБА БЕЗ НАСИЛИЕ НЕ Е РЕДНО!ДОКТОРА ГО УБИВА СЪВСЕМ ПРЕДУМИШЛЕНО ОЩЕ ДНИТЕ СЛЕД УБИЙСТВОТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ ДОКТОРА ЛЪЖЕ И Е ЛЪГАЛ НЕПРЕСТАННО!ДЕБНЕЛ ГО ДОСТА ВРЕМЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБАЖДАЛ НА ПОЛИЦИЯТА НИТО ПРЕДИ НИТО СЛЕД ДЕЯНИЕТО СИ И ОПИТАЛ ДА ПРИКРИЕ УБИЙСТВОТО! И ДА ДОКТОРА АБСОЛЮТНО ГО Е ОБРАЛ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ!!НЯМА ДА ОПРАВДАЯ УБИЙСТВО САМО ЗА КРАЖБА И ТОЛКОВА!!! ВИЕ ТУКА СТАНАХТЕ ПО-ВЕЛИКИ И ОТ ХАН КРУМ!!!

116

До АнонимеН от абе

преди 4 години

Да бе, повервах ти, че плъха е съвсем невинен като детска сълза. Сигурно мама така го е научила. Не са семейно излишни бе. Те са такива само малко.

115

Абе

преди 4 години

Чета това:"Усмивки сред присъстващите на делото предизвика майката на Плъха - Златка, която твърдеше, че масивен златен синджир с кръст е на нейния син. Оказа се, че е на рентгенолога и е подарък от покойната му майка още отпреди 20 г."И си мисля, че Плъхови са семейно излишни.

114

we

преди 4 години

Браво на доктора!Даже заслужава и награда!